NEELOFA PERFUME PENANG‼️
@annashoppe_

Images and Videos By NEELOFA PERFUME PENANG‼️

• • •
READY STOCK!
.
.
Neelofa Perfume with Free Pouch & Paperbag:
Price - RM 55
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
.
Cash on Delivery:
Bandar Perda
Permatang Pauh
Seberang Jaya
.
.
COD & POSTAGE will be done on Friday!
.
Whatsapp us now to order: +60175774297
.
.
#sayajualperfume #sayajual #neelofaperfume #neelofa #perfumeartis #codpenang #vendorutara

• • •
READY STOCK!
.
Dapatkan Neelofa Perfume dengan harga RM 55 tidak termasuk caj postage, dan dapat FREE POUCH & PAPERBAG lagi. Limited stock tau. First come, first serve basis okayyy. Dapatkan segera! Stock akan sampai pada hari khamis/jumaat ni.
.
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
Cash on Delivery:
Seberang Jaya
Bandar Perda
Permatang Pauh
.
.
Walk into boutique (no free pouch&papaerbag) :
@theloqer.boutique - Kangar
@lunalunavendors - Alor Setar
@fashionistas_station - Pauh Jaya
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
#sayajual #perfumeartis #vendorutara #neelofaperfume #neelofa #codpenang #sayajualperfume

• • •
Ready stock!
.
Neelofa EDP
Price: RM 55
.
Cash On Delivery:
Permatang Pauh
Bukit Mertajam
Seberang Jaya
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
Walk into boutique:
@theloqer.boutique - Kangar
@lunalunavendors - Alor Setar
@fashionistas_station - Pauh Jaya
.
.
Whatsapp to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #codpenang #neelofa #neelofaperfume #vendorutara #perfumeartis

• • •
Ready stock!
.
Mia Ahmad Perfume
Price:
Semenanjung - RM 39.90
Sabah/Sarawak - RM 41.90
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
Cash on Delivery:
Seberang Jaya
Bandar Perda
Permatang Pauh
.
Walk into boutique:
@lunalunavendors - Alor Setar
.
.
Whatsapp to order: +60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #miaahmad #sweetnessbymiaahmad #vendorutara #codpenang

• • •
Selamat menyambut Tahun Baru semuaaaaa!
.
Tinggal beberapa jam sahaja lagi 2016 akan melabuh tirai. Dah ready kaa dengan 2017? Sis harapkan moga tahun baru anda akan lebih memberi makna buat anda okay?
.
Apa azam 2017 hampaaaa? Mesti nak yang terbaik buat diri sendiri serta keluarga. Moga sihat selalu ok.
.
Azam sis tahun depan, nak boost SALE kaw kaw! Dan dapat membantu ramai orang di luar sana dengan menjual product sis ni. Hihi, keep supporting business sis ok?
.
.
HAPPY NEW YEAR 🎉🎊

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Flawless Set
Price exclude postage!
1 at RM 60
2 at RM 115
.
Whatsapp now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #amyerabeautypenang #vendorutara #codpenang #yes #yearendsale

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Putih Ajaib Lotion by RCW
Price exclude postage!
1 at RM 35.90
3 at RM 102
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #byrcw #putihajaib #putihajaibbyrcw #yearendsale #yes #codpenang #vendorutara

• • •
Dapatkan segera produk Amyera Beauty! Banyak items yang tengah ON SALE. Jangan menyesal nanti bila SALE DAH TAMAT okay? Sis ada buat postage dan COD hampir setiap hari tau. .
.
Whatsapp sekarang!
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #vendorutara #codpenang #yes #yearendsale

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Night Cream (15g)
Price exclude postage!
1 at RM 36
2 at RM 68
3 at RM 100
.
.
Whatspp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #vendorutara #codpenang #yes #yearendsale

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
XL Cleanser
Price exclude postage!
1 at RM 35
2 at RM 60
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #vendorutara #codpenang #yes #yearendsale

