#7harimencintaiku images and videos

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

LIKE AND TAG YOUR FRIEND🎉
.
Iphone 7 plus superking ada warna GOLD yang memang ekslusif.😍
.
Harga serendah RM540 sahaja!!
Yang spesialnya FREE POSTAGE tau😱
Siap FREEGIFT lg😍
.
For order do WHATSAPP me on 014-2504778😎
.
.
#sayajualiphonemurah #sayajualhandbag #sayajualprodukkecantikan #sayajual #kedaimurah #kedaigadgetmurah #kedaionline #f #akuyangpakaikauyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #akupanas #takpanaske #havoc #vscocam #instashopmalaysia #instashop #instalover #instapic #iphone7 #iphone7plus #7harimencintaiku #lawaksolo #gegarvaganza #trending #tempatanfest #lokalah

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

ready stock
hello kitty printed backpack
rm45 free postage

To Order :
Whatsapp : 0197163998
Telegram : 0197650710
Line : bydianne_
Kakaotalk : bydianne

#sayajualbag #sayajualhandbag #handbagmalaysia #igshopmalaysia #igshop #bazarpaknil #instashop #malaysiamurah #igmurah #slingbag #artismalaysia #7harimencintaiku #sayajualmurah #sayajualbajumurah #jubah #sayajualjubah

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Ni #HandsocksBoleyLaraz kaler basic hitam. Semua kaler ni memang fevret customer's. Tak kiralah yang pendek ke yang panjang. Dalam list order wajib ada kaler hitam😁
.
Lagi pon senang nak suaipadan dengan baju apapun. Reason lagi kuat tak mudah nampak Kotor😁
.
Awak, tutuplah aurat lengan ya. Lengan termasuk aurat yang wajib ditutup. Ofkoslah kena longgar dan tak jarang. Tak usah risau HBL ni getah lengannya boleh adjust. Lengan kurus ke lengan besar boleh pakai InsyaAllah😊
.
.
ANNIVERSARY SALE
.
Berminat terus Whatsapp
.
#KakJaBidadarie ( NO DM YE👌 )
+6010-9881224
+6010-9881224
+6010-9881224
.
.
HBL1 - Body Hitam + Grey SHORT/LONG
.
HBL2 - BodyHitam + Brown SHORT/LONG
.
HBL3 - Body Hitam + Purple SHORT/LONG
.
HBL4 - Body Hitam + RedChilli SHORT/LONG
.
HBL5 - Body Hitam + L.Blue SHORT/LONG
.
HBL6 - Body Hitam + Green SHORT/LONG
.
HBL7 - Body Hitam + Pink SHORT/LONG
.
HBL8 - Body Hitam + Yellow SHORT/LONG
.
HBL9 - All Black LONG ONLY

#handsock
#tudungmurah
#handsockmurah
#handsockjejari
#innertudung
#anaktudung
#innerneck
#innerberdagu
#neelofa
#instagood
#like4like
#uitmdihatiku
#jubahmurah
#lofattah
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#7harimencintaiku
#terapiinstagram
#socialenvy
#terengganu
#likeforfollow
#muslimahfashion
#hijabfashion
#blouselabuh
#tudunglabuh
#ruangrezekihanania
#escarves
#tudungbawal

Ni #HandsocksBoleyLaraz kaler basic hitam. Semua kaler ni memang fevret customer's. Tak kiralah yang pendek ke yang panjang. Dalam list order wajib ada kaler hitam😁
.
Lagi pon senang nak suaipadan dengan baju apapun. Reason lagi kuat tak mudah nampak Kotor😁
.
Awak, tutuplah aurat lengan ya. Lengan termasuk aurat yang wajib ditutup. Ofkoslah kena longgar dan tak jarang. Tak usah risau HBL ni getah lengannya boleh adjust. Lengan kurus ke lengan besar boleh pakai InsyaAllah😊
.
.
ANNIVERSARY SALE
.
Berminat terus Whatsapp
.
#KakJaBidadarie ( NO DM YE👌 )
+6010-9881224
+6010-9881224
+6010-9881224
.
.
HBL1 - Body Hitam + Grey SHORT/LONG
.
HBL2 - BodyHitam + Brown SHORT/LONG
.
HBL3 - Body Hitam + Purple SHORT/LONG
.
HBL4 - Body Hitam + RedChilli SHORT/LONG
.
HBL5 - Body Hitam + L.Blue SHORT/LONG
.
HBL6 - Body Hitam + Green SHORT/LONG
.
HBL7 - Body Hitam + Pink SHORT/LONG
.
HBL8 - Body Hitam + Yellow SHORT/LONG
.
HBL9 - All Black LONG ONLY

#handsock
#tudungmurah
#handsockmurah
#handsockjejari
#innertudung
#anaktudung
#innerneck
#innerberdagu
#neelofa
#instagood
#like4like
#uitmdihatiku
#jubahmurah
#lofattah
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#7harimencintaiku
#terapiinstagram
#socialenvy
#terengganu
#likeforfollow
#muslimahfashion
#hijabfashion
#blouselabuh
#tudunglabuh
#ruangrezekihanania
#squarescarf
#tunic

💘💐KURUNG ADELA NATASHA 💐💘
_
_
🌻Material Kain Digital printed Lembut .
🌻Material Lembut & Flowy .
🌻Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk .
🌻Mudah digosok & Tak Mudah Luntur .
🌻Design Kurung Modern .
🌻Saiz S M L XL .
🌻Cutting Loose .
🌻Kain Kembang payung/ lipat batik .
🌻Zip Kain Tepi Sebelah Kiri .
🌻Pinggang Bergetah Kiri Dan kanan .
🌻1-3 hari waktu bekerja .
_
_
🕹Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
_
_
🕹P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
_
_
📌HARGA : RM120 FREE POSTAGE
_
_
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
_
_
#bajukurungmoden #bajukurungraya #kurungraya #bajukurungmodenraya #bajukurungadelanatasha #bajukurung #kurungadelanatasha #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #jejakkarmila #keranaanisa #diasemanishoney #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #laracintaameena #laraaishah #paparicky #awaksangatnakal #akadkuyangterakhir #hantupunyaboss #cintarollercoaster #baazarpaknil

Ni #HandsocksBoleyLaraz kaler basic hitam. Semua kaler ni memang fevret customer's. Tak kiralah yang pendek ke yang panjang. Dalam list order wajib ada kaler hitam😁
.
Lagi pon senang nak suaipadan dengan baju apapun. Reason lagi kuat tak mudah nampak Kotor😁
.
Awak, tutuplah aurat lengan ya. Lengan termasuk aurat yang wajib ditutup. Ofkoslah kena longgar dan tak jarang. Tak usah risau HBL ni getah lengannya boleh adjust. Lengan kurus ke lengan besar boleh pakai InsyaAllah😊
.
.
ANNIVERSARY SALE
.
Berminat terus Whatsapp
.
#KakJaBidadarie ( NO DM YE👌 )
+6010-9881224
+6010-9881224
+6010-9881224
.
.
HBL1 - Body Hitam + Grey SHORT/LONG
.
HBL2 - BodyHitam + Brown SHORT/LONG
.
HBL3 - Body Hitam + Purple SHORT/LONG
.
HBL4 - Body Hitam + RedChilli SHORT/LONG
.
HBL5 - Body Hitam + L.Blue SHORT/LONG
.
HBL6 - Body Hitam + Green SHORT/LONG
.
HBL7 - Body Hitam + Pink SHORT/LONG
.
HBL8 - Body Hitam + Yellow SHORT/LONG
.
HBL9 - All Black LONG ONLY

#handsock
#tudungmurah
#handsockmurah
#handsockjejari
#innertudung
#anaktudung
#innerneck
#innerberdagu
#neelofa
#instagood
#like4like
#uitmdihatiku
#jubahmurah
#lofattah
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#7harimencintaiku
#terapiinstagram
#socialenvy
#terengganu
#likeforfollow
#muslimahfashion
#hijabfashion
#blouselabuh
#tudunglabuh
#ruangrezekihanania
#escarves
#squarescarf

-----Celebrity lass---------
✘ BUKAN deodorant
✘ BUKAN minyak wangi
.
5 Kelebihan Produk:
✔ bersifat bebas bau
✔ besifat anti septic ✔ meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
✔ Bebaskan bau badan selama 24 jam.
✔ Selamat Digunakan
.
Cara Guna:

Spray sahaja di bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain kemudian gosokkan.

Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.

Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.
★Guna sekali sehari sahaja sebelum mandi dan sesuai untuk semua peringkat umur.
★ 1botol 50ml ★ Boleh digunakan untuk tempoh minimum 90hari.

LAGI KELEBIHAN Produk
----
►Badan akan kekal COOL & FRESH walaupun 24 jam TAK mandi
►Tidak ada rasa melekit di Ketiak
► Lebih Yakin berhadapan dengan kawan.
► Lebih JIMAT ► Tiada Lagi masalah baju di ketiak Kekuningan
------ #celebritylassofficial #celebritylass #clteameida
#ByeByeDeodorant #HilangBauBadanDanKaki #MencerahkanKetiak #aurainsta #instamood #tipsmudah #Ubatketiak #ketiakmasam #badanberbau #me #like4like #like4follow #instamood #instagood #testimonicleida #lookalike #promo #buntat #promosionlineshop #singapore #brunei #malaysia #terapiinstagram #7harimencintaiku #codsenawang #codshahalam #syukurselalu #trustedseller

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

📦READY STOCK
🔥HOT SALE
⌚BONIA BUTTERFLY

RM70. SS tambah RM5.
Material : Stainless steel
Condition : NEW
Gender : girl
Pos percuma
Percuma kotak biasa

Spec Ringkas :
✔ 2 month Warranty mesin
✔ batery watch
✔ gred AA
✔ analog function
Harga Pasaran : RM 80 keatas

#MALAYSIA #JOHOR #PAHANG #MELAKA #NEGERISEMBILAN #KL #KUALALUMPUR #SELANGOR #PERAK #TERENGGANU #KEDAH #PULAUPINANG #PERLIS #KELANTAN #SABAH #SARAWAK #SURIHATIMRPILOT #ISTERITUANIHSAN #7HARIMENCINTAIKU
#LARAAISHAH #PAPARICKY #SAYANGPAPASAYATAK
bO_O_S¦

24/7 DM atau WhatsApp/Telegram 01127840380.
Like dan tag rakan-rakan⌚💞

💘💐KURUNG ADELA NATASHA 💐💘
_
_
🌻Material Kain Digital printed Lembut .
🌻Material Lembut & Flowy .
🌻Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk .
🌻Mudah digosok & Tak Mudah Luntur .
🌻Design Kurung Modern .
🌻Saiz S M L XL .
🌻Cutting Loose .
🌻Kain Kembang payung/ lipat batik .
🌻Zip Kain Tepi Sebelah Kiri .
🌻Pinggang Bergetah Kiri Dan kanan .
🌻1-3 hari waktu bekerja .
_
_
🕹Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
_
_
🕹P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
_
_
📌HARGA : RM120 FREE POSTAGE
_
_
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
_
_
#bajukurungmoden #bajukurungraya #kurungraya #bajukurungmodenraya #bajukurungadelanatasha #bajukurung #kurungadelanatasha #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #jejakkarmila #keranaanisa #diasemanishoney #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #laracintaameena #laraaishah #paparicky #awaksangatnakal #akadkuyangterakhir #hantupunyaboss #cintarollercoaster #baazarpaknil

💘💐KURUNG ADELA NATASHA 💐💘
_
_
🌻Material Kain Digital printed Lembut .
🌻Material Lembut & Flowy .
🌻Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk .
🌻Mudah digosok & Tak Mudah Luntur .
🌻Design Kurung Modern .
🌻Saiz S M L XL .
🌻Cutting Loose .
🌻Kain Kembang payung/ lipat batik .
🌻Zip Kain Tepi Sebelah Kiri .
🌻Pinggang Bergetah Kiri Dan kanan .
🌻1-3 hari waktu bekerja .
_
_
🕹Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
_
_
🕹P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
_
_
📌HARGA : RM120 FREE POSTAGE
_
_
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
_
_
#bajukurungmoden #bajukurungraya #kurungraya #bajukurungmodenraya #bajukurungadelanatasha #bajukurung #kurungadelanatasha #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #jejakkarmila #keranaanisa #diasemanishoney #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #laracintaameena #laraaishah #paparicky #awaksangatnakal #akadkuyangterakhir #hantupunyaboss #cintarollercoaster #baazarpaknil

💘💐KURUNG ADELA NATASHA 💐💘
_
_
🌻Material Kain Digital printed Lembut .
🌻Material Lembut & Flowy .
🌻Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk .
🌻Mudah digosok & Tak Mudah Luntur .
🌻Design Kurung Modern .
🌻Saiz S M L XL .
🌻Cutting Loose .
🌻Kain Kembang payung/ lipat batik .
🌻Zip Kain Tepi Sebelah Kiri .
🌻Pinggang Bergetah Kiri Dan kanan .
🌻1-3 hari waktu bekerja .
_
_
🕹Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
_
_
🕹P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
_
_
📌HARGA : RM120 FREE POSTAGE
_
_
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
_
_
#bajukurungmoden #bajukurungraya #kurungraya #bajukurungmodenraya #bajukurungadelanatasha #bajukurung #kurungadelanatasha #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #jejakkarmila #keranaanisa #diasemanishoney #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #laracintaameena #laraaishah #paparicky #awaksangatnakal #akadkuyangterakhir #hantupunyaboss #cintarollercoaster #baazarpaknil

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

💘💐KURUNG ADELA NATASHA 💐💘
_
_
🌻Material Kain Digital printed Lembut .
🌻Material Lembut & Flowy .
🌻Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk .
🌻Mudah digosok & Tak Mudah Luntur .
🌻Design Kurung Modern .
🌻Saiz S M L XL .
🌻Cutting Loose .
🌻Kain Kembang payung/ lipat batik .
🌻Zip Kain Tepi Sebelah Kiri .
🌻Pinggang Bergetah Kiri Dan kanan .
🌻1-3 hari waktu bekerja .
_
_
🕹Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
_
_
🕹P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
_
_
📌HARGA : RM120 FREE POSTAGE
_
_
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
📲PM +60145449152 :
_
_
#bajukurungmoden #bajukurungraya #kurungraya #bajukurungmodenraya #bajukurungadelanatasha #bajukurung #kurungadelanatasha #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #jejakkarmila #keranaanisa #diasemanishoney #patahnyasebelahsayap #surihatimrpilot #laracintaameena #laraaishah #paparicky #awaksangatnakal #akadkuyangterakhir #hantupunyaboss #cintarollercoaster #baazarpaknil

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Cikput juai Silica Puff ja noh.. Hat lain tu eksyen jaa 😂..hehehe.. Cepat grab, smlm customer cikput amik 2 habuan buh krim muka katanya. Dia ta makeup, nk pakai krim takdak la guna jari, takut kuman + ta kotoq jari 😀

Nak cantik kena bersih 😆
-----------------------------------------------------
Silica Puff By CikPut 💄 Easy Blending
✔ Eco-friendly, harmless, Healthy
✔ Suitable for all kind of skin
✔ Washable & very EASY to clean
✔ Non-stick bacteria
✔ Ideal for Powder, BB Cream, CC Cream, Blush, Sunblock, Moisturizer Cream
---------------------------------------------------------
Price 💰
Buy 1 = RM 20/each ➕ RM7 postage
Buy 5 & above 🎁 Free Gift ➡ Free postage --------------------------------------------------------
Berminat? Whatsapp segera 📲 0174377347 📲 0174377347 📲 0174377347
#silisponge #siliconsponge #siliconspongemalaysia #makeupsponge #makeup #muamalaysia #muakedah #muaipoh #muapenang #muakl #muaselangor #silispongemalaysia #sayajual #bazarpaknil #kingcoco #noradanish #sitisaleha #7harimencintaiku #makeupartis #barangmakeupmurah #makeupmurah #spanmakeupmurah

VINNIE DRESS
.
.

PRICE: RM45 SM/SS
INCLUDE POS
MATERIAL: COTTON .
. ✔️PINGGANG GETAH
✔️KAIN SEJUK

FREE SIZE FIT XS TO L

MAX HEIGHT 165 CM

CARDIGAN NOT INCLUDED
.
. 📱UNTUK PERTANYAAN /ORDER BOLEH JUGA WHATSAPP KE :- 0199738102

#Like My Page Aqeela Collections House
#Like My Page Aqeela Handbag Collections
#Follow My IG aqeela_collections_house
#Follow My IG jelita_wardrobe_ach
#Follow My IG handbag_murah_ach
#Add My Fb Ieja Aqeela Nasuha #AqeelaCollectionsHouse
#Aqeelahandbagcollections
#handbagmurahach
#jelitawardrobeach
#BajuMurah
#Dress
#Blousecantik
#Kurung
#Jubah
#pallazo
#cardigan
#syukurselalu
#terlajaklaris
#TrustedSeller
#bazarpaknil
#bazaronline
#BajuOnlineMurah
#SayaJualMurah
#loffattah
#surihatimrpilot
#fattahamin
#7harimencintaiku
#terapiinstagram

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Bisnes:
Harga: RM36 (Postage +RM8 Sem; +RM10 SS)

Code warna:
💄Dolce Glam
💄The Artist
💄Amour
💄Good Lady
💄Insatiable
💄Rouge Red

Konferm xkeringkan bibir uolls/ menggelupas sbb Fever Glam ada Shea Butter & Vitamin E yg lindung & rawat bibir uolls!
.
📱Wasep Akak Glam >> 0199637585 cecepat hokey!

#lipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#liquidmatte
#kyliejennermalaysia
#anastasiamalaysia
#anastasiabeverlyhills
#katvondmalaysia
#stila
#isterituanihsan
#7harimencintaiku
#buntat
#kingcocoarmy
#kingcoco
#captazrin
#faizsubri
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#agentdropship
#agentdiperlukan
#lofattah
#feverglamMY
#feverglamHQ
#feverglam
#feverglambff
#feverglamliquidmattelipstick
#feverglammurah

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3

Pucci...oh pucci...kau tiba lagi...
Dubai...rambang mata dah si peng upload gambar ni....Alahai....tak tau nak kata apa dah....yang pasti si peminat pucci dah beratur tunggu nak grab kain2 yang sangat gojes coraknya ni...
Raya pun tak lambat dah ni...Tailor pun dah mula ambil tempahan utk raya....so...apa lagi...sekarang ni la masa yang sesuai utk shopping kain pasang ni... Cepat2 DM/WhatsApp akak ya...sebelum corak2 pucci ni disambar orang...
013 422 6228

#kainpasang #pucci #kainpucci #sayajual #sayajualkainpasang #malaysiaonlineshop #singapore #brunei #perak #johor #kedah #selangor #isterituanihsan #surihatimrpilot #neelofa #7harimencintaiku #cikgu #cikgusekolah #kedaikain #aurainsta #aurainstabatch3