#beautyandhealth images and videos

mau cantik alami serta memiliki penghasilan tambahan bahkan bisa melebihi n menjadi penghasilan utama hanya dengan bermodalkan 300rb bisa mencapai pemasukan sampai 400juta rupiah. Mauu??Msi solusinya.

info
wa,0821 222 84208

#msi #bisnis #sehatalami #cantikalami #obatalami #obatherbal #herbal #beauty #health #beautyandhealth #kesehatan #kecantikan

#Repost @ameliabeautyhq with @repostapp
・・・
Sape nak kurus,nak kulit cantik,nak mengurangkan keletihan tubuh badan?Jom try Detox Tea by @ameliabeautyhq 😍. Sesuai untuk LELAKI & WANITA
.
Amalkan 1 sudu teh Detox Tea by Amelia Beauty setiap pagi SEBELUM sarapan & setiap malam SELEPAS makan malam untuk nyah toksin dalam badan & secara tidak langsung uols akan mendapatkan berat badan yang ideal 💪🏻
.
Amelia Beauty Detox Tea

Detox ini seperti satu cara pembersihan dalam tubuh dari toksin iaitu bahan yang tidak diperlukan.Ianya secara tidak langsung dapat membantu melicinkan kulit & mengurangkan lemak dalam badan.
Kebaikan detox;
-membantu mengurangkan berat badan
-mengempiskan perut
-meningkatkan imunisasi badan serta membuang toksin dalam badan
- membersih sistem dalaman tubuh badan
- mencantikkan kulit
-menghilangkan masalah senggugut
- mengecutkan jerawat & merawat pigmentasi kulit
.
Harga: RM35
POSTAGE
Semenanjung;RM8
Sabah/Sarawak:RM10
.
To order,do whatsapp 011.5722 9491(admin) atau hubungi;
Agent Kajang (Aza): +6019-7790349
Agent Senawang,N.Sembilan (Ila) : +6011-1514 5339
Agent Cheras (Sabrina) : +6017-315 5572
Agent Serdang (Rihan) : +6012-960 8499
Agent Terengganu (Hakim): +60 11-1134 9959
.
NakCantikSihatKenaRajin#kurusbadan#sayajual#badansihat#produktradisional#natural#cantiksihat#beautyandhealth#kesihatandalaman#kesihatanwanita#kesihatanlelaki #tehkurus#kulitcantik #turunberatbadan#detoxtea#ameliabeauty#naturalproducts#Testimoni#DetoxTea#teakurus#AmeliaBeauty#kesihatanwanita#kesihatanlelaki#beautyandhealth#naturalproduct

Tingkat polusi yg semakin tinggi, bahan makanan yg banyak mengandung pengawet serta zat berbahaya lainnya, dlm jangka panjang tentu saja bisa merusak kesehatan tubuh kita. MSI Magic Drop sangat baik utk tubuh agar dapat tetap fit dan sehat, serta baik untuk proses penyembuhan. Dengan kandungan ekstrak alkali dan mineral, MSI Magic Drop baik utk membersihkan usus, lemak, serta kolestrol dlm tubuh, mengangkat zat2 berbahaya dri makanan yg akan kita konsumsi, serta membantu dalam proses penyembuhan berbagai jenis penyakit. Cara pemakaian :
1. Cukup masukan 2-3 tetes ke dalam air yg akan kita gunakan utk mencuci sayuran atau buah yg akan kita kinsumsi.
2. Teteskan ke dlm air yg akan kita minum (1 tetes dicampur dgn 600ml air). More info & order please chat via wa : 0821 222 84208 atau bbm by request.

#magicdrop #msi #bisnis #sehatalami #cantikalami #obatherbal #pengobatanalami #obatalami #halal #beauty #health #kesehatan #kecantikan #beautyandhealth

❤️❤️❤️❤️❤️
I am addicted to these brush.
Rasanya berapa banyak brush dah ada tapi yang ni memang 'awesome'. Kepada yang suka mekap dan baru nak belajar mekap saya suggest beli ni.
Sebab kat handle dia siap tulis kegunaan berus tu.
Nak tau lebih lanjut
PM Rose atau Whatsapp 0123772445
Instagram @missrosemk 💋FREE consultation
💋 FREE postage
💋 FREE sample
#marykay #lipstick #marykaymakeup #marykaykl #sales #makeup #skincare #ampang #kosmetik #beautyandhealth #bazaar #bazaarpaknil #kulitcantik #onlineshopping #berusmakeup #makeupbrushes #asyalliee #itsrosenicotine

Заканчиваю процедуру успокаивающей и увлажняющей маской PHD. Я вообще часто этой маской заканчиваю процедуры. Очень хорошо работает. #косметическиепроцедуры #маскадлялица #уходзалицом #ухоженноеличико #maskforface #facetreatment #beautyandhealth #יופי #פניםיפות #מסכתפנים

🎈MAGIC JELLY🎈
Multi purpose Aloe Vera gel (For beauty & health) uses as/for :-
Pimples, oily face, scars, blackhead, dry/chapped lips, serum for long and healthy eye lashes, moisturiser, dull skin, glowing skin, dandruff, hair loss, wounds, insect bites, burns from hot oil/water, sunburns, dry skin, eczema, sensitive skin, milk/nappy rashes, and many more! -
.
🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER🌸
5-in-1 Facial Wash
- ✨Benefits of LCC
1. Clean clogged pores due to dust and excessive oil

2. Kill acne bacteria and reduce swelling

3. Eliminate dull skin and changing it to a new skin glowing
4. Moisturizes the skin from within

5. Slows the aging process of the skin and protects skin from free radicals.
.

.
🍀Magic Jelly🍀
1️⃣$27.90 (ORI PRICE $29.90).
2️⃣bottles @ $55.
❇️FREE GIFT.
.
🌸Lovera Complete Cleanser🌸
1️⃣$19.90.
2️⃣bottles @ $39.
❇️FREE GIFT.
.
🌺Lovera Diamont Body Scrub🌺
✳️120grm $19.90.
✳️300grm $30.
❇️FREE GIFT
.
🌷Lovera BB Jelly🌷
1️⃣$19.
❇️FREE GIFT.
.
🌼Lovera Da Cream🌼
1️⃣$19 (U.P$23!)
❇️FREE GIFT.
.
👶🏻MAGIC JELLY FOR BABY👶🏻
1️⃣$29.
2️⃣bottles @ $55.
< for super sensitive skin>
❇️FREE WET BAG.
▶️Over 15 designs to choose from
Choices Boy / Girl or neutral designs◀️
.
🛍LOVERA COMBO PROMO🛍
.
👩‍👦Mom & Baby SET👩‍👧
💲53.00 ONLY💲
✅Magic Jelly.
✅MJ BABY.
❇️FREE WET BAG (while stocks last).
.
❤️FLAWLESS SET❤️
💲47.00 ONLY💲
✅Lovera Complete Cleanser.
✅Magic Jelly.
❇️FREE GIFT.
.
💛FACE SET💛
💲65.00 ONLY💲
✅Magic Jelly.
✅Lovera Complete Cleanser.
✅Lovera BB Jelly.
❇️FREE WET BAG
.
💚COMPLETE SET💚
💲85.00 ONLY💲
✅Magic Jelly.
✅Lovera Complete Cleanser.
✅Lovera BB Jelly.
✅Diamont Scrub.
❇️FREE WET BAG.
❇️FREE TRIAL TUBE.
.
📱TO ORDER WHATSAPP 92772294

#MJSG00466 #AZL01 #facesetisthehotitem #sgbusiness #sgmakeup #beautyandhealth

🆕edition #CityZineAntwerpen! 😍 De beste hotspots van 't stad vind je met onze 🆓 city guide & city map! 👌🗺🏙 Wil jij tussen onze hotspots staan met jouw zaak? Contacteer ons via info@cityzine.be & we komen graag langs! 😉 #cityzine #cityguide #citymap #hotspots #shopping #culture #kids #interior #interiordesign #food #beautyandhealth #nightlife #mustvisits #Antwerp #Antwerpen #yourcityguide #citylife #visitantwerp #localhotspots

I'm suuuppper tired as you can 👀lol I have on an exfoliating mask that you put on 10 mins before you shower, take it off while you shower. Till tomorrow IG'ers! Goooooood night! 😴😴😴 🙌 #beauty #beautycare #beautyandhealth #fitwomen #fitandstyle #fitandbeauty #fitlifestyle #makeup #makeuplover #gymaholic #healthybeautyfitness #exfoliatingmask #takecareofyourskin

Made egg breakfast muffins for Thursday and Friday! I just gathered up what I had in the fridge, bottom is uncured ham, then uncured pepperoni, 1 egg 1 egg white, turkey sausage, topped with a pepperoni and seasoned with flavor God pizza . Oven at 350 baked for 25 mins. #paleolifestyle #healthy #healthyfood #healthyeating #healthandfitness #healthyactivelifestyle #fit #fitness #fitnesslife #fitmom #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #beauty #beautyandhealth #beautyandwellness #beautyandfitness #paleobreakfast #muffins #protein #flavorgodpizzaseasoning

🍓MISS V PERFUME🍓
Kandungan Bahan:
✏️Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Lactoserum, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yg dibenarkan.
✏️Miss V Perfume diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari 💕
✏️Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu dicuci & ianya mudah dibawa ke mana2 sahaja 😃
✏️Kelulusan KKM ✏️💯Bahan Organik dan Selamat Digunakan
✏️120 ml
.
Fungsi:
✅Menghilangkan kegatalan
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yg kurang enak
✅Tidak perlu menggunakan pantyliner lagi
✅Mencerahkan celah2 miss v .
Cara Penggunaan:
✔️Selepas mencuci bahagian feminim anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss v spray pada jaram 15cm, sebaiknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. ✔️Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
.
Retail price tidak termasuk postage :
.
🍓1 box = RM75
🍓2 box ~ 5 box = RM70
🍓6 box ~ 10 box = RM65
Postage bergantung kepada kuantiti produk ☺️
.
📲 whatsapp +60143775699 💫
.
.
#missvperfume #missvperfumebymolly #femininewash #beautycare #beautyandhealth #cantikluardalam #jomcantik #sabah #malaysia #produkmuslim #islamiclifestyle #marriedladies #singleladies #bridetobe

Nak cerahkan Miss V?? Nak hilangkan keputihan?? Tidak selesa sepanjang hari akibat gatal2?? 😣😖
.
#MISSVPERFUME terbukti berkesan membantu anda mengatasi masalah yang anda hadapi 💪🏻💪🏻
.
🌀Semudah A B C . Spray spray tak perlu bilas
🌀Wangi dan tahan lama. 🍓🍓
🌀1 botol tahan 3-4 bulan
.
Laburlah sedikit 💰💰anda utk kesihatan tubuh badan sendiri . Bak kata pepatah 'Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati' . Nak cantik luar takkan xnak cantik dan sihat bahagian tersembunyi kan 😌😌
.
Jom sama2 sihat dengan #missvperfume 😘
.
Retail price tidak termasuk postage :
.
🍓1 box = RM75
🍓2 box ~ 5 box = RM70
🍓6 box ~ 10 box = RM65
Postage bergantung kepada kuantiti produk ☺️
.
📲 whatsapp +60143775699 💫
.
.
#missvperfume #missvperfumebymolly #femininewash #beautycare #beautyandhealth #cantikluardalam #jomcantik #sabah #malaysia #produkmuslim #islamiclifestyle #marriedladies #singleladies #bridetobe

" CAIRKAN L.E.M.A.K Degil Seawal 3hari "