• • •
Sis ada buat khidmat COD tau, dan free service charge ok. Best kan? Antara kawasan yang sis buat COD adalah:
Seberang Jaya
Permatang Pauh
Bandar Perda
.
Dan bukan itu sahaja, kalau anda nak request untuk sis COD luar kawasan tersebut tapi still dalam PENANG...sis boleh buat tapi sis kenakan charge COD service ya. Harga service charge adalah dari RM 5 - RM 15 tau.
.
Tunggu apa lagi, cepat order dengan sis! In sha Allah sis janjikan service yang terbaik.
.
.
#sayajual #yearendsale #yes #codpenang #vendorutara #perfumeartis #amyerabeauty

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
Toner + Essence
Price exclude postage charge!
RM 120 ONLY.
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #vendorutara #codpenang #yes #yearendsale

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Flawless Set
Price exclude postage!
1 at RM 60
2 at RM 115
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #codpenang #vendorutara

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Tinggal 5 hari sahaja lagi SALE akan TAMAT tau. So jangan tunggu lama lama. Sesiapa yang nak order tu boleh DM atau WHATSAPP sis okay?
.
Haa untuk yang DM tu ada certain sis kena approve request dulu dan ada yang sis terlepas pandang. So pada yang DM tapi sis tak reply sila lah komen dekat mana mana post "DM" jadi sis tahu yang ada DM dari anda tau?
.
Tapi nak lebih mudah dan cepat sangat sangat disarankan untuk WHATSAPP sis sahaja, sebab sis lagi aktif membalas whatsapp customer hihi.
.
Jangan tunggu lama lama. Sale kaw kaw ni bakal tamat tak lama lagi! Jom order sekarang!
.
.
#sayajual #sayajualperfume #sayajuamyerabeauty #amyerabeauty #perfumeartis #vendorutara #codpenang

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Semua perfume artis ni TENGAH SALE tau! Grab cepat cepat sebab stock semakin surut ni. Rugi sangat kalau tak beli time sale ni sebab memang murah gilaaaa!
.
.
Whatsapp sekarang untuk order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #yes #yearendsale #codpenang

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Pencuci Goyang Segar
Price: RM 29
.
Combo with Jus Goyang Rapat
Price: RM 70
.
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
.
Whatsapp to order: +60175774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #yearendsale #yes #codpenang

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Sis nak inform ni yanggg semua postage akan handle on TUESDAY tau disebabkan esok cuti ganti Christmas ya.
.
.
Cepat order dengan sis time SALE, laku sangat tau sekarang sebab semua pakat beli time MURAH macam ni.
.
.
Whatsapp now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #sayajualamyerabeauty #perfumeartis #codpenang #yes #yearendsale #amyerabeauty

• • •
Salam buat semuaaa! Sis nak minta maaf sangat sangat yang semua postage & COD hari ini dan semalam terpaksa ditunda kepada hari ISNIN DEPAN tau sebab sis tak sihat sekarang, demam panas biasa lah cuaca tak menentukan.
.
.
Sis minta maaf sangat sangat ya. Dan juga kepada yang whatsapp sis tak berhenti henti tu, sis akan reply satu per satu secara berperingkat. Sis nak rehat jap. Takda daya nak buat kerja. Sorry tau.
.
.
#sayajual #vendorutara #codpenang

• • •
Siapa yang belum cuba MOUSSE FOUNDATION by Amyera Beauty ni, sangatlah rugi tau. Sebab apa, mousse yang amyera beauty keluarkan memang tekstur dia sangat lembut!! Even bila apply dekat muka pun tak rasa berat, ringan jaaaa.
.
.
Haa tunggu apa lagi, jom order MOUSSE FOUNDATION ni lekaihhh sebab stock dahhh semakin kurang tau. Ada beberapa pieces sahaja lagi. Tengah SALE ni, order CEPAT!
.
.
Whatsapp to order:
+60175774297
.
.
#sayajualamyerabeauty #sayajual #amyerabeauty #yes #yearendsale #codpenang

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Siapa lagi nak join POSTAGE ESOK (JUMAAT)? Stock terlajak laku tau sekarangggg, memang berdesub desub whatsapp masuk. Semua pakat duk order, hampa bila lagi?
.
.
Rugi sangatlah kalau tak order sempena SALE ni sebab HARGA MEMANG KAW KAW MURAHHHHH!
.
.
Whatsapp now to order:
+6017 577 4297
.
.
#sayajual #codpenang #yearendsale #yes #sayajualperfume #sayajualamyerabeauty

• • •
Ramai yang dah received kan benda ni bila order dengan sis, betul?
.
.
Haaa disebabkan ramai yang taktahu apa benda ni, mari sini sis perkenalkan. Ini adalah PERFUME CARD, dimana setiap pembelian anda pasti akan terima kesemua perfume yang sis jual. Sis akan sembur dekat card ni.
.
.
Best kan? Sis faham ramai yang tak pasti nak beli perfume yang mana sebab jual ONLINE kan, so sis buat cara ini kepada customer sis untuk memudahkan anda memilih pilihan perfume anda. Okayy, siapa yang nak kena lah order apa apa items yang sis jual di IG ni baru dapat perfume card ni. Hihi.
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #perfumeartis #yes #neelofa #yearendsale #codpenang #sayajualperfume

• • •
FRESH STOCK DAH SAMPAI TAU.
.
.
Produk RCW memang terlajak laku okay. Dan kalini sis buat SALE KAW KAW, hampa rugi sangat sangat kalau tak join tau. Order cepat sebab sis tak berani jamin kalau stock sis laju jaaa HABIS nanti!
.
.
Yang bestnyaaa, siapa ORDER COMBO RCW, iaitu beli kesemua produk RCW (Precious + Gorgeous + Putih Ajaib + Jus Goyang Rapat + Pencuci Goyang Segar) dengan harga cuma RM 180 termasuk POSTAGE, akan dapat FREE CALENDAR 2017 RCW ni.
.
.
Awesome kan? Tunggu apa lagi, order cepat! Tawaran terhad sampai 02/01 ni sahaja dan terbuka kepada ONLINE ORDER (postage&COD) ja tau.
.
.
Whatsapp now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #byrcwtestimoni #perfumeartis #yes #codpenang #yearendsale #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #putihajaibbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw

• • •
YEAR END SALE!
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Ramai dah tau yang join YES ni. Sungguh tak jangka sambutan yang diterima. Hampa yang tak order lagi tu, jangan tunggu lama lama tau! Sebab SALE KEBABOOM ni sampai 02/01/2017 ini SAHAJA!
.
.
Rugi sangat kalau tak order time MURAH macam ni. Whatsapp sekarang!
.
.
+60175774297
.
.
#sayajual #yes #perfumeartis #codpenang #yearendsale #amyerabeauty

• • •
Year End Sale!
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Banyak tau offer COMBO SALE sis buat sempena YES ni, kalau nak tau details SALE boleh scroll bawah tengok semua produk-produk Amyera Beauty yang tengah murah murah ni! Order cepat tau sebab selling fast sangat dan sampai 02/01 ni SAHAJA. Rugi sangat kalah hampa tak join YES sis buat ni!
.
.
Yang mana nak COD tu boleh la set appointment okay?
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualamyerabeauty #amyerabeauty #yes #yearendsale #codpenang #vendorutara

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Neelofa EDP
Price exclude postage!
1 at RM 55
2 at RM 105
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #vendorutara #codpenang #yearendsale #yes #perfumeartis #neelofaperfume #neelofa

• • •
ESOK ADA POSTAGE TAU!
.
.
Jom order cepat, sebab ESOK ada postage tau. Sis buat SALE lagi tau, so tunggu apa lagi. Jom beli time SALE ni sebab boleh JIMAT tau.
.
.
Whatsapp to order: +60175774297
.
.
#yearendsale #yes #codpenang #vendorutara #sayajual #sayajualperfume

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Sweetness by Mia Ahmad
Price exclude postage!
1 at RM 39.90
2 at RM 74.00
.
.
Whatsapp us to order now:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #yearendsale #codpenang #vendorutara #yes

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Bunkface Perfume ni sangat sesuai untuk dijadikan HANTARAN tau, sebab apa? Haa bunkface perfume ada 2 jenis yang didatangkan satu perfume lelaki dan satu lagu perfume wanita. Sebab itulah sis cakap SANGAT SESUAI dibuat hantaran. Untuk kali ni, sis nak buat SALE tau untuk perfume ni, beli 2 perfume serentak dapat RM 5 OFF tau. Jimat bukan?
.
.
Bunkface Perfume
Price exclude postage!
1 at RM 39.90
2 at RM 74.00
.
.
Whatsapp to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #bunkfaceperfume #bunkfacerevolution #bunkfaceforher #vendorutara #codpenang #yearendsale #yes

• • •
Sis adalah STOKIS SAH untuk produk AMYERA BEAUTY, RCW dan BY ERRA FAZIRA.
.
Sis juga adalah AGENT SAH untuk segala produk PERFUME ARTIS sis jual seperti Mia Ahmad, Neelofa, Bunkface, Yana Samsudin.
.
Dan juga AGENT SAH untuk produk SKINCARE yang mendapat sambutan ramai customer, DIAMOND GOLD SKINCARE.
.
.
Okay disini, sis nak bagitau yang anda tak perlu nak WAS WAS atau RISAU untuk order produk produk daripada sis, sebab memang diyakini ORIGINAL! Sis berani jamin 100% ORIGINAL sebab sis ambil direct daripada HQ tau.
.
.
Siapa yang nak jadi AGENT bawah sis tu untuk produk AMYERA BEAUTY / RCW / BY ERRA FAZIRA tersangatlah dialu-alukan yer?
.
.
Sis jual pasti produk yang BAIK tau. Jangan sebab nak MURAH saja bila nak membeli. Keluar duit lebih sikit takpa asalkan PUAS HATI beli barang yang berkualiti ok?
.
.
Whatsapp to order: +60175774297
.
#sayajual #codpenang #vendorutara

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Nak kulit PUTIH GEBU hanya dalam masa 7 hari? Gunalah lotion che ta ni, terbukti BERKESAN tau. Sekarang ni sis tengah buat PROMOTION tau, beli 2 dapat RM 5 OFF. Jimat bukan? Dapatkan segera!
.
.
Putih Ajaib Lotion by RCW
Price exclude postage!
1 at RM 35.90
2 at RM 65.00
.
.
Whatsapp now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #putihajaibbyrcw #yearendsale #vendorutara #codpenang #yes

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Siapa belum cuba perfume daripada YANA SAMSUDIN ni, apa kata beli sekarang sebab sis ada PROMOTION tau bersempena YEAR END SALE sis ni! Beli 2 perfume dapat RM 5 OFF tau. Jimat bukan?
.
.
Hanasuva by Yana Samsudin
Price exclude postage!
1 at RM 60
2 at RM 115
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #yes #codpenang #vendorutara #yearendsale

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Dah tengok semua produk yang ada SALE? Teruja takkkk? Jangan tengok saja tau, order la cepat sebab stock sis ni cepat gilaaa susut sejak Year End Sale (YES) ni. Ramai yang dah purchase produk produk sis time SALE ni.
.
.
Yaaa sampai 02/01/2017 ini SAHAJA! Jangan menyesal tau. Sis post setiap hari ingatkan hampa yang sis buat SALE KAW KAW ni. Apa tunggu lagi, whatsapp sis SEGERA!
.
.
Whatsapp to order: +60175774297
.
.
#sayajual #yearendsale #vendorutara #codpenang #yes

• • •
Year End Sale
Starting from 16/12/2016 till 02/01/2017!
.
.
Jus Goyang Rapat + Pencuci Goyang Segar
Price:
RM 70 exclude postage!
.
.
Whatsapp us now to order:
+60175774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #yes #yearendsale #vendorutara #codpenang #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw