#bazarpaknilprodukkecantikkan images and videos

.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
.
.
🚚rm8.00sm/rm11.00ss
.
.
.
Berminat?? WS / DM admin
Laju2 admin respon
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #uthm #batupahat #johor

Makin pulih dengan sabun garam buluh korea 😍😍
.
KELEBIHAN SABUN GARAM BULUH KOREA:
🍀 Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
🍀 Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
🍀 Menghapuskan kulit kering & kusam
🍀 Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak
🍀 Mengatasi masalah eczema
🍀 Mengatasi masalah kulit sensitif
🍀 Mengatasi masalah penyakit kulit
🍀 Mengatasi masalah kulit kaki pecah
🍀 Mengatasi masalah selulit
🍀 Mengatasi masalah jerawat di badan
🍀 Mengatasi masalah bau badan, bau ketiak
🍀 Mengatasi rasa gatal bagi bayi dan kanak-kanak yang terkena chicken pox / campak
🍀 Mengatasi masalah ruam, gatal-gatal
🍀 Menghapuskan parut jerawat/jeragat di muka , melicinkan kulit muka
🍀 Menghapuskan ketuat
.
CARA PENGGUNAAN:
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.
.
SESUAI TUK SEISI KELUARGA & DIGUNAKAN SETIAP HARI ☺
.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.
.
PERHATIAN!!
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.
.
1 BOX (3 BAR x 100GM)
atau
TRIAL 1 BAR (100GM)
.
TIADA BAHAN KIMIA
💯% BAHAN SEMULAJADI
.
.
Whatsapp 017-999.8761

#bodywashmarineessense #sabunme #marineessence #sayajual #mandianmarineessence #marineessencebeautybar #marineessenceshampoo #marineessencesoap #shampoomarineessence sihat #cantik #shampoome #shampoo #sayajualsabunme #bazarpaknil #terapiinstagram #igsokongan #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaar #karat #aiensbeauty0179998761 #letschanteqwithaiensbeauty

.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
.
.
🚚rm8.00sm/rm11.00ss
.
.
.
Berminat?? WS / DM admin
Laju2 admin respon
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #uthm #batupahat #johor

.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
.
.
🚚rm8.00sm/rm11.00ss
.
.
.
Berminat?? WS / DM admin
Laju2 admin respon
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #uthm #batupahat #johor

Ivmist...sembur sembur je..
Penawar resdung/selsema/batuk/gatalmatahidung/kecutkn jerawat/panau/buasir/sakit gigi dan byk lg manfaatnya..whatsap 0195254849 kakja kulim

#bazarmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #kedaionlinemalaysia #kedaionline

💕 BUMP PUSH UP PANTS 💕.
.
harga ASAL: RM300 .
.
PROMOTION hanya rm149 sahaja !!!!!!!
.
✅kami ada size S, M, L, XL, XXL, dan XXXL .
.
✅kain kami adalah yang terbaik dari france. campuran 4bahan kain untuk menaikkan lagi bontot/aset anda. better grip. .
.
✅pakai pants ni terus naik bontot.. bukan padding ya.
. ✅Kalau nak kesan kekal 💋bykkan naik tangga 💋squat (cangkung) at least 10 sehari. Ada weight lg bagus..
.
👉🏻Cara pakai 👈🏻.
.
.
✔Pakai mcm pakai seluar biasa.
. ✔Sampai di peha HARUS ketat..
. ✔Seluar kena ketat, tak boleh pakai terus masuk .
.
*mungkin u akn rasa tak muat masa nk masukkan seluar di peha (rasa sgt ketat) tapi thats better. Mmg mcmtu cara pakai* .
.
🍙Penjagaan🍙.
.
✅kalau boleh pakai underwear. Supaya tak perlu sentiasa basuh. Makin byk basuh mkin blh kembang.
.
❌jangan masuk mesin basuh. Big NO NO!! .
.
❌jangan guna softener .
.
✅hand wash/dry clean .
.
‼MATERIAL‼
.
✅spandex .
.
✅cotton .
.
✅nylon .
.
✅latex .
.
✅dan bahan yg dibenarkan .
.
. 📲whatsapp 0189617055 0189617055 0189617055
.  #bumpants  #bum  #lepe  #kecantikan  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #jombeli  #murah  #buntut  #naikkanbuntut #buntutmantap #buntutleper #bumpants #bumpushup #pushuppants #naikkanbuntut

💕 BUMP PUSH UP PANTS 💕.
.
harga ASAL: RM300 .
.
PROMOTION hanya rm149 sahaja !!!!!!!
.
✅kami ada size S, M, L, XL, XXL, dan XXXL .
.
✅kain kami adalah yang terbaik dari france. campuran 4bahan kain untuk menaikkan lagi bontot/aset anda. better grip. .
.
✅pakai pants ni terus naik bontot.. bukan padding ya.
. ✅Kalau nak kesan kekal 💋bykkan naik tangga 💋squat (cangkung) at least 10 sehari. Ada weight lg bagus..
.
👉🏻Cara pakai 👈🏻.
.
.
✔Pakai mcm pakai seluar biasa.
. ✔Sampai di peha HARUS ketat..
. ✔Seluar kena ketat, tak boleh pakai terus masuk .
.
*mungkin u akn rasa tak muat masa nk masukkan seluar di peha (rasa sgt ketat) tapi thats better. Mmg mcmtu cara pakai* .
.
🍙Penjagaan🍙.
.
✅kalau boleh pakai underwear. Supaya tak perlu sentiasa basuh. Makin byk basuh mkin blh kembang.
.
❌jangan masuk mesin basuh. Big NO NO!! .
.
❌jangan guna softener .
.
✅hand wash/dry clean .
.
‼MATERIAL‼
.
✅spandex .
.
✅cotton .
.
✅nylon .
.
✅latex .
.
✅dan bahan yg dibenarkan .
.
. 📲whatsapp 0189617055 0189617055 0189617055
.  #bumpants  #bum  #lepe  #kecantikan  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #jombeli  #murah  #buntut  #naikkanbuntut #buntutmantap #buntutleper #bumpants #bumpushup #pushuppants #naikkanbuntut

💕 BUMP PUSH UP PANTS 💕.
.
harga ASAL: RM300 .
.
PROMOTION hanya rm149 sahaja !!!!!!!
.
✅kami ada size S, M, L, XL, XXL, dan XXXL .
.
✅kain kami adalah yang terbaik dari france. campuran 4bahan kain untuk menaikkan lagi bontot/aset anda. better grip. .
.
✅pakai pants ni terus naik bontot.. bukan padding ya.
. ✅Kalau nak kesan kekal 💋bykkan naik tangga 💋squat (cangkung) at least 10 sehari. Ada weight lg bagus..
.
👉🏻Cara pakai 👈🏻.
.
.
✔Pakai mcm pakai seluar biasa.
. ✔Sampai di peha HARUS ketat..
. ✔Seluar kena ketat, tak boleh pakai terus masuk .
.
*mungkin u akn rasa tak muat masa nk masukkan seluar di peha (rasa sgt ketat) tapi thats better. Mmg mcmtu cara pakai* .
.
🍙Penjagaan🍙.
.
✅kalau boleh pakai underwear. Supaya tak perlu sentiasa basuh. Makin byk basuh mkin blh kembang.
.
❌jangan masuk mesin basuh. Big NO NO!! .
.
❌jangan guna softener .
.
✅hand wash/dry clean .
.
‼MATERIAL‼
.
✅spandex .
.
✅cotton .
.
✅nylon .
.
✅latex .
.
✅dan bahan yg dibenarkan .
.
. 📲whatsapp 0189617055 0189617055 0189617055
.  #bumpants  #bum  #lepe  #kecantikan  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #jombeli  #murah  #buntut  #naikkanbuntut #buntutmantap #buntutleper #bumpants #bumpushup #pushuppants #naikkanbuntut

💕 BUMP PUSH UP PANTS 💕.
.
harga ASAL: RM300 .
.
PROMOTION hanya rm149 sahaja !!!!!!!
.
✅kami ada size S, M, L, XL, XXL, dan XXXL .
.
✅kain kami adalah yang terbaik dari france. campuran 4bahan kain untuk menaikkan lagi bontot/aset anda. better grip. .
.
✅pakai pants ni terus naik bontot.. bukan padding ya.
. ✅Kalau nak kesan kekal 💋bykkan naik tangga 💋squat (cangkung) at least 10 sehari. Ada weight lg bagus..
.
👉🏻Cara pakai 👈🏻.
.
.
✔Pakai mcm pakai seluar biasa.
. ✔Sampai di peha HARUS ketat..
. ✔Seluar kena ketat, tak boleh pakai terus masuk .
.
*mungkin u akn rasa tak muat masa nk masukkan seluar di peha (rasa sgt ketat) tapi thats better. Mmg mcmtu cara pakai* .
.
🍙Penjagaan🍙.
.
✅kalau boleh pakai underwear. Supaya tak perlu sentiasa basuh. Makin byk basuh mkin blh kembang.
.
❌jangan masuk mesin basuh. Big NO NO!! .
.
❌jangan guna softener .
.
✅hand wash/dry clean .
.
‼MATERIAL‼
.
✅spandex .
.
✅cotton .
.
✅nylon .
.
✅latex .
.
✅dan bahan yg dibenarkan .
.
. 📲whatsapp 0189617055 0189617055 0189617055
.  #bumpants  #bum  #lepe  #kecantikan  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #jombeli  #murah  #buntut  #naikkanbuntut #buntutmantap #buntutleper #bumpants #bumpushup #pushuppants #naikkanbuntut

💕 BUMP PUSH UP PANTS 💕.
.
harga ASAL: RM300 .
.
PROMOTION hanya rm149 sahaja !!!!!!!
.
✅kami ada size S, M, L, XL, XXL, dan XXXL .
.
✅kain kami adalah yang terbaik dari france. campuran 4bahan kain untuk menaikkan lagi bontot/aset anda. better grip. .
.
✅pakai pants ni terus naik bontot.. bukan padding ya.
. ✅Kalau nak kesan kekal 💋bykkan naik tangga 💋squat (cangkung) at least 10 sehari. Ada weight lg bagus..
.
👉🏻Cara pakai 👈🏻.
.
.
✔Pakai mcm pakai seluar biasa.
. ✔Sampai di peha HARUS ketat..
. ✔Seluar kena ketat, tak boleh pakai terus masuk .
.
*mungkin u akn rasa tak muat masa nk masukkan seluar di peha (rasa sgt ketat) tapi thats better. Mmg mcmtu cara pakai* .
.
🍙Penjagaan🍙.
.
✅kalau boleh pakai underwear. Supaya tak perlu sentiasa basuh. Makin byk basuh mkin blh kembang.
.
❌jangan masuk mesin basuh. Big NO NO!! .
.
❌jangan guna softener .
.
✅hand wash/dry clean .
.
‼MATERIAL‼
.
✅spandex .
.
✅cotton .
.
✅nylon .
.
✅latex .
.
✅dan bahan yg dibenarkan .
.
. 📲whatsapp 0189617055 0189617055 0189617055
.  #bumpants  #bum  #lepe  #kecantikan  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #jombeli  #murah  #buntut  #naikkanbuntut #buntutmantap #buntutleper #bumpants #bumpushup #pushuppants #naikkanbuntut

Bird Nest Scrub Testimony.
.
.
Our clients seem not to believe what it can do to your skin. Sekali cuba sampai nak order lagi! Tang pasti, if the product tak bagus customers takkan recommend 😊
.
.
So tggu apa lagi? Skrg kami dah RESTOCK! Jom cuba first and only homemade Bird Nest Scrub in Malaysia yg tiada chemical. 100% natural! Whatsapp laju2 sebelom stock habis!!
.
.
#niyessentials #niyessentialsreview #birdnestscrub #birdnest #birdnestmalaysia #birdnestmask #birdnestmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknil #bazarinsta #bazarartis #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarniaga

Anda mempunyai masalah2 seperti dibawah:
⚠️ Jerawat ⚠️ Jeragat
⚠️ kulit kusam ⚠️ tona tak sekata
⚠️ parut jerawat

DAN, kekalkan kelembapan dan lindungi dari sinar UV dgn Day cream SPF35!

JOM cuba ROYAL EXPERT WHITE ✅ Set percubaan MURAH. ✅ TAHAN LAMA. Set penuh untuk penggunaan purata 3-4 bulan.
✅ Pencerahan SEMULAJADI, bukan pucat,dan TIADA PENGELUPASAN
✅ Mendapat kelulusan KKM
✅ Produk dari PAKISTAN
⚠️ Pastikan anda beli dari Authorised dealer utk mengelakkan dari produk tiruan.

BERMINAT UTK MENCUBA???
PM atau whatsapp saya di 📱 013 282 0678

#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah #trend #tabita #royalexpert #royalexpertmurah #royalexpertwhite #shahalam #sale #uthm #utm #ump #ums #unimas #unimap #um #ump #upm #ukm #usm #sayagunasayajual #antijeragat #antijerawat #penjagaanwajah #alahmembelimenangmemakai #penjagaankulit #royalexperttrialmurah

TERBUKTI !! McAge Sundae Foundation sangat senang untuk di blend pada wajah💋. #bazarpaknilprodukkecantikkan #malaysiaonlineshop
#mcagesundaefoundation

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2

🌿🌿🌿 ishoppe LAVINA 🌿🌿🌿 Blouse iffat

Material soft linen
Zip nursing di tengah
Laser cut blouse
Butang di tangan
Saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga terbaik dr kami bawah rm70

Watsup 0162577327
Watsup 0162577327
Watsup 0162577327

#ishoppelavina #bajucantikmurah
#baju #kakishoppingonline #ikea #noradanish #siakapkeli #rotikaya #bazarpaknilprodukkecantikkan #putrajaya #gengcikgu#cikgusekolah #shoppingonlinemalaysiamurah #kakitangankerajaanswasta #kakitangankerajaan #shopping #bajuanakbranded #bajumuslim #bajumuslimah #bajumurah #cikgu2