#produkbebasmerkuri images and videos

NAKED FACE
JUST PAKAI GINCU JE
ADA BERANI????
HANYA PENGGUNA KARISMA COSMETIC JE BERANI BUAT MACAM NI❗️❗️❗️❗️
SEMUA PRODUK KARISMA DIA AMAL MAUNYA X CHANTIK😍😍😍😍 PASTI...CHANTIKK SANGATTT!!! 💕whatsapp +6017-9612555💕
Postage setiap hari!!📦📦📦 #karismaskincare #karismacosmetic #produkmencerahkankulit #produkuntukjerawat #produkuntukjeragat #luluskkm #produktanpamerkuri #produkbebasmerkuri #produkmerawatsecaralembut

assalamualaikum pagi...
.
sape kat sni yg ad masalah cmni..kulit muka ad parut jerawat..parut yg berlubang2..bila pegang pn xlicin je kan...
.
nak saya bantu x..??kalau nk jom pm saya..nt saya akn guide anda..
.
0192632499
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #organicskincare #organicproduct #produkkecantikkan #beautyproduct #produkmerkuri #produkbebasmerkuri #microdermabrasionrefine #whitehead #blackheads #BlackheadRemover #2k17 #ootd #tatiskincare #aprilskin #perfectskinz #skinvigoratebrush

JERAGAT NI BENAR2 MEMBEBAN KAN SAYA
**********************************
Jeragat mmg bukan suatu yg mudah untuk diubati,sy dah cuba bermacam2 produk utk hilangkan jeragat di muka sy ni tetapi kesannya makin hari makin byk jeragat yg timbul..hingga lah sy melihat iklan di FB tentang produk hangat masa kini KARISMA COSMETIC,pada mulanya ragu2 jgk tapi bila dah tgk berpuluh testimoni sehari yg diorg buktikan sy mula berminat..Bermula dengan SET COMBO 3 item ini benar2 membantu merawat JERAGAT saya hingga LICIN..kalau sahabat2 terkejut sy lg la terkejut & teruja dengan perubahan kulit yg terjadi ni..sgt2 happy😍😘😘😘 Pasti..Chantikkk Sangattt!!!! 💕whatsapp +6017-9612555💕
Postage setiap hari!!! 📦📦📦 #karismaskincare #karismacosmetic #produkmencerahkankulit #produkuntukjerawat #produkuntukjeragat #produkluluskkm #produkbebasmerkuri #produkmerawatsecaralembut

💖Mary Kay Oil Free Makeup Remover💖
.
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata kita amat nipis dan sensitif? .
.
Oil Free Make Up Remover mampu menanggalkan kesan solekan mata anda dengan hanya satu sapuan lembut termasuk menanggalkan make up jenis kalis air tanpa meninggalkan kesan kulit terasa pedih dan kulit terasa berminyak. Bagus bukan?
.
Pastikan anda memilih make up remover yang tepat kerana kesan tersalah pilih make up remover akan menggalakkan tumbuhnya oil seed (bintik putih) disekitar mata anda. .
.
Pm for free consultantion
.
ema
0192632499
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #skinvigoratebrush #makeupremover #makeupremovermarykay #jerawat #jeragat #ubatjeragat #ubatjerawat #2k17 #ootd #shawlkeknis #dropshipmalaysia #dropshiptudung #student #uitm #bajuraya #surirumahberjaya #tatiskincare #aprilskin #perfectskinz #produkmerkuri #produkbebasmerkuri #BlackheadRemover

"Happy dengan perubahan kulit"😱 Kalau anda tak happy dengan kulit anda yang kusam, berjerawat, berjeragat, haa mari lah bertukar kepada #thejunnipinkishwhite !
Harga mampu milik uolls. Siap ada offer lagi ❗ jom grab. Jom sama-sama cantik 😍

Cantik dan sihat tanpa merkuri 😉 😉 😉 📲 Whatsapp : #0129510601

#jomputih #jomcantik #nakcantik #nakputih #nakgebu #nakflawless #thejunniterengganu #thejunnilovers #thejunnihq #produkbebasmerkuri #produktanpamerkuri #bebasjerawat #bebasmerkuri #tjcodkuantan #Tjcodterengganu #tjcoddungun #igshopmalaysia #hargamampumilik #feedbackthejunni #feedbackthejunni

"Happy dengan perubahan kulit"😱 Kalau anda tak happy dengan kulit anda yang kusam, berjerawat, berjeragat, haa mari lah bertukar kepada #thejunnipinkishwhite !
Harga mampu milik uolls. Siap ada offer lagi ❗ jom grab. Jom sama-sama cantik 😍

Cantik dan sihat tanpa merkuri 😉 😉 😉 📲 Whatsapp : #0139094392

#jomputih #jomcantik #nakcantik #nakputih #nakgebu #nakflawless #thejunniterengganu #thejunnilovers #thejunnihq #produkbebasmerkuri #produktanpamerkuri #bebasjerawat #bebasmerkuri #tjcodkuantan #Tjcodterengganu #tjcoddungun #igshopmalaysia #hargamampumilik #feedbackthejunni

"Happy dengan perubahan kulit"😱 Kalau anda tak happy dengan kulit anda yang kusam, berjerawat, berjeragat, haa mari lah bertukar kepada #thejunnipinkishwhite !
Harga mampu milik uolls. Siap ada offer lagi ❗ jom grab. Jom sama-sama cantik 😍

Cantik dan sihat tanpa merkuri 😉 😉 😉 📲 Whatsapp : #0129510601

#jomputih #jomcantik #nakcantik #nakputih #nakgebu #nakflawless #thejunniterengganu #thejunnilovers #thejunnihq #produkbebasmerkuri #produktanpamerkuri #bebasjerawat #bebasmerkuri #tjcodkuantan #Tjcodterengganu #tjcoddungun #igshopmalaysia #hargamampumilik #feedbackthejunni

JERAWAT MENGGERUTU KAT DAHI?

Jom cuba sabun Habbatussauda, Inn shaa Allah berkesan! 😍

WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876

JERAWAT MENGGERUTU KAT DAHI?

Jom cuba sabun Habbatussauda, Inn shaa Allah berkesan! 😍

WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876

JERAWAT MENGGERUTU KAT DAHI?

Jom cuba sabun Habbatussauda, Inn shaa Allah berkesan! 😍

WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876

What do you feel when ur feveret thing is over..😢😢😢 7 bulan bersama, harini dh jadi arwah..oh #ofhg ku..😣 seriously hidup i tak keruan tanpa u disisi..😆😆😆😆
.
Perlu ke sedih sgt?..Eh perlulah! Sbb ini lah cream terbaik yg pernah i pakai..7 bulan tau!! itu pun sbb guna skali utk buat kelas..kalo x mahu tahan setahun ni 😅😅😅
.
🌷 Mary Kay Oil Free Hydrating Gel @ OFHG
.✔ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah.
.✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA.
.
🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap.
.✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
.✔ Control minyak.
.✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
.✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
.✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah.
.✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
.✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan).
.
🌷 Siapa yg direcommendkan untuk pakai OFHG??? Nk tahu boleh whatsapp akak ye 😙😙 .
Love, Tina
0132119574
Mary kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

Bangun pagi mesti rasa kulit berminyak kan? Padahal tak pergi mana pon hmmmmm 🤔 ok cuba bersihkan muka guna #skinvigoratecleansingbrush ni.
.
Eewww kotornya..ingatkan pkai tgn dh bersih, ingatkan cuci guna cleanser yg bnyk buih tu dh bersih! TAK lah awk, awk pkai jari boleh cuci di permukaan je, guna cleanser buih bnyk nt msuk liang pori makin mengeringkan je kulit kita..tak bagus tu..
.
Cuba bayangkan awk basuh pinggan tanpa guna span..awk rasa yakin ke cuci? 🤔🤔 mstilah tak kan?? Span tu wajib kalo nk cuci pinggan kan? .
Dah tu napa kt kulit muka awk x guna brush?..#skinvigorate & #pobling lain tau! SANGAT2 BERBEZA!!! pobling cuma beri rasa vibrate je, tak cuci pun..tapi skinvigorate ni akan mncuci 85% lebih bersih jauh ke dalam liang pori & brush yg halus mampu berputar sbnyk 400putaran/minit..terasa muka diurut & dibelai je..dgn skinvigorate awk dh tak perlu ke spa dh 😂😂
.
Ada yg nk cuba? Whatsapp aya kita meet up 😉

Aya
0103419866
Beauty consultant
Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayjohor #marykaybatupahat #marykaykluang #marykayayerhitam #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kvshas #kluang #kulitberjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #kulitkekalsihat #foundation #cccream #marykayjb #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

Bakteria adalah salah satu benda yang paling kita perlu jauhkan! Lagi lagi part muka ni haaa 😡. Macam mana terjadinya bakteria Kat muka? 🤔

Contoh paling senang adalah memicit jerawat dengan tangan yang kotor. 🙌

Please, please, please, please Jangan buat yaa. Nanti kalau picit dengan tangan yang kotor akan menjadi parut hitam tau. 😪

Nak ke muka berparut hitam? Tak nak kan? Heheheh jom apply THE JUNNI, dijamin the best skincare ever 😍

Pastinya 100% selamat tanpa merkuri 😉 😉 😉
📲 Whatsapp : #0129510601

#thejunnilovers #thejunniterengganu #thejunnipinkishwhite #thejunnidungun #tjcoddungun #thejunnimalaya #thejunnifreepostage #bebasjerawat #bebasmerkuri #produkbebasmerkuri #skincarebebasmerkuri #jomcantik #jomputih #nakcantik #igshopmalaysia #biarakujadipenunggu

Bakteria adalah salah satu benda yang paling kita perlu jauhkan! Lagi lagi part muka ni haaa 😡. Macam mana terjadinya bakteria Kat muka? 🤔

Contoh paling senang adalah memicit jerawat dengan tangan yang kotor. 🙌

Please, please, please, please Jangan buat yaa. Nanti kalau picit dengan tangan yang kotor akan menjadi parut hitam tau. 😪

Nak ke muka berparut hitam? Tak nak kan? Heheheh jom apply THE JUNNI, dijamin the best skincare ever 😍

Pastinya 100% selamat tanpa merkuri 😉 😉 😉
📲 Whatsapp : #0139094392

#thejunnilovers #thejunniterengganu #thejunnipinkishwhite #thejunnidungun #tjcoddungun #thejunnimalaya #thejunnifreepostage #bebasjerawat #bebasmerkuri #produkbebasmerkuri #skincarebebasmerkuri #jomcantik #jomputih #nakcantik #igshopmalaysia #biarakujadipenunggu

Sapa yg ada masalah jerawat disebabkan peeling history/oily skin/pores mmg kita suggest set sensitif utk rawat kulit dr dalam...naturally, pertumbuhan sel kulit yg baru mengambil masa selama 28hari..
.Cust 👆 telah berjaya merawat masalah jerawat dlm masa 20hari..!! insyaAllah dgn pemakaian yg konsisten kulit akan bertambah sihat bkn hanya luaran malah dalaman sekali kerana produk mary kay berasaskan botani dan bebas bahan terlarang spt hydroquinon & merkuri...malahan produk mary kay juga mengandungi supplement yg diperlukan oleh kulit 😉😉 Utk dapatkan rundingan percuma mengenai masalah kulit anda, boleh terus contact sy 😉😉
.
Love, Tina
0132119574
Mary Kay beauty consultant #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #kulitkekalsihat #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

JOM TENGOK APA KELEBIH THE JUNNI 😍

#thejunni ni juga sebenarnya dapat dijadikan terapi kerana bau nya yang sangat2 wangi. Campuran buah-buahan 😄

Tunggu apa lagi? Jom grab promosi masih ada 😎 📲Whatsapp : #0139094392
#thejunnilovers #thejunniterengganu #thejunnicoddungun #tjcoddungun #produkbebasmerkuri #jomcantik #nakcantik #feedbackmalaysia

Produk skincare Karisma Cosmetic
❤Set 5 in 1
❤Serum
❤Foundation
❤Face scrub

Pastii Chantikk Sangattt! 💕Whatsapp +6017-9612555💕
Postage setiap hari! 📦📦📦 #karismaskincare #karismacosmetic #produkluluskkm #produktanpamerkuri #produkmencerahkankulit #produkuntukjerawat #produkuntunjeragat #produkmerawatsecaralembut #produktanpamerkurimalaysia #produkbebasmerkuri #produkuntukputih

KRIM SIANG YANG LANGSUNG TAK BERCAPUK!

Dah la jimat tahan 2 bulan/ lebih. Sekali sapuan fuhh mak aih, peloles kalah Nora Danish😜 tutup habis cela dan parut korang tuh.

Dah ler Mesra Wudhuk, nak apa lagi? Siap ada customer cakap Luminous Dd Cream Furaiha lagi best dari krim Marc Jacobs! Wowww

Jom wasap cikda sekarang untuk dapatkan FREE GIFT, FREE CONSULT & FREE KASIH SAYANG.

KRIM MALAM YANG TAK MELEKIT!
Dah la tahan Setengah Tahun! Wangii pulak tu. Kalau sapu sebelum tidur, jerawat segan nak tumbuh aih😂

Jom wasap cikda sekarang untuk dapatkan FREE GIFT, FREE CONSULT & FREE KASIH SAYANG.

WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
#stokisFuraiha
#sufiempire
#teamcikda

Sabun Jerawat No.1 Dunia.

Dah la tahan 2 bulan, berbuih pulak tu. Jom try, mesti lembab & bersih muka korang😘 Jom wasap cikda sekarang untuk dapatkan FREE GIFT, FREE CONSULT & FREE KASIH SAYANG.

WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876
WHATSAPP 0139365876

🍎NURRAYSA COLLAGEN SOUP SABUN PELBAGAI GUNA🍇

Bagi customer yang pernah pakai PRODUK YANG ADA MERCURY / KIMIA YANG TINGGI 😰😨😱 Kemungkinan besar akan alami healing crisis😷😇 Sebab nak bersihkan kulit dari bahan kimia yang ada pada kulit dia.

Antara Healing Crisis yang kemungkinan terjadi : (setiap orang akan berbeza healing crisis) - Jerawat semakin naik
- Jeragat semakin ketara
- Kulit menjadi gelap (kalau sebelum ni dia ada pakai produk yang kimia terlalu tinggi)
- Kulit jadi gatal2
- Kulit rasa berbahang

Itu normal untuk rawat kulit.
Teruskan pakai sabun.
Kalau kulit tak rosak teruk, healing crisis akan terjadi dalam 1-2 minggu sahaja.

Beri peluang kulit dirawat 🍏NURRAYSA COLLAGEN SOUP🍇produk BEBAS MERKURI BERBAHAYA, dijamin SELAMAT dan kandungannya daripada bahan semulajadi.🍎 #nurraysacollagensoup
#nurraysabeauty
#produkbebasbahankimiaberbahaya
#produkbebasmerkuri
#produkmesrawudhuk
#produkmesrasolat
#sucibersihberseriseri

#microdermabrasion set #marykay khas utk kulit dgn masalah parut jerawat berlubang, pori yang besar, parut jerawat dan membantu memperbaiki tekstur kulit. Tak perlu melalui KAEDAH YG MENYAKITKAN utk mendapatkan kulit yg licin.

PM or whatsapp sy utk rundingan ttg kulit anda 😉

Love, Tina
0132119574
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #kulitkekalsihat #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

Salam petang semuanya 😀 moga sihat iman dan tubuh jasmani kita hendaknya💪💜
Sis shaf nak kongsikan pengalaman pertama pakai NURRAYSA COLLAGEN SOUP ni . Tak naklah kedekut ilmu😊 kulit dulu yang KERING DAN MENGGELUPAS jadi LEMBUT dan LEMBAP sahaja selepas beberapa hari menggunakan produk ini. Adik yang pakai pun terus bertukar kulit dari KUSAM menjadi BERSERI SERI MEMANDANG😄😄 paling seronok ?? produk NURRAYSA bebas bahan kimia berbahaya dan BEBAS MERKURI . Kini dah tak risau pakai produk muka sebab NURRAYSA DIJAMIN SELAMAT. PRODUK NURRAYSA tak jamin putih segera tetapi NURRAYSA akan baiki dan pulihkan kulit kita secara SIHAT dan SELAMAT. 😄😍 ANDA PUN NAK CUBA JUGAK?? senang sahaja rajinkan jari jemari mendail no sis shaf ya😊 📞0192953097
📞0192953097
📞0192953097

#nurraysacollagensoup
#nurraysabeauty
#produkmesrasolat
#produkbebasbahankimiaberbahaya
#produkbebasmerkuri
#produkmalaysia
#sucibersihberseriseri

Ada masalah period tak stabil ? Dah 3 bulan tak period ? Period tapi 2 hari je , tu pun sikit gilerrr ? Hurmm macam ada yang tak kena je 🤔
.
.
Sayang sayang sekalian , kita ni perempuan jangan la muka je cantik tapi dalaman ? Hancuss ! Yee , awak muda lagi. Yee , awak tak fikir pasal kahwin pun lagi . Tapi kan mencegah lebih baik dari merawat ? Salah satu punca kanser rahim adalah sebab period yang tak stabil tau ! So dah boleh kot check kitaran period awak . Kahwin tak kahwin belakang cerita , yang penting dalaman awak bersih dan cantik 😘😘
.
.
Mahal ke ? Taklahh . RM70 je sebulan , yang cantik nanti awak . Yang gebu nanti awak . So jangan la berkira sangat 🙈🙈
.
.
Whatsapp 011 1979 0510
.
.
#sparklingskincare #masalahwanita #masalahhormon #hormontakstabil #periodtakstabil #cyst #kanserrahim #cantikdalaman #pilhormon #supplementwanita #putihgebubas #nakcantik #produkbebasmerkuri #audela #magandaglow #aurawhite #dnars #kcolly

Ada masalah period tak stabil ? Dah 3 bulan tak period ? Period tapi 2 hari je , tu pun sikit gilerrr ? Hurmm macam ada yang tak kena je 🤔
.
.
Sayang sayang sekalian , kita ni perempuan jangan la muka je cantik tapi dalaman ? Hancuss ! Yee , awak muda lagi. Yee , awak tak fikir pasal kahwin pun lagi . Tapi kan mencegah lebih baik dari merawat ? Salah satu punca kanser rahim adalah sebab period yang tak stabil tau ! So dah boleh kot check kitaran period awak . Kahwin tak kahwin belakang cerita , yang penting dalaman awak bersih dan cantik 😘😘
.
.
Mahal ke ? Taklahh . RM70 je sebulan , yang cantik nanti awak . Yang gebu nanti awak . So jangan la berkira sangat 🙈🙈
.
.
Whatsapp 01125416938 (bii)
.
.
#sparklingskincare #masalahwanita #masalahhormon #hormontakstabil #periodtakstabil #cyst #kanserrahim #cantikdalaman #pilhormon #supplementwanita #putihgebubas #nakcantik #produkbebasmerkuri #audela #magandaglow #aurawhite #dnars #kcolly

Nak fefeelling flawless ala- ala gadis Korea? Grab set trial dulu, nanti cikda ajar cara pakai sampai jadi flawless.
.

Wasap cikda 0139365876 sekarang naa kalau nak Free Gift, Free Consult & Free Kasih Sayang😘

Nak jadi flawless? Grab Furaiha dulu, nanti cikda ajar cara pakai sampai jadi flawless.
.

Wasap cikda 0139365876 sekarang naa kalau nak Free Gift, Free Consult & Free Kasih Sayang😘

Assalamualaikum semua..selamat pagi...
.
Hari ni nak sharing sikit tentang Botanical Effects Skincare keluaran Mary Kay..
.
Botanical Effects ini dikenali sebagai SET BAIKPULIH.. Ia adalah set asas utk membaikpulih kulit kita yang selama ini telah terdedah pada bahan chemical yg kuat dari produk peeling & juga produk pemutihan..
.
Sebagai asas kita perlu menggunakan set Botanical Effects ini untuk menyingkirkan bahan yg merbahaya di dalam kulit kita dahulu untuk mendapatkan kulit wajah sihat & berseri.. .
Botanical Effects juga dapat membantu masalah kulit berminyak, berjerawat, kulit kusam serta whitehead & blackhead.. Ia juga sesuai utk kulit sensitif.. .
Set Botanical Effects diformulasikan mengikut jenis kulit para pengguna.. 1) Formula 1 - Kulit Kering
2) Formula 2 - Kulit Normal
3) Formula 3 - Kulit Berminyak
.
Set Botanical Effects terdiri daripada.. 1) PENCUCI / CLEANSER - Pembersih yg mampu membersih secara mendalam sehingga ke dalam liang pori kulit utk membersih lebihan minyak & kotoran pada kulit..
.
2) TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak & kotoran berlebihan tanpa mengeringkan kulit & mengurangkan penampilan pori-pori pada kulit..
.
3) PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yg seimbang sambil mengawal minyak berlebihan & meniggalkan kulit yg cantik & kemas tanpa berminyak..
.
4) MASKER / MASK - Membantu membersihkan pori & memperhaluskan penampilan, menghilangkan whitehead & blackhead terutama di bahagian hidung serta meninggalkan kulit yg lebih cerah & segar.. .
jom amek mase kejap utk baca testimoni pengguna kte ni..mereka berpuas hati..anda cmne??hehe jika anda berminat bole wsup ye utk consultation😘😘
.
0192632499(ema)
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyproduct #produkkecantikkan #organicskincare #organicproduct #produkmerkuri #produkbebasmerkuri #BotanicalEffect #botanicaleffectsskincare #uitm #student #dropshipmalaysia #2k17 #shawlkeknis #pobling #skinvigoratebrush #blackheads #whitehead #BlackheadRemover #tatiskincare #aprilskin #dianzvitamin

👑Mary kay mask botanical effects👑
.
sebelum tido jom pakai ni..seminggu guna 3kali je..just oles je kat kulit muka 2..yg penting kulit xde keras kejung xleh becakap hehe..siap bole nyanyi2,bole glak besa lg hehe mase pakai 2
.
senang sangat2 tau pkai mask ni..pakai then tgu 10mint bole cuci..xde la nk kene tarik smpai jerit2 2 sbb yg ni hanya cuci mke gune air..😂😂
.
Fungsinya membantu untuk
1)menanggalkan sel2 kulit mati
2)mengecilkan/membersihkan pori2 tersumbat
3)menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akan anjal seperti di cucuk botox😄😄
4)membersihkan wajah dr white head and black head
.
so amacam,SUKE KE SUKE hehe..bole pm/wsup utk detail..
.
free consultation??
0192632499 (ema)
.
#marykay #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyproduct #produkkecantikkan #organicskincare #organicproduct #maskbe #maskbotanicaleffects #maskmuka #skinvigoratebrush #tatiskincare #aprilskin #aurawhite #dianzvitamin #perfectskinz #uitm #ubatjeragat #ubatjerawat #BlackheadRemover #makeupremover #produkmerkuri #produkbebasmerkuri #dropshipmalaysia #2k17 #kingcoco

"Sis, sy ada masalah pori yg agak besar..bila mekap sekejap je tahan, bila tgahari mekap pecah"..ramai yg mncari mekap based yg sesuai utk kulit mcm ni..so pastinya sy akan suggest foundation primer by marykay 😊
.
FOUNDATION PRIMER TELAH MENJADI RAHSIA YANG DIGUNAKAN OLEH PARA MEKAP ARTIS
PROFESIONAL SEJAK BERTAHUN-TAHUN LAMANYA UNTUK MENAMPILKAN WAJAH MODEL DAN
SELEBRITI YANG SEMPURNA. MARY KAY® FOUNDATION PRIMER JUGA MEMBANTU MEMASTIKAN RONA BEDAK ASAS KEKAL SEPERTI ASAL, SATU MANFAAT BESAR KERANA RONA BOLEH BERUBAH AKIBAT
MINYAK PERMUKAAN KULIT YANG SEMULA JADI..PENGGUNAAN PRIMER SEBELUM LIQUID FOUNDATION MAMPU MENUTUP LIANG PORI YG TERBUKA DAN MENJADIKAN MEKAP LEBIH TAHAN LAMA 😉😉
.

Kindly whatsapp for skin consultation 😙
.

Love, Tina
0132119574
Mary Kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #kulitkekalsihat #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

Anda ada masalah kulit muka??? Okay, meh sis nk bantu dan rawat kulit muka uolls😍😍 whatsapp 0139535298 bgthu ape je masalah kulit muka uolls sekarang ye! 👌🏻 #sissediabantu #realbeautyskincare #kaminaktolongrawatmukanda #produkantarabangsa #byherbalinkmarketing #produkbebasmerkuri

Tiap kali buat scc mesti guest yg dtg & guna skinvigorate brush ni akan ckp, ' Eewww kotornya..ingatkan pkai tgn dh bersih, ingatkan cuci guna cleanser yg bnyk buih tu dh bersih! TAK lah awk, awk pkai jari boleh cuci di permukaan je, guna cleanser buih bnyk nt msuk liang pori makin mengeringkan je kulit kita..tak bagus tu..
.
Cuba bayangkan awk basuh pinggan tanpa guna span..awk rasa yakin ke cuci? 🤔🤔 mstilah tak kan?? Span tu wajib kalo nk cuci pinggan kan? .
Dah tu napa kt kulit muka awk x guna brush?..#skinvigorate & #pobling lain tau! SANGAT2 BERBEZA!!! pobling cuma beri rasa vibrate je, tak cuci pun..tapi skinvigorate ni akan mncuci 85% lebih bersih jauh ke dalam liang pori & brush yg halus mampu berputar sbnyk 400putaran/minit..terasa muka diurut & dibelai je..dgn skinvigorate awk dh tak perlu ke spa dh 😂😂
.
Ada yg nk cuba? Whatsapp akak kita meet up 😉

Love, NAa
0132119574
Beauty consultant
Mary Kay

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #marykayjengka #marykayjerantutpahang #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #kulitberjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #kulitkekalsihat #foundation #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers

Saya faham perasaan customer ni bila muka breakout teruk..😣 dulu muka sy mcm ni jgk 😢😢 tapi alhamdulillah berkat kesabaran dia dh pun pulih..nmpk muka pun dah semakin bersih kan? .
Dik, sayangilah kulit anda anugerah yg Allah kurniakan utk kita..jgn main tepek je sume tanpa check dlu kandungan yg ada..sama jgk spti makanan, kita mstilah check dlu kan kandungan & due date makanan br beli, haaa sama jgk mcm kes kosmetik..bila dh teruk mcm ni takdelah putih gebu dlm 3 hari tu bagai, mau makan bulan2 jgk utk pulih ni..😌😌😌 .
Lepas ni kita sama2 check dlu kandungan kosmetik kita ye...pastikan yg selamat 😉
.
Jika perlukan khidmat nasihat dari sy boleh whatsapp sy ye 😙
.
Love, Tina
0132119574
Senior beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #kulitkekalsihat #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers