PROMOSI KASI LICIN
@preciousbyrcw_cheras

Images and Videos By PROMOSI KASI LICIN

Perfume fasha ni ready stock...harga promosi...yg nk borong pun boleh...edp 30 ml..bauan exclusive...limited edition..halal utk solat...unisex...sesuai utk lelaki & wanita..
.
WhatsApp 013-4009508
WhatsApp 013-4009508
WhatsApp 013-4009508 .
.
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume

Hi all!
Dah wangi ke belum? Hati dah bersihkan ke belum?
Jadikan awal tahun ni permulaan untuk sental hati, bersihkan secukupnya dan jangan ada hasat dengki dan sifat tak baik pada orang.
Ok, untuk wangikan badan.. macam biasa.. jangan lupa pakai 👇👇👇
Dubai series #fashasandhabydhaja @d_haja .
.
.
WhatsApp 013-4009508
WhatsApp 013-4009508
WhatsApp 013-4009508 .
.
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume

Wangian pilihan ramai perfume fasha sandha by dhaja Alhamdulillah masih No. 1 dipasaran. .
.
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! .
📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 .
.
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan
#perfumefashasandha #fashasandha #onlineshop #lakukeras #terlajaklaris

Perfume Fasha Sandha Edisi Dubai by D'Haja .
.
Bau mewah ekslusif pilihan fasha sandha .
.
Perfume ni sgt LIMITED , terhad untk sekali pengeluaran .
.
So cpt grab skrg ! Hanya RM39 😍.
.
Whatsapp 013 4009508 now now .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #perfumefashabydhaja #FashaSandhaDubaiSeriesPerfumedubaiseries #fashasandha #laraaishah

Perfume Fasha Sandha Edisi Dubai by D'Haja .
.
Bau mewah ekslusif pilihan fasha sandha .
.
Perfume ni sgt LIMITED , terhad untk sekali pengeluaran .
.
So cpt grab skrg ! Hanya RM39 😍.
.
Whatsapp 013 4009508 now now .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #perfumefashabydhaja #FashaSandhaDubaiSeriesPerfume dubaiseries #fashasandha #laraaishah

READY STOCK !! #JusGoyangRapat #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #PencuciGoyangSegarbyRCW 👉🏻Rm 45
👉🏻250ml
👉🏻2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan
👉🏻minum banyak air suam/panas
👉🏻ibu mengandung tidak di galakkan mengambil jus goyang rapat.
👉🏻simpan dalam peti sejuk atau suhu bilik selepas di buka
👉 perisa laici
Khasiat
👉🏻 menstabilkan hormon
👉🏻 memberi tenaga dalaman
👉🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
👉🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
👉🏻 mengecutkan peranakan
👉🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
👉🏻 virgina lebih grip dan tidak kering
👉🏻 menegangkan payudara
👉🏻 awet muda
👉🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
👉🏻 mengurangkan keputihan
👉🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan .
📲 WHATSAPP 👉 013-4009508 .
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume
#JusGoyangRapatbyRCW

LEPAS CONSUME JUS GOYANG SEGAR
PERIOD TERUS TURUN 😳😳 Alhamdulillah... "baca testimoni" .
.
👉🏻Rm 45
👉🏻250ml
👉🏻2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan
👉🏻minum banyak air suam/panas
👉🏻ibu mengandung tidak di galakkan mengambil jus goyang rapat.
👉🏻simpan dalam peti sejuk atau suhu bilik selepas di buka
👉 perisa laici
Khasiat
👉🏻 menstabilkan hormon
👉🏻 memberi tenaga dalaman
👉🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
👉🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
👉🏻 mengecutkan peranakan
👉🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
👉🏻 virgina lebih grip dan tidak kering
👉🏻 menegangkan payudara
👉🏻 awet muda
👉🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
👉🏻 mengurangkan keputihan
👉🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
READY STOCK !!
. 📲 WHATSAPP 👉 013-4009508 .
.
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume
#JusGoyangRapatbyRCW @byrcwtestimoni

Assalamualaikum & Selamat Pagi 😘

Harini ada pos out ye.
Ade yang nak join postage harini.. last bankin pukul 2 pos harini jg.. ALL ITEM READY STOCK 😍

Siapa ada masalah seperti badan cepat letih, kurang cergas, kurang bertenaga??
Wajah tak bermaya walaupun pakai makeup?
Masalah keputihan dan bau badan yang berpanjangan?
Semua masalah tu timbul sebab kita tak menitikberatkan penjagaan dalaman kita
.
.
Tapi uolls jangan risau! JUS GOYANG RAPAT mampu menyelesaikan semua masalah dalam wanita. Jus yg diperbuat dari herbal2 yang terpilih dengan rasa yg sedap ( rasa laici ). Bukan hanya untuk wanita yg sudah berkahwin sahaja, tapi yg remaja pun boleh minum jugak ye 😉 kesan boleh dirasai seawal 3 hari ( kesan setiap orang adalah tidak sama ye ada yg cepat ada yg lambat)
.
.
Nak cantik...Nak Wow...minum Jus Goyang Rapat

Ingat! Mencegah lebih baik daripada merawat

Dapatkan sekarang juga

Harga Rm45
.
.
Whatsapp 013-4009508
Whatsapp 013-4009508
Whatsapp 013-4009508
.
.
#jusgoyangrapatbyrcw #byrcw #rozitachewan #juskecantikan #jusherbal #cantikluardalam #cantikberseri #awetmuda #kekalsihat #kekalmuda #meletop #ilofayou #sayajualmurah #sayangketatsendatpadat #malaysionlineshopping #trustedseller #alhamdulillah

Nak tahu tak?
.
Produk CHE TA ni sangat terlajak laku tau sampai selalu kena restock! Sebab apa? Sebab produk dia berkesan lah.
.
.
Sis tak reka cerita untuk up-kan sales RCW tau. Produk kalau tak berkesan pasti tak laku juga, dan sis pun tak akan promote bagai nak GILAAAA NI!
.
.
Hampa rasa nak order KELIMA-LIMA PRODUK RCW? Boleh sajaaaa dan pastinya sis akan bagi DISKAUN BOMBASTIC dekat hampa gitewww! Order tau.
.
.
Whatsapp now to order: +6013-4009508
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw

Anda kurang selesa dengan diri sendiri disebabkan keputihan? Berbau? Rata-rata pengguna berpuas hati dengan pencuci goyang segar. Ia dapat memberi keselesaan pada diri. .
.
.
🌸013 4009 508🌸
🌸013 4009 508🌸
🌸013 4009 508🌸
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw

JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

Mornink semua.. breakfast apa pagi ni? Tapi jangan lupa JUS GOYANG RAPAT , untuk TENAGA SEHARIAN YANG LUAR BIASA ok😘 .
.
.
#JusGoyangRapatbyRCW .
#byrcw #byrcwtestimoni

Produk terbaik dari yang terbaik... istimewa utk anda😙
1. PRECIOUS -Wangian siang hari.
2. GORGEOUS -Wangian malam hari.
3. PUTIH AJAIB- Losyen Pemutih kesan serta-merta. Putih+Wangi(Precious). #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw
#PutihAjaibbyrcw #rozitachewan1 #preciousbyrcw

READY STOCK !!! Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib by Rcw...
'Sememangnya Ajaib'.
@super affordable price
Harga Retails
SM RM35.90 110ml
SS RM37.90

Gabungan :
✔Organik
✔Kolagen
✔Vitamin E
✔Bahan yg diluluskan
✔Halal

Kesannya :
✔Putih serta merta ✔Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔Gebu
✔Lembut
✔Perlindungan UV
✔Haruman PRECIOUS by Rcw

Pemakaian :
✔Tangan ✔Badan
✔Ketiak
✔Siku
✔Lutut
✔Celah paha
✔Mana2 tempat yg nak bagi putih

Product PERTAMA seumpama ini. Jadilah pengguna batch PERTAMA Putih Ajaib! Setiap wanita dan isteri WAJIB ada 1 setiap sorang. Putih Ajaib bakal merubah hidup anda!!!! #putihajaibbyrcw #stokisputihajaib #Losyen #cheras

Dapatkan set combo ni dengan harga RM 60 SAHAJA!!!!! .
.
.
#jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw

KRIM NI MELEKIT DAN BERCAPUK LAH !! ===========================================
Semua krim yang kak Zu beli dan pakai melekit bila berpeluh.. Penat mcm ni, duit pun banyak habis 😪😪 ===========================================
Sekarang kak Zu dah jumpa penawarnya, kak Zu dah tak pening kepala lagi. Dengan Lotion PUTIH AJAIB boleh selesaikan masalah kak Zu✌
.
Bila sapu kat tangan tekstur nya je dah lembut dan terus meresap ke dalam kulit, bau dia tak perlu cakaplah wangi sangat kak Zu tak perlu pakai minyak wangi pun sebab bau dia adalah campuran vanilla dan ros 😍😍.
.
Kak Zu suka sangat😘😘 Tak mahal pun satu botol 110ml hanya RM35.90 sahaja!! .
Rugi beli krim yang lain dulu tapi melekit dan susah meresap ke dalam kulit. Tak perlu risau Lotion PUTIH AJAIB ni ada kelulusan dari KKM 💪🏻💪🏻. Sekarang kak Zu dah cuba anda bila lagi ??😇😇 ==========================================.
whatsapp lekaihhh 📲📲📲.
☎ 013-4009508☎.
.
☎ 013-4009508☎ .
☎ 013-4009508☎
.
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ .
#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan

Putih Ajaib membantu melindungi kulit anda dari pancaran cahaya matahari yang menggelapkan kulit dan seterusnya memutihkan celah-celah kawasan gelap di badan anda dan memperbaiki tumit kaki merekah😘
.
Watsapp Stokis kami di bawah SEGERA!
.
CHERAS 👉 013 4009508
.
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !!
.
📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 .
🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) .
👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++
.
.

#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan
.

PROMOSI PENGHABISAN STOK!!
Bunkface Revolution.

RM 36 excl postage.
.
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunkfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan
#BunkfacePerfume
#BunkfaceRevolution
#Bunkface
#Perfume

PROMOSI PENGHABISAN STOK
BUNKFACE REVOLUTION

RM36 excl postage.
.
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508
📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan - #regrann

READY STOCK!! READY STOCK !! JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan - #regrann

"Tak percaya...??? Tapi benar....itulah Putih Ajaib...!".
1st apply blh dpt kesan putih serta merta, tpi jika pakai 7hari 7mlm insyaAllah akan dpt kesan putih yg Kekal... Putih Ajaib by RCW 110ml

SM RM 35.90
SS RM 37.90

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib by Rcw...
'Sememangnya Ajaib'. Diperbuat dari Gabungan bahan :
✔Organik
✔Kolagen
✔Vitamin E
✔Bahan yg diluluskan
✔Halal

Kesannya :
✔Putih serta merta ✔Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔Gebu
✔Lembut
✔Perlindungan UV
✔Haruman PRECIOUS by Rcw
✔️Menghilangkan strechmark
✔️Membaikpulihkan tapak kaki pecah

Pemakaian :
✔Tangan ✔Badan
✔Ketiak
✔Siku
✔Lutut
✔Celah paha
✔Tapak kaki merekah
✔Kesan strecth mark ✔Mana2 tempat yg nak bagi putih

JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan - #regrann

@perfume_selebriti_murah
Segala parut insyaAllah hilang dgn lotion PUTIH AJAIB 😍
JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan

🌹🌹🌹
Gorgeous perfume @byrcw. Exclusive by @rozitachewan1. The fragrance for your soul! Available now

JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan - #regrann

#JUSGOYANGRAPAT BY ROZITA CHE WAN
.
.
✔ Menstabilkan hormon
✔ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔ Mengecutkan peranakan
✔ Vagina lebih grib dan tidak kering
✔ Menegangkan payudara
✔ Awek muda
✔ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔ Merawat keputihan
✔ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

WHATSAPP = 013-4009508 -

@perfume_selebriti_murah Alhamdulillah Alhamdulillah happy nya bila customer bagi feedback positif macam ni 👍👍👍 Hanya orang yang dah beranak je memahami masalah kelonggaran ni. 😌😌😌 Yang dah beranak 2,3 lagi lah... 🤔🤔🤔 Takpe takpe, belum terlambat lagi nak merawat masalah kelonggaran ni taw. ☺️ Dan yang belum beranak pun tapi ada masalah masalah seperti di bawah, boleh order JGR + PENCUCI GOYANG SEGAR taw. JGR untuk merawat dalaman, PENCUCI GOYANG SEGAR untuk merawat dari luaran 👍
.
.
🌸 JUS GOYANG RAPAT BY RCW 🌸
.
❣menstabilkan hormon
❣ menstabilkan period
❣ memberi tenaga tambahan
❣Menguatkan rahim 💪(kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
❣mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
❣mengecutkan peranakan (bg yg sudah bersalin)
❣meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
❣miss V lebih grip dan tidak kering
❣membantu masalah 'kentut vagina'
❣menegangkan payudara
❣awet muda
❣ mengurangkan sakit senggugut (yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
❣mengurangkan keputihan (yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
❣menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
.
💖 250ml
💖 rasa laici 💖 Semenanjung RM45
💖 Sabah Sarawak RM47

JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE
👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan - #regrann

@perfume_selebriti_murah -
MACAM MANE NAK WOWWWWW KAN ABANG SAYANG??? MOOD PLAK RASA TAK BEST. NAK MARAH JE. KENAPE NI???BADAN RASA LENGUH2 ??? 😕😕😕 Cuba minum Jus Goyang Rapat. Baik untuk kesihatan dalaman dan luaran😊😊😊 Membantu menstabilkan hormon. Memberi tenaga tambahan. Membantu mengurangkan penat2 dan lenguh2 badan.

Tahu kenape??? 😁😁😁 Sebab minum Jus Goyang Rapat dari bahan herba terpilih 😊😊😊😊 SENANG JEEEEEE!!!!😀 Minum je Jus Goyang Rapat, senang!!!! JOM ORDER SEKARANG !! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN !! 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉 POSTAGE ALSO AVAILABLE 👉 MINIMUM ORDER RM 50++ #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume #miaahmad #rozitachewan

Penggemar bauan woody dan floral. Sweetness by Mia Ahmad pasti menjadi pilihan anda. Bila pakai rasa fresh dan sweet je all the day. Jangan takut kalau ramai orang tegur macam Mia Ahmad.

Harga sangat mampu milik sesuai untuk student, wanita bekerja dan ibu-ibu.
Hanya RM 39.90 untuk 20ml.
Ws untuk order : 013-4009508

#celebrityperfume #absoluebymiaahamad #sweetnessbymiaahmad #miaahmad

Sweetness by Mia Ahmad.

Bau mmg best sweet dan long lasting.

Nak cuba cepat2 dm or wsap 013-4009508 👌

#absoluebymiaahamad #sweetnessbymiaahmad #kohllashesbymiaaad #miaahmad #miaahm4d #miaahmadsouls #miaahmadsupporters

FORGET ME NOT & LOVABLE By @errafazira @byerrafazira

Forget Me Not rm88 (50ml)
Top Notes : Amber, Lichi and Rose
Middle Notes: Tuberose and Pink Pepper
Base Notes : Amber, Bension and White Musk

Lovable rm49.90 (30ml)
Top Notes : Orchid Fruit, Lemon and Orange
Middle Notes : Jasmine, Lotus and Blossom
Base Notes : Amberry Woods and Musk 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉POSTAGE ALSO AVAILABLE

#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume

FORGET ME NOT by ERRA FAZIRA @errafazira adalah wangian EDISI TERHAD yang merupakan wangian selebriti yang julung-julung kalinya dihasilkan di Malaysia! Adunannya diimport khas dari UK dan dicipta oleh pereka minyak wangi yang bertaraf Antarabangsa.

Lapisan aroma utamanya diadun secara eksklusif daripada 'Amber', 'litchi' dan 'Rose' manakala lapisan medium pula diadun dengan aroma 'Tuberose' dan 'Pink Paper'. Bagi menyempurnakan adunan wangian terbaik ini, 'Benzoin' , ' Amber' dan ' White Musk' disatukan untuk menghasilkan wangian yang mengagumkan!

FORGET ME NOT by ERRA FAZIRA adalah wangian segar yang mampu menaikkan aura, keyakinan dan karisma si pemakai.. Wangian yang melambangkan KARISMATIK bak Erra Fazira!

Rm88 (50ml) 📲 WhatsApp 013-4009508 🚗 COD AREA--> CHERAS, BATU 9, BNDR TASEK PERMAISURI,BNDR TUN RAZAK,SG BESI,BKT JALIL,SRI PETALING, BTHO, BALAKONG, AMPANG (TESCO) 👉POSTAGE ALSO AVAILABLE

#PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #dacnder #mataharibysheilarusly #bunfaceperfume #stokis #cheras #smellgood #stayprecious #edp #wangi #halalperfume #fashasandhabydhaja #pencucigoyangsegarbyrcw #neelofahijab #neelofaperfume

PAKAI PERFUME APA YANG WANGI INI??
.
Belum cuba belum tahu. Sekali cuba pergghh kiri kanan orang tegur.. wangi.. 😊
Wangi bukan semata-mata nak tunjuk jat orang, tetapi memakai wangi-wangian adalah bagus utk terapi diri dan improve confident level.
.
Memang terbaikkk!!! 📣📣📣
Sekali sembur je dah wangi. Kalau sembur 2 3 kali??
Memang lagi la wangi..
.
Apa tunggu lagi?
Harga MURAH, BAU TAHAN LAMA..
.
mcm tak percaya je kan?
Kena cuba perfume APRIL ELEVEN BY RITA RUDAINI...bau ala2 bubblegum sedap je.. memikat hati gitu..
.
Harga sebotol RM49.90
Ready stock!!! Ready stock!!!
.
READY STOCK ! ! !
Pm/whatsapp 💋013-4009508💋
💋013-4009508💋
💋013-4009508💋 .
#classy #stunning #adorablebyrr #adorablebyritarudaini #sayajual  #sayajualmurah #perfumeritarudaini #aprileleven #aprilelevenbyritarudaini #perfumemurah #perfumeartis #longlasting #halal