Bonda Zarra
@byrcwpahang

Images and Videos By Bonda Zarra

18 Januari 2017 ๐Ÿ‘ช
.
.

Sibuk kacau Ayah membaca ๐Ÿ˜น alahaiii #sibuntat Tetiba kiss Ayah luruh jantung Bonda duhai #buntatBonda ๐Ÿ˜˜ akhirnya dah ada org yg pandai kiss Ayah selepas Bonda ๐Ÿ˜

#sayangsayangBonda ๐Ÿ˜๐Ÿ’

Busy nyaa hari niiii ๐Ÿ™ˆ Tapiii
Nasib sempat singgah dekat @galerimadukuantan nak beli air #airdoafaqehmujarab #minibaghomemade
Air Faqeh mujarab tauu โœ”
.
.
Sekarang @galerimadukuantan tengah buat Sale ๐Ÿ”ˆ๐Ÿ”ˆ๐Ÿ”ˆ๐Ÿ”ˆ
.
.
Pelbagai makanan sunnah ada dekat situ! Tuu nampak tak? #sibuntat tengah makan kurma.
Utk orang2 Kuantan jangan lupa singgah tauu ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.

Lokasi ๐Ÿ‘‰ sebelah Hotel Sentral Kuantan โœ”

#STOKISPAHANGbyRCW #byRCWPAHANG

Assalamualaikum โ˜บ

Kerja kuat 24 jam ๐Ÿ“ฃ
Kerja keras & usaha ๐Ÿ“ฃ
Kerja macam Bangla sebab semua handle sendiri ๐Ÿ“ฃ
Mula daripada bawah

Alhamdulillah daripada
Dropship ๐ŸŽˆ ๐Ÿ‘‰ Seller ๐ŸŽˆ๐Ÿ‘‰ Agent ๐ŸŽˆ๐Ÿ‘‰ Stokis (sekarang)
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Macam mana?
Senang sangat nak jual produk byRCW ni tau sebabbbb ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Permintaan tinggi โœ”
Produk berkualiti โœ”
Harga mampu milik utk semua golongan โœ”
Laku keras โœ”
Produk berkesan โœ”
Lulus KKM โœ”
Dijamin ๐Ÿ’ฏ Halal โœ”

Jadi apa tunggu lagi?? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Jom jadi sebahagian daripada byRCW ๐Ÿ”‡ Keuntungan berganda ganda ๐Ÿ“ฒ Whatapps 0199951395 ๐Ÿ“ฒ Whatapps 0199951395
Untuk Join
DROPSHIP โœ”
SELLER โœ”
AGENT โœ”
Yang penting usaha ye ๐Ÿ’ฏ

#STOKISPAHANGBYRCW โœ”

ByRCW Produk Rozita Che Wan berada di ๐Ÿ‘‡
โœ”Kolej Pacific โœ”

Precious RM29.90
Gorgeous RM45.00
Pencuci Goyang Segar RM29.00
Jus Goyang Rapat RM45.00
#READYSTOK #STOKISPAHANG #DROPSHIPDIPERLUKAN #PEKERJAPARTIMEDIPERLUKAN โœ”

Siannn penat sangat buntat Bonda harini ye ๐Ÿ˜˜

Testimoni lagi !!
Alhamdulillah. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Ready stok ye !! .
.

Precious 29.90
Gorgeous 45.00
Jus Goyang Rapat 45.00
Pencuci Goyang Segar 29.00
Add Postage Rm8 ye. .
.
๐Ÿ“ฃ Dropship / Seller / Agent diperlukan ye ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ
.
Dropship tanpa modal tauuu.
Akak ni dh. U alls? Bila lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Whatapps 0199951395 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#stokispahangbyrcw #byrcwpahang #jusgoyangrapatbyrcwpahang #pencucigoyangsegarpahang #preciouspahang #gorgeouspahang

Orang Berniaga.. Hati kena kuat... 10 org wassap belum tentu closed deal... 10 orang bertanya, belum tentu sales masuk, tapi klu dia putus asa, dia rugi.... Sebab orang yg ke 11 nanti In Sha Allah, kasi hati bunga2, sbb terus closed besar... Allah dah janji kan setiap kesusahan, akan ade kesenangan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Tapi kalau result masih sama, refer balik pada Allah... Audit diri... Perbetulkan niat dan salah kita sepanjang kita berbisness.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š In sha Allah rezeki masuk tanpa henti.. ๐Ÿ˜

#NotaOrangBisness

#stokispahangbyrcw #produkchetapahang #byrcwpahang ๐ŸŽ†

Minyak Wangi Precious ๐Ÿ’› ๐Ÿ’›EDP 20ml
๐Ÿ’›Halal
๐Ÿ’›Harum
๐Ÿ’›Gabungan wangian mewah musk, vanila&rose
๐Ÿ’›Tahan sehingga 8-10 jam
๐Ÿ’›Saiz comel
๐Ÿ’›Senang dibawa kemana-mana
๐Ÿ’›Mesra solat
๐Ÿ’›Mampu milik
๐Ÿ’›Berkualiti tinggi

29.90
Add postage RM8 ๐ŸŽ†๐ŸŽ† Self pick up ByRCW Stokis Pahang di Inderapura Kuantan ๐ŸŽ†๐ŸŽ†
.

Whatapps 0199951395 .
.
#stokispahangbyrcw #byrcwpahang #preciouspahang

Bonda doakan agar PutriDhiya menjadi anak Bonda yg solehah ๐Ÿ˜˜

#stokispahangbyrcw #sayajualskincaresayapakai #byrcwpahang

My attitude is based on how you treat me ๐Ÿ’ž
.
.

#stokispahangbyrcw #byrcwpahang #fefeellinggsorang ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰

๐ŸŽˆ YaAllah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang,Murahkanlah rezeki kami sekeluarga ๐ŸŽˆ .
.

#stokispahangbyrcw #keluargabulat #sibuntatkesayangan #bulatbulat ๐ŸŽˆ

๐Ÿ”‡ DARLING DROPSHIP DIPERLUKAN ๐Ÿ”‡
.
.
.
Whatapps 0199951395
Whatapps 0199951395
.
.
.
#stokispahangbyrcw #byrcwpahang

โš โš โš  PARTIME DIPERLUKAN โš โš โš 
.
.
.
.
Whatapps 0199951395 .
.
.
#stokispahangbyrcw #byrcwpahang #produkchetapahang

Candid sengaja ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #keluargabulat #sibuntatkesayangan

Sebelum tido baca testimoni jap ehh ๐Ÿ˜‰
.
.
.

#testimonijusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcwpahang #stokispahangbyrcw ๐ŸŽˆ

๐Ÿ”‡ READY STOK ๐Ÿ”‡
.
.
.
Precious ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
RM29.90
WOW DI MATA SUAMI ๐Ÿ’๐Ÿ’ Add postage RM8
#stokispahangbyrcw #produkchetapahang #byrcwpahang

Rm45
Add Postage RM8

Gorgeous ๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡
#stokispahangbyrcw
#byrcwpahang

Perfume Precious
RM29.90 ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Add Pos RM8
WALK IN BUTIK CHANTEK LAURA ๐Ÿ“ฃ
Whatapps โ˜Ž 0199951395

#byrcwpahang #stokispahangbyrcw

Ready Stok
JUS GOYANG RAPAT & PENCUCI GOYANG SEGAR ๐Ÿ€๐Ÿ€ .
.
Dropship / Seller / Agent diperlukan โ˜Ž 0199951395

#stokispahangbyrcw #byrcwpahang

Bahagiakan kedua Ibu Bapa kita dahulu. In sha Allah kita akan bahagia & berjaya. Alhamdulillah impian adik dah tercapai Mak ๐Ÿ˜š Terima Kasih Mak ๐Ÿ˜

#Ratuhatiku #stokispahangbyrcw #byrcwpahang #produkchetapahang #preciouspahang #gorgeouspahang #jusgoyangrapatbyrcwpahang #chanteklauraent ๐ŸŽ‰ โ˜Ž0199951395

Happy Mother ๐Ÿ˜

#favshawl #favscarf ๐ŸŽ‰

Alhamdulillah. Impian Sayang dah tercapai ๐ŸŽˆ
Thankyou Darling.
Sayang akan cuba jadi " SuperWife & SuperBonda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜š ๐Ÿ˜

#stokispahangbyrcw #byrcwpahang #perfumecheta #produkchetamurah #mypartnerismyhusband ๐Ÿ’‘

Budak masham ni sibuk dengan kalkulator. Buntat behave duduk dengan Wan ye. Kerja Bonda tengah tgu turn tu ๐Ÿ˜…
#perfumechetaoriginal #produkchetamurah #preciouspahang #stokispahangbyrcw

Alhamdulillah. Tahniah #EEbride ๐ŸŽ‰
Semoga berbahagia ๐ŸŽ‰

"MASUK LIF SEMUA PANDANG KITA" "hehe..ingtkan sebab buang angin ke,lupa td sembur perfume ni rupanya..." Bau semerbak buat org sekeliling tertawanโ˜บ๏ธ..perasan jee..hehe,sori kkk..member pun tegur mmg semerbak..satu malaysia dh tau kot perfume ni..
-------------------------------------------
PRECIOUS BY CHE TA
------------------------------------------- ๐ŸŒŸSmell like a star๐ŸŒŸ ๐ŸŒธBauan Vanilla + Musk + Roses dlm 1 botol
๐ŸŒธHanya satu semburan menghasilkan bau yg mewah
๐ŸŒธTahan lama sehingga 8-12 jam
๐ŸŒธHalal dan boleh dibawa solat
๐ŸŒธEDP 20 ml ๐ŸŒธRm 29.90 SM :Rm 37 inc pos SS : Rm 40 inc pos

WHATAPPS ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฎ0199951395
๐Ÿ“ฎ0199951395
๐Ÿ“ฎ0199951395

#perfumecheta #stokispahangbyrcw #byrcwpahang #agentwanted