Orang2 yang mengalami masalah lemak air💧 dan angin💨 akan lebih cepat menyedari kesan INCH LOSS dan penurunan berat badan apabila menggunakan #‎SecretCorrea berbanding lemak daging .
.
Sebab apa?
Sebab lemak daging ni perlukan masa sekurang2nya 1tiub untuk dapatkn kesannya. lagipun lemak daging ni adalah lemak tepu yang dah anda kumpul selama bertahun2😃
.
Jadi berikan masa dan kepercayaan kepada SC untuk bertindak ya.
.
kaedah yang digunakan oleh #‎LosyenKurusSejuk secret correa adalah melalui pemecahan lemak secara LIPOLISIS..nak tahu apa lipolisis? kita nantikan nanti ya..
.
Jom cairkan l.e.m.a.k degil yang menghuni tubuh badan anda.
.
Jangan biarkan ia terus bermaharajela dalam tubuh badan anda kerana ia mungkin akan membahayakan kesihatan anda suatu hari nanti.💪💪 WhatsApp 01114983654| 01114983654

#LotionKurusSejuk #secretcorrea #secretcorrealotion #losyenkurus #losyenkurussejuk #sayajuallosyenkurus #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #igshop #igers #igshoponline #malaysia #brunei #perlis #kelantan #kedah #beautyandhealth #dropship #dropshipsecretcorrea

" CAIRKAN L.E.M.A.K Degil Seawal 3hari "

Orang2 yang mengalami masalah lemak air💧 dan angin💨 akan lebih cepat menyedari kesan INCH LOSS dan penurunan berat badan apabila menggunakan #‎SecretCorrea berbanding lemak daging .
.
Sebab apa?
Sebab lemak daging ni perlukan masa sekurang2nya 1tiub untuk dapatkn kesannya. lagipun lemak daging ni adalah lemak tepu yang dah anda kumpul selama bertahun2😃
.
Jadi berikan masa dan kepercayaan kepada SC untuk bertindak ya.
.
kaedah yang digunakan oleh #‎LosyenKurusSejuk secret correa adalah melalui pemecahan lemak secara LIPOLISIS..nak tahu apa lipolisis? kita nantikan nanti ya..
.
Jom cairkan l.e.m.a.k degil yang menghuni tubuh badan anda.
.
Jangan biarkan ia terus bermaharajela dalam tubuh badan anda kerana ia mungkin akan membahayakan kesihatan anda suatu hari nanti.💪💪 WhatsApp 01114983654| 01114983654

#LotionKurusSejuk #secretcorrea #secretcorrealotion #losyenkurus #losyenkurussejuk #sayajuallosyenkurus #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #igshop #igers #igshoponline #malaysia #brunei #perlis #kelantan #kedah #beautyandhealth #dropship #dropshipsecretcorrea

😉 Jadi konsumen yang cerdas, jangan tergiur dengan cream pemutih yang serba instan 😂😂
Wajah emang putih mulus tapi efeknya itu loh yang bahaya 😢😢😢 Pilih yang alami aja 😀😀 📢📢📢 Jangan mudah tergoda dengan produk yang menjanjikan "PUTIH dalam SEMINGGU" 😴😴
Kalopun ada itu butuh proses minimal 2-3 bulan menurut Dr. Oz Indonesia.

Buat apa kinclong kalo berakhir MENGENASKAN 😆😆😆
Wajah yang semula kinclong dan mulus karena terkena paparan merkury dan Hydrocinon berubah menjadi pabrik FLEK HITAM 😢😢😢 Belum lagi GINJAL yang dirusak karena serapan merkury dan HQ dari wajahmu 😢😢😢 Aduh pikir lagi deh sebelum memutuskan pake cream wajah. Yakin kalo cream wajahmu aman ?? 😍 Kulitmu adalah asetmu jadi sayangi kulitmu dan beralihlah ke perawatan Yg SEHAT dan Pastinya Aman dipakai Jangka Panjang NEW RAJ SKINCARE 💻 Cek cream perawatan km sudah BPOM blm ??? 😉😉😉 NEW RAJ SKINCARE Produk 100% Aman karena Sudah BPOM terbuat dari bahan alami, tanpa mercury dan HQ

INFO 👇
BBM : D0183EEC
WA : 087785140689

#rajskincaretermurah #rajskincarebpom #rajskincare #rajskincareori #skincarebagus #skincareartis #whitening #lightening #creamwajah #creampemutih #perawatanwajah #perawatancantik #creamkorea #creamthailand #kosmetikbpom #kosmetikindonesia #beautyskin #beautyandhealth #beautysparkling #gofollow #followme #followforfollow #like4like #likeforbeauty #instabeauty #rusmyshop #olshopdepok #olshoptrusted

👉👉Warna Apa ni ye?
Apple Berry by Mary Kay.
Tahan lama, lembut dan ringan.
Istimewanya Lipstick 💄 ni ialah ia diperkaya dengan vitamin E dan derivatif vitamin C, bagi membantu melindungi daripada radikal bebas dan faktor-
faktor negatif persekitaran yang mungkin menyebabkan kedutan.

Wow😱 Ia bukan sekadar Lipstick 💋 tetapi ada vitamin untuk bibir kita.
PM Rose untuk mengetahui lebih lanjut. Terdapat dalam 5 warna yang menarik. 💋 FREE consultation
💋 FREE postage
💋 FREE sample

Rose 🌹
Mary Kay Beauty Consultant
📲0123772445
#carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline
#marykay #lipstick #marykaymakeup #marykaykl #sales #makeup #skincare #ampang #kosmetik #beautyandhealth #bazar

Sape nak kurus,nak kulit cantik,nak mengurangkan keletihan tubuh badan?Jom try Detox Tea by @ameliabeautyhq 😍. Sesuai untuk LELAKI & WANITA
.
Amalkan 1 sudu teh Detox Tea by Amelia Beauty setiap pagi SEBELUM sarapan & setiap malam SELEPAS makan malam untuk nyah toksin dalam badan & secara tidak langsung uols akan mendapatkan berat badan yang ideal 💪🏻
.
Amelia Beauty Detox Tea

Detox ini seperti satu cara pembersihan dalam tubuh dari toksin iaitu bahan yang tidak diperlukan.Ianya secara tidak langsung dapat membantu melicinkan kulit & mengurangkan lemak dalam badan.
Kebaikan detox;
-membantu mengurangkan berat badan
-mengempiskan perut
-meningkatkan imunisasi badan serta membuang toksin dalam badan
- membersih sistem dalaman tubuh badan
- mencantikkan kulit
-menghilangkan masalah senggugut
- mengecutkan jerawat & merawat pigmentasi kulit
.
Harga: RM35
POSTAGE
Semenanjung;RM8
Sabah/Sarawak:RM10
.
To order,do whatsapp 011.5722 9491(admin) atau hubungi;
Agent Kajang (Aza): +6019-7790349
Agent Senawang,N.Sembilan (Ila) : +6011-1514 5339
Agent Cheras (Sabrina) : +6017-315 5572
Agent Serdang (Rihan) : +6012-960 8499
Agent Terengganu (Hakim): +60 11-1134 9959
.
NakCantikSihatKenaRajin#kurusbadan#sayajual#badansihat#produktradisional#natural#cantiksihat#beautyandhealth#kesihatandalaman#kesihatanwanita#kesihatanlelaki #tehkurus#kulitcantik #turunberatbadan#detoxtea#ameliabeauty#naturalproducts#Testimoni#DetoxTea#teakurus#AmeliaBeauty#kesihatanwanita#kesihatanlelaki#beautyandhealth#naturalproduct

Middle of the week and it's so cold outside ❄️. Here is an idea how to spend the evening ☺️... you could take your time for an alkaline bath. Again this was illustrated by a good friend of ours, a painting especially drawn for my-fitnessweek.de 😃. So... have a relaxing moment by taking a bath 🛀 and enjoy. 💜 #bathtimefun #bathtime #relaxingbath #relaxandenjoy #relaxingtime #relaxingevening #entspannung #entspannungsbad #entspannungpur #alkalinebody #säurebasenhaushalt #detoxtime #detoxbath #beautytips #beautyandhealth #entschlacken #bodycleanse #badesalz #bathsalts #tubtime #happyandrelaxed #relaxyourself #stressoff #keinstress #enjoyyourevening #dietmotivation #shapeyourbody #softskin #perfectskin #healthylifestyle

#Repost @jeff.esteticista with @repostapp
・・・
Olha quem veio cuidar da pele aqui comigo... A modelo @stephanycaligueri
Fizemos um tratamento de pós praia... Para preparar para altos ensaios! 😎💚✌☀ Ensaio fotográfico com a equipe @kureishikelly @thyagobargmann (Agency Factory)

#insta #instagood #instaphoto #instalike #model #newskin #beautyandhealth

Do you know what Lipsense is? -Let's just say it's magic in a bottle! Smudge+Rub+Water Proof LIPSTICK - lasts up to 4-18 hrs!!✨ check the videos out on my page! ✨got questions ask them💋I'd love to answer them!
#makeupblogger#independentdistributor#makeup#maccosmetics#longlastinglipcolor#lippies#money#smallbusiness#goals#wholesale#retail#shopping#motd#diva#anastasialiquidlipstick#cosmetics#healthandbeauty#beautyandhealth#lipsense#haul#instamakeup#makeuplover#share#makeupaddict#makeupporn

Who would apply there lipstick like this?? I know - I would😍 the pop of color and shine i just love it!! The best part is that this look won't smudge or rub off! +Water proof! ✨To purchase Pm me
#makeupblogger#independentdistributor#makeup#maccosmetics#longlastinglipcolor#lippies#money#smallbusiness#goals#wholesale#retail#shopping#motd#diva#anastasialiquidlipstick#cosmetics#healthandbeauty#beautyandhealth#lipsense#haul#instamakeup#makeuplover#ravemakeup#rave#girls

Olha quem veio cuidar da pele aqui comigo... A modelo @stephanycaligueri
Fizemos um tratamento de pós praia... Para preparar para altos ensaios! 😎💚✌☀ Ensaio fotográfico com a equipe @kureishikelly @thyagobargmann (Agency Factory)

#insta #instagood #instaphoto #instalike #model #newskin #beautyandhealth

nos pasa a todas! the struggle of trying to be healthy and fit 😂💪 #phaniegarcia #trying #healthy #fit #thelifeofamakeupartist #fitness #beautyandhealth

BE SOLID

CANDY SUSU COKLAT MENAIKKAN BERAT BADAN PALING LARIS ❗
.
Gegirls nak badan
MONTOK & MANTAP
Boys pula nak badan
SADO dan SOLID
BE SOLID

Weight Gain MilkCandy
..
💪 Menambah SELERA MAKAN
💪 Menaikkan BERAT BADAN ke tahap IDEAL
💪 Memberi TENAGA pada badan
💪 Membekalkan Vitamin dan Collagen pada badan
💪 Mencantikkan kulit

1 x RM28
10 × RM22
+ POSTAGE RM8 SM RM12 SS

#BeSolid

#BeautyGalleryz #BeautyAndHealth #ByPOS #NoCOD #OriginalProduct #TrustedSeller #SayaJual #Skincare #Supplement #Makeup #Perfume #Cosmetics #FollowMyIG #ReviewIG #IGSeller #IGShop #IGSale #InstaShop #InstaSale #OnlineSeller #OnlineShop #OnlineShopping

#ORDER #SCREENSHOOT PICTURE :~
#WHATSAPP ~ 0174667387