#byrcw images and videos

This is sooo cute tho 😆😆 haa siapa nak losyen 2 in 1, bukan hanya memelihara kulit malah sangatlah wangi menusuk kalbu tau. Boleh baca sndri feedback from adik ni, suka sngt sampai nk nangis 😂😂 siapa nak boleh ring-ring sis +6017 6254778.. 110ml RM35.90 📦 RM8 SM / RM37.90 📦 RM 12 SS
Produk terhangat daripada @byrcw @byrcwtestimoni 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 #letswangi #losyenputihajaibbyrcw #onlineshopmalaysia #onlineshopping #sayapakaisayajual #janganmengata #fuhhh #surihatibaby #byrcw #halalproducts

Ruby Che Wan & Hq Putih Ajaib byRCW repost TESTIMONY Tok Nisa 😘😍 .
.

Bukan ladies je yg boleh gunakan lotion ni tau, laki & children pun boleh gunakannya..all my family guna lotion ni... 😅😅
.

sapu kt area kaki tgn yg kerin, celah2 ketiak hitam, stretchmarks, tapak kaki yg mcm kulit gajah keras tu.. kt celah peha hitam sbb berpeluh bau masam.. mana2 je la nk sapu except tang muka.. tu nonoo.. .
.

Nak order leh dm/ whatsapp 0104030232.
.
Why waste more money beli byk2 lotion utk setiap skin problem .. Lotion putih ajaib kan ada. Sapu secara consistent selama 7 hari 7 mlm.. akan nAmpak result. In shaa Allah. Ia bukan saja mencerahkan kulit, ia merawat kulit dari dalam. Best kan 😍
.
#lotionputihajaibbyrcw
#byrcw
#rubychewan

• • •
Ready stock!
Jus Goyang Rapat : RM 45
Pencuci Goyang Segar : RM 29
COMBO : RM 70
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
.
Cash on Delivery:
Bandar Perda
Permatang Pauh
Seberang Jaya
.
.
Walk into boutique:
@lunalunavendors - Alor Setar
@heaven_penang - Bertam
.
.
Whatsapp to order: +601757774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #rozitachewan #codpenang #vendorutara

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @lingerie_malaysia Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu #ajl31 #ajl2017

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @lingerie_malaysia Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu #ajl31 #ajl2017

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @jelitaanggun_nightwear 💋💋 Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu #ajl31 #ajl2017

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @jelitaanggun_nightwear 💋💋 Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu #ajl31 #ajl2017

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @jelitaanggun_nightwear 💋💋 Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu #ajl31 #ajl2017

KEBAIKAN JUS GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN
🌷Menstabilkan hormon
🌷Memberi tenaga dalaman
🌷Menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🌷Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
🌷Mengecutkan peranakan
🌷Vagina lebih grip dan tidak kering
🌷Menegangkan payudara
🌷Awet muda
🌷Mengurangkan sakit sengugut
🌷Merawat keputihan
🌷Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

BAHAN-BAHAN
🍃Kacip Fatimah
🍃Pueriria Mirifica
🍃Ginseng
🍃Kunyit
🍃Pegaga
🍃Buah Manjakani
🍃Buah Roselle
.
✔2 sudu pagi dan malam
✔Berperisa Laici
✔Minum banyak air suam
✔Ibu mengandung tidak digalakkan
✔Perlu dsimpan dlm peti sejuk selepas dibuka

Jus Goyang Rapat by RCW
Retail Price: S$25 (per bottle)
Promo Price: S$23 (per bottle)
For more details:

Whatsapp Only: +65 92777561
Call or Sms Only: +65 81309237

#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #femininewashbyrcw #harum #segar #berkeyakinan #putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #magiclotion #singaporeagent #putih #putihajaibbyrcwsingapore #putihajaibsingapore #ayuraudhah #juscherahayu #juscherah #ayu #popular #hot #juscherahayyu #yourgazefalls #jusgoyangrapat #jusgoyangbyrcw #byrcw #jusgoyangbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw

PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume
#preciousperfumemurah
#preciousperfumerozitachewan
#perfumechetamurahborong
#preciousperfumeborongmurah
#effatihah
#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah
#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil
#produkbyrcw
#byrcw

JUS GOYANG RAPAT by RCW
.
RM 50 ( SM )
RM 55 ( SS )
WS : 017-2912398 .
khasiat:
✔menstabilkan hormon
✔memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔mengecutkan peranakan
✔vagina lebih grib dan tidak kering
✔menegangkan payudara
✔awek muda
✔mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔merawat keputihan
✔menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
Pengambilan:
2sudu pagi dan malam minum bnyk air suam/panas
ibu mengandung tidak digalakan
simpan dlm peti sejuk selepas dibuka
.
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #sayajualmurah #byrcw

JUS GOYANG RAPAT by RCW
.
RM 50 ( SM )
RM 55 ( SS )
WS : 017-2912398 .
khasiat:
✔menstabilkan hormon
✔memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔mengecutkan peranakan
✔vagina lebih grib dan tidak kering
✔menegangkan payudara
✔awek muda
✔mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔merawat keputihan
✔menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
Pengambilan:
2sudu pagi dan malam minum bnyk air suam/panas
ibu mengandung tidak digalakan
simpan dlm peti sejuk selepas dibuka
.
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #sayajualmurah #byrcw

JUS GOYANG RAPAT by RCW
.
RM 50 ( SM )
RM 55 ( SS )
WS : 017-2912398 .
khasiat:
✔menstabilkan hormon
✔memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔mengecutkan peranakan
✔vagina lebih grib dan tidak kering
✔menegangkan payudara
✔awek muda
✔mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔merawat keputihan
✔menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
Pengambilan:
2sudu pagi dan malam minum bnyk air suam/panas
ibu mengandung tidak digalakan
simpan dlm peti sejuk selepas dibuka
.
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #sayajualmurah #byrcw

@Regrann from @byrcwtestimoni - #testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 0179047201
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni - #regrann

Selamat petangggg uolsss !! Ok harini kami OPEN ORDER SEHINGGA 10MALAM NI, cepat cepat mai mai lekaih cek oiii order dengan kamiiii.. Kami ada jus goyang rapat, perfume che ta dgn pencuci goyang segar !! SEBAB ESOK KAMI BUAT POSTAGE SAMPAI PUKUL 12TGHARII JAA. cepat order cepat kami pos, CEPAT LA HAMPA BOLEH LAGI RAPAT DENGAN SOMI HAMPA KANNN hehehehehe

FOLLOW @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib @jusgoyangrapat_putihajaib

WHATSAPP SEKARANG!! 018-9698030 0189698030 0189698030

#byRCW #RozitaCheWan #produkcheta #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #Lotionputihajaib #preciousbyRcw #gorgeousbyRcw #perfumecheta #Halalproduk #onlineshop #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #originalproduk #readystock

Nihhh penuh beg kami dgn stock2 nk cod tau... siapa2 nk tu sila la dm/pm/wassap kami eaa. Muwahhs
.
.
#MerveCosmetic
#byrcw

PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #dyrazbeaute 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #dyrazbeaute
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #dyrazbeaute
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #dyrazbeaute
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume
#preciousperfumemurah
#preciousperfumerozitachewan
#perfumechetamurahborong
#preciousperfumeborongmurah
#dyrazbeaute
#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah
#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil
#produkbyrcw
#byrcw

Kenapa jus goyang rapat sangat baik untuk dalaman semua wanita tidak kira sudah berkahwin😍😍😍😍. Jus goyang rapat ialah rahsia badan Che Ta masih seperti anak dara!! .
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT:
✔ Menstabilkan hormon.
✔ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran.
✔ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan.
✔ Mengecutkan peranakan.
✔ Vagina lebih grip dan tidak kering.
✔ Menegangkan payudara.
✔ Awet muda.
✔ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin).
✔ Merawat keputihan.
✔ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan.
.

Boleh dapatkan di semua outlet kami :)
-Level 2 , Permaisuri Mall -Gnd Floor , Myymall Lutong
-Emart Tudan (berhampiran dgn pintu masuk baru Emart Supermarket)
.
ATAU
.
hubungi kami di talian 010 840 8600
.
ATAU
.
Jom layari/shopping online di website kami:
-> www.myonlineshopes.my .
-> www.myonlineshopes.my .
-> www.myonlineshopes.my
.
ig : myonlineshopes
.

#myonlineshopes #Jusgoyangrapat #juscheta #Miri #sarawak #brunei #rozitachewan #byrcw #jusgoyangrapatbyrcw #beautyproducts #cosmetics #stokismiri

PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume
#preciousperfumemurah
#preciousperfumerozitachewan
#perfumechetamurahborong
#preciousperfumeborongmurah
#effatihah
#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah
#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil
#produkbyrcw
#byrcw

.
Tak payah susah2 korang nak buat rawatan kulit memahal!
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER ni untu korang yang nak gebu macam retis tu! Senang mudah dan boleh bawa pergi mana2 je pun... Jom cantik sebelum #cny ni!!
.
1 Set (30 Capsule/Bottle) :
RM 75.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
.
- Bersifat photoprotective (Pelindung Matahari). Sesuai untuk mereka yang banyak melakukan aktiviti luar
- Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. - Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
- Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox
- Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
- Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
- Merawat penyakit resdung
- Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

.
Tak payah susah2 korang nak buat rawatan kulit memahal!
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER ni untu korang yang nak gebu macam retis tu! Senang mudah dan boleh bawa pergi mana2 je pun... Jom cantik sebelum #cny ni!!
.
1 Set (30 Capsule/Bottle) :
RM 75.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
.
- Bersifat photoprotective (Pelindung Matahari). Sesuai untuk mereka yang banyak melakukan aktiviti luar
- Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. - Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
- Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox
- Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
- Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
- Merawat penyakit resdung
- Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

.
Tak payah susah2 korang nak buat rawatan kulit memahal!
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER ni untu korang yang nak gebu macam retis tu! Senang mudah dan boleh bawa pergi mana2 je pun... Jom cantik sebelum #cny ni!!
.
1 Set (30 Capsule/Bottle) :
RM 75.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
.
- Bersifat photoprotective (Pelindung Matahari). Sesuai untuk mereka yang banyak melakukan aktiviti luar
- Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. - Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
- Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox
- Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
- Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
- Merawat penyakit resdung
- Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

.
Jom cantik gebu gebas sebelum #cny ni...
Harga murah2 je Ekey jual... Siap free postage lagi... Satu set tahan sebulan tau!
.
SATIN SKINZ GLUTA TABS (30 Capsule/bottle) .
- Pure Glutathione (Pink)
- Pure Rose Hip Vit C, Hydrolyzed COllagen & Phytocelltec (Blue)
.
RM 115.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS
.
► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal
► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan
► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP.
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

.
Jom cantik gebu gebas sebelum #cny ni...
Harga murah2 je Ekey jual... Siap free postage lagi... Satu set tahan sebulan tau!
.
SATIN SKINZ GLUTA TABS (30 Capsule/bottle) .
- Pure Glutathione (Pink)
- Pure Rose Hip Vit C, Hydrolyzed COllagen & Phytocelltec (Blue)
.
RM 115.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS
.
► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal
► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan
► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP.
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

.
Jom cantik gebu gebas sebelum #cny ni...
Harga murah2 je Ekey jual... Siap free postage lagi... Satu set tahan sebulan tau!
.
SATIN SKINZ GLUTA TABS (30 Capsule/bottle) .
- Pure Glutathione (Pink)
- Pure Rose Hip Vit C, Hydrolyzed COllagen & Phytocelltec (Blue)
.
RM 115.00
Free Postage
+ RM 5.00 SS
.
ORDER
WHATSAPP : +60129911252
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS
.
► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal
► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan
► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP.
.
#sayajualteatox #legstea #skinnyteatox #elites7 #teatoxmurah #kakicantiqtea #sayajual #sayajualmurah #cherryblossom #sabuncoffeescrub #magicjelly #loveracompletecleanser #goldeyemask #byrcw #putihajaib #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #bazaarpaknil #tongkangpecah #perfumemurah #ayaqwangi #bombshellbyvictoriasecret #elites7murah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #trustedsellermalaysia #lokalah #honeybeevenom #magicprimer

Perfect match. Dont too concentrate on your outer appearance.. your inner beauty is important too. Get it now. Ready stock , call +6017 6254778 to place your order. 🍁 #jusgoyangrapatbyrcw RM45.00 WM RM49.00 EM 🍂 #pencucigoyangsegarbyrcw RM29.00 WM RM31.00 EM 💌 postage RM8.00 WM RM12.00 EM 💌

#letscantik #wowdimatasuami #halalproducts #byrcw #surihatibaby #janganmengata

@rozitachewan1 - #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
BACA NIE!!!! dah ada org cuba dan rasa sendiri KEBAIKAN JUS GOYANG RAPAT nie.. Takkan nak tunggu lagi?? Meh sini FOLLOW @perfume_mmn
.
.
Agen Johor Bahru
Wa 0137202200
Wa 0137202200
Wa 0137202200
.
.

Jus Goyang Rapat 💋💋💋
✅ Menstabilkan hormon.
✅ Memberikan tenaga dan menguatkan rahim kepada yang selalu mengalami keguguran.
✅ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan Caeser.
✅ Mengecutkan peranakan.
✅ Vagina lebih grib dan tidak kering.
✅ Menegangkan payudara.
✅ Awet muda.
✅ Mengurangkan sakit senggugut.
✅ Merawat keputihan.
✅ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan.
✅ Melancarkan perjalanan haid. ✅ 250ML
✅ RM45 SM
✅ RM49 SS

Bahan Bahan Jus Goyang Rapat :-
📌 Ginseng, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica, Kurma, Buah Rosselle, Kunyit, Daun Peggaga, Buah Manjakani

Cara Pengambilan Jus Goyang Rapat:-
1) Tidak pahit - Jus berperisa Laici
2) Sehari ambil 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 sudu malam sebelum tidur.
3) Pastikan anda banyak minum air masak.
4) Ibu Mengandung TIDAK DIBENARKAN.
5) Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.

Pencuci Goyang Segar ❤❤❤
✅ Membersihkan Vagina.
✅ Merapatkan bahagian Vagina.
✅ Menyegarkan.
✅ Mewangi.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan bahagian Vagina.
✅ Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian Vagina.
✅ Menstabilkan PH Vagina.
✅ RM29 SM
✅ RM31 SS

Bahan Bahan Dalam Pencuci Goyang Segar :-
📌 Kacip Fatimah, Manjakani, Sireh

Cara Menggunakannya :-
1) Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
2) Sapukannya di bahagian intim anda hingga ke bahagian belakang.
3) Biarkan 30 - 60 saat sebelum anda membasuhnya.
4) Selepas menggunakannya, anda akan terasa HARUM, SEGAR & BERKEYAKINAN.

#byRCW #RozitaCheWan #produkcheta #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #Lotionputihajaib #preciousbyRcw #gorgeousbyRcw #perfumecheta #Halalproduk #onlineshop #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #originalproduk #readystock - #regrann

EXTENDED PROMO 😱😱
.
BUY 3
➡JUS GOYANG RAPAT
.
OR
.
➡GORGEOUS PERFUME
.
FREE PRRCIOUS PERFUME
.
BUY 5
➡PENCUCI GOYANG SEGAR
.
OR
.
➡PRECIOUS PERFUME
.
FREE PRECIOUS
.
WATSAPP +601121525464
WATSAPP +601121525464
WATSAPP +601121525464
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #smellgood #ascentofsuccess
#PutihAjaibbyRCW #LotionPutihAjaib #JusGoyangRapatbyRCW #PencuciGoyangSegarbyRCW
#halalproduct #produkprodukbyRCW #blessed #grateful #january2017 #rozitachewan #melaka #agentwanted #stockistwanted #byrcw #promo #yes #putih #rapat

Dlm keadaan economy sekarang , jgn risau kalau nak beli perfume yg wangi lasting bau diva but yg penting harga SUPER AFFORDABLE ! Of course the answer is #preciousbyrcw ni .. dgn harga rm29.90 je uolsss boleh wangi and still can walk confidently ! Dahla sebotol tahan berbulan bulