byrcwtestimoni
@byrcwtestimoni

Images and Videos By byrcwtestimoni

Repost from @ps_nurul_ipoh @TopRankRepost #TopRankRepost Murah, Wangi, Bau tahan lama.
Mudah di bawa ke mana-mana.
Kerana itu ramai yang memilih perfume che ta ni.
Precious pasti tidak akan mengecewakan anda.
.
Order sekarang. Whatsapp 📱0194439694
.
#preciousbyrcw
#gorgeousbyrcw
#putihajaibbyrcw
#rcwproduct
#preciousipoh
#codipoh

Repost from @ps_nurul_ipoh @TopRankRepost #TopRankRepost Feedback orang ramai tentang perfume fenomena #precious
Ramai yang sukakan bau precious yang mewah. Sesuai utk lelaki dan perempuan. Boleh kongsi pakai suami isteri tau 😘
.
Nak dapatkan perfume rozita che wan ni , boleh whatsapp 📱019-4439694
.
Harga murah je rm29.90 tapi smell expensive. Berbaloi baloi beli.
.
#kedaiminyakwangionline
#preciousbyrcw
#gorgeousbyrcw
#putihajaibbyrcw
#goyangrapatbyrcw
#rcwproducts
#produkkecantikanhalal

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @nurul_arina_azman @TopRankRepost #TopRankRepost @Regrann from @rozitachewan1 - ・・・
"CHE TA DEDAHKAN RAHSIA MEMIKAT ZAIN SAIDIN"
.
MEMPERKENALKAN : .
Pencuci Goyang Segar byRCW (feminine wash) .
Wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya dan pastinya akan lebih WOW 😍😍😍
.
Dengan extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
💕Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina 💕Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut 💕Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina 💕Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan

Kandungan pencuci goyang segar:
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani

Fungsi:
💓Membersih
💓Merapat
💓Menyegar
💓Mewangi
💓Merawat
💓Menstabilkan PH
💓Menganjal
💓Memberi keyakinan kepada si pemakai

Ready Stock!!
#pencucigoyangsegarbyrcw
Sila LIKE & komen PM utk info
Atau utk FAST RESPON sila : 0179047201

Repost from @byrcw @TopRankRepost #TopRankRepost Anyone can make you happy by doing something special. But, only someone special can make you happy without doing anything. .
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
BACA NIE!!!! dah ada org cuba dan rasa sendiri KEBAIKAN JUS GOYANG RAPAT nie.. Takkan nak tunggu lagi?? Meh sini FOLLOW @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib atau WHATSAPP 018-9698030 0189698030 0189698030

Jus Goyang Rapat 💋💋💋
✅ Menstabilkan hormon.
✅ Memberikan tenaga dan menguatkan rahim kepada yang selalu mengalami keguguran.
✅ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan Caeser.
✅ Mengecutkan peranakan.
✅ Vagina lebih grib dan tidak kering.
✅ Menegangkan payudara.
✅ Awet muda.
✅ Mengurangkan sakit senggugut.
✅ Merawat keputihan.
✅ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan.
✅ Melancarkan perjalanan haid. ✅ 250ML
✅ RM45 SM
✅ RM49 SS

Bahan Bahan Jus Goyang Rapat :-
📌 Ginseng, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica, Kurma, Buah Rosselle, Kunyit, Daun Peggaga, Buah Manjakani

Cara Pengambilan Jus Goyang Rapat:-
1) Tidak pahit - Jus berperisa Laici
2) Sehari ambil 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 sudu malam sebelum tidur.
3) Pastikan anda banyak minum air masak.
4) Ibu Mengandung TIDAK DIBENARKAN.
5) Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.

Pencuci Goyang Segar ❤❤❤
✅ Membersihkan Vagina.
✅ Merapatkan bahagian Vagina.
✅ Menyegarkan.
✅ Mewangi.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan bahagian Vagina.
✅ Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian Vagina.
✅ Menstabilkan PH Vagina.
✅ RM29 SM
✅ RM31 SS

Bahan Bahan Dalam Pencuci Goyang Segar :-
📌 Kacip Fatimah, Manjakani, Sireh

Cara Menggunakannya :-
1) Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
2) Sapukannya di bahagian intim anda hingga ke bahagian belakang.
3) Biarkan 30 - 60 saat sebelum anda membasuhnya.
4) Selepas menggunakannya, anda akan terasa HARUM, SEGAR & BERKEYAKINAN.

#byRCW #RozitaCheWan #produkcheta #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #Lotionputihajaib #preciousbyRcw #gorgeousbyRcw #perfumecheta #Halalproduk #onlineshop #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #originalproduk #readystock

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost INI SOALAN PENTING UNTUK PARA ISTERI:.
Berapa ramai isteri yang mahu pastikan mereka "goyang & rapat"? .
.
JUS GOYANG RAPAT byRCW DAPAT MEMBUATKAN anda .
"WOW DIMATA SUAMI "!!!!
#byrcw #byrcwtestimoni #produkcheta

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost New year dinner with my company "tulangbelakang". #byRCWsdnbhd #byRCW .
#themewhitenblue .
.
📷 @ammareffendy 😂 @thoccafe

Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost #testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 011 1123 3874
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni

Repost from @anwaribrahim94 @TopRankRepost #TopRankRepost Started in FEB 2015 sebagai Dropship Terus melangkah ke Agent Mac15
.
.
Sign UP jadi Stockist in Mei 2015
.
.
BY end of the Year Sales mencecah 60K++ Untung mencecah 20K++. Ramai tanye buat bisnes che ta? Buat ape? Tapi today This is is my Official Statement. Sebagai seorang Pelajar UTP (Mechanical Engineer Final Year Final) partime jadi Stockist! 😚😚😚
.
.
Income mmng masyuk! Thank you Alll and THANK YOU MY family and FRIENDS because always there through thick and thin 😉
.
.
#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Morning semua!😘 .
Orang- orang PERAK , boleh dapatkan PRODUK- PRODUK BYRCW dengan abang encem ni .. .
.
Stokis saya ni STUDENT ja , tapi income dia 5 ANGKA !!
.
Semua orang boleh berjaya!! Tetapi kena BERTINDAK SEKARANG "
Percaya tak? Sesuatu kejayaan itu bermula dengan ilmu dan tindakan yang konsisten. .
Bertindak sebelum terrlambat. .
Jika anda ingin mengubah hidup anda CALL .
.
Anwar 0125618147 / 01121525464
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #smellgood #ascentofsuccess
#PutihAjaibbyRCW #LotionPutihAjaib #JusGoyangRapatbyRCW #PencuciGoyangSegarbyRCW
#halalproduct #produkprodukbyRCW #blessed #grateful #january2017 #rozitachewan #melaka #agentwanted #stockistwanted #byrcw #promo #yes #putih #rapat

Repost from @d_airisyh_butik @TopRankRepost #TopRankRepost Anda ade masalah diatas... atasi dgn cpat jgn biarkan ia mnjadi satu mimpi ngeri.....😩😩😩... nk cantik luar dalam cuba lah minum jus goyang rapat dan pencuci goyang segar keluar by Rozita che wan _

Ready stock @d'airisyh butik

_

#rozitachewan #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegarbyrcw #rcw #bazzarpaknil #lokalah #butikvendors #simpangrengam #kluang #johor

Repost from @nurul_arina_azman @TopRankRepost #TopRankRepost @Regrann from @byrcw - Selamat pagi! 🌸🌸 Mulakan hari anda dengan wangian Precious.
.
.WA 0179047201
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw - #regrann

Repost from @nadiabistaman @TopRankRepost #TopRankRepost "CHE TA DEDAHKAN RAHSIA MEMIKAT ZAIN SAIDIN"
.
MEMPERKENALKAN : .
Pencuci Goyang Segar byRCW (feminine wash) .
Wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya dan pastinya akan lebih WOW 😍😍😍
.
Dengan extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
💕Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina 💕Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut 💕Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina 💕Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan

Kandungan pencuci goyang segar:
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani

Fungsi:
💓Membersih
💓Merapat
💓Menyegar
💓Mewangi
💓Merawat
💓Menstabilkan PH
💓Menganjal
💓Memberi keyakinan kepada si pemakai

Ready Stock!!
#pencucigoyangsegarbyrcw
150ml
RM29 WM
RM31 EM
(Tak termasuk pos)
Sila LIKE & komen PM utk info
Atau utk FAST RESPON sila : ☎️WASUP +601126014207
☎️WASUP +601126014207
☎️WASUP +601126014207

Ape tggu lagi..TAWARAN menarik menanti anda jika BORONG byk..
AGENT/RESELLER WANTED👏🏼

Repost from @byrcwtestimoni @TopRankRepost #TopRankRepost Repost from @houseofbeauty.18 @TopRankRepost #TopRankRepost Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita, 🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina 🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut 🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina 🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
Kandungan PGS:
1. Kacip fatimah
2. Sireh
3. Manjakani
-
RM29 SM
RM31 SS
-
📲whatsapp 017 6870338
-
💯 ORIGINAL
-
#pencucigoyangsegarbyRCW .
#produkmalaysia #produktempatan #7harimencintaiku #lofattahlovers #isterituanihsan #kingcoco #motifviral #instaseleb #selebritimalaysia #sayajual #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #byrcw #testimonircw #sayajual

Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost yeay brg dah sampai ! 😍 Terima kasih beli dgn @cherosbeauty 😘
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 .
.
SET COMBO FREE POS SEMENANJUNG + FREE GIFT 😍
.
.
Pembelian 2 brg & ke ats dpt FREE POSTAGE SEMENANJUNG + FREE GIFT 😍
.
.
#sayajual #sayajualmurah #BAZAARPAKNIL #bazaaronline #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #PutihAjaibbyRcw #JusCherahAyyu #FashaSandhaDubaiSeriesbyDhajaPerfume
#cherosbeautyenterprise
#CheRosBeautyEnterprise
#cherosbeauty_
#produkcheta
#aaisyahdhiarana
#byrcw

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost "Tak suka makan jamu!!.. pahit..!!" Tu la ayat akak bila mak paksa makan jamu.. TAPI ITU DULUUU.. since kenal #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 dah 4botol consume.. takyah peringat.. memang ingat time nak makan oke.. rasa laici.. no more pahit2.. yg penting.. akak dapat body time dara2 .. cewah.. bukan takat body.. akak pun hari2 dara.. hahaahaaa... i love u jus goyang rapat..
#byrcw #testimonibyrcw

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost "Kalau taknak buncit, bengkong!" Sapa pernah kena ayat ni.. ayat mak mak dulu dulu kan.. la ni dah tak perlu nak bengkong bagai, rimas oiii.. tu belum bab salai.. nak bagi pulih dalaman, jamu2 hutan lagi.. NO MORE, NO MORE... dengan adanya #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 perut tak buncit! Badan langsing! Kekal dara! Bertenaga!!.. pakej semua😍😍.. testimoni diri sendiri tawww😁😁😁
#byrcw #testimonibyrcw

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost MACAM MANA NAK WANGI TANPA MENJEJASKAN POKET ANDA ???.
.
KEKAL WANGI LEBIH DARI 12 JAM hanya rm29.90 SAHAJA !!!!.
.
Jangan sampai orang sebelah kembang kecik kembang kecik hidung dia sb bau kita hangit sangat!😘😘😘😘 !
.
Call .
Stokis - Stokis utama
Zara & Amirul (Pahang) – 0199951395
Ieka - 0132766110
Anuar (Perak) – 0125618147
Ina (KL) – 0104108844
Lily Wahab – 01132291841
Wahidah (KL) – 0199336516
Apple (Selangor) – 0182655187
Yasmin (Kedah) – 0194776669
Saniah (Penang) – 0134858610
Umishliza – 0123579546
Hana (KL) -0179340038
Khairani (KL)-0122916918

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost Sempena menyambut Tahun Baru Cina ni dan juga sokongan uols tanpa henti dengan #produkprodukbyrcw , kami ada harga PROMO dan HADIAH PERFUME untuk uolsss...
.
TAWARAN sehingga 20hb JAN SAHAJA! .
.
Layari kami di www.byrcw.my .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @agen_juscherahayyu with @repostapp
・・・
Morning!! Hakak2 dah breakfirst ke?? Haa jangan lupa minum Jus Goyang Rapat. Lekaihhh la hakak2, mai pakat tawan hati suami biar makin rapat gituuu 😚😘 Pelbagai kebaikan dalam jus ini, so apa tunggu lagi. Jum grab sekarang

#JusGoyangRapatbyRCW

WA:0137536645
🚗Marang/Kuala Terengganu

@rozitachewan1
#jusgoyangrapat
#pencucigoyangsegar
#preciousperfume
#gorgeousperfume
#lotionputihajaib

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost Hidup ini singkat, jadikan ia berkat dan menafaat dengan sentiasa menambah nilai dalam hodup orang lain .
.
Saya harap PRODUK- PRODUK byRCW #produkprodukbyrcw dapat memberi menafaat untuk anda semua tak kiralah anda agent, stokis atau pun pengguna 🙏😘 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
#perfumeprecious #perfumegorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar

Repost from @byrcwtestimoni @TopRankRepost #TopRankRepost Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @ida_preciousperak @TopRankRepost #TopRankRepost ・・・
KEBAIKAN JUS GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN
🌷Menstabilkan hormon
🌷Memberi tenaga dalaman
🌷Menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🌷Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
🌷Mengecutkan peranakan
🌷Vagina lebih grip dan tidak kering
🌷Menegangkan payudara
🌷Awet muda
🌷Mengurangkan sakit sengugut
🌷Merawat keputihan
🌷Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

BAHAN-BAHAN
🍃Kacip Fatimah
🍃Pueriria Mirifica
🍃Ginseng
🍃Kunyit
🍃Pegaga
🍃Buah Manjakani
🍃Buah Roselle
.
✔2 sudu pagi dan malam
✔Berperisa Laici
✔Minum banyak air suam
✔Ibu mengandung tidak digalakkan
✔Perlu dsimpan dlm peti sejuk selepas dibuka

Jus Goyang Rapat by RCW
Retail Price: rm45 (per bottle)
For more details:

Whatsapp Only:012 5557420

#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #femininewashbyrcw #harum #segar #berkeyakinan #putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #putih #jusgoyangrapat #jusgoyangbyrcw #byrcw #jusgoyangbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw

Setiap yg pahit pasti ada manisnya, begitulah manisnya jus goyang rapat by rcw penyelesaian ideal bagi setiap wanita. Lepas minum, hari hari suami nak lagi 🙊😉😘
..
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: ✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grip dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
Pengambilan:
👉2 sudu pagi dan malam
👉Minum banyak air suam/panas
👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸🌸 Rm45 exc p0s..
.
Whatsapps 0139035854 .
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #byrcw #kesihatan #kecantikanwanita #jusgoyangrapat #rozitachewan

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @ida_preciousperak @TopRankRepost #TopRankRepost ・・・
KEBAIKAN JUS GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN
🌷Menstabilkan hormon
🌷Memberi tenaga dalaman
🌷Menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🌷Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
🌷Mengecutkan peranakan
🌷Vagina lebih grip dan tidak kering
🌷Menegangkan payudara
🌷Awet muda
🌷Mengurangkan sakit sengugut
🌷Merawat keputihan
🌷Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

BAHAN-BAHAN
🍃Kacip Fatimah
🍃Pueriria Mirifica
🍃Ginseng
🍃Kunyit
🍃Pegaga
🍃Buah Manjakani
🍃Buah Roselle
.
✔2 sudu pagi dan malam
✔Berperisa Laici
✔Minum banyak air suam
✔Ibu mengandung tidak digalakkan
✔Perlu dsimpan dlm peti sejuk selepas dibuka

Jus Goyang Rapat by RCW
Retail Price: rm45 (per bottle)
For more details:

Whatsapp Only:012 5557420

#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #femininewashbyrcw #harum #segar #berkeyakinan #putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #putih #jusgoyangrapat #jusgoyangbyrcw #byrcw #jusgoyangbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost Nak tak kalau saya kongsi tips dengan anda " Bagaimana dengan MODAL yang RENDAH anda mampu mengubah pendapatan anda dari 4 angka ke 6 !!
.
Macam mana seorang SURIRUMAH tapi dapat INCOME LEBIH dari orang MAKAN GAJI? .
.
Macam - macam yang saya nak kongsi dengan anda !
.
Berminat???.
.CALL 016 886 4903

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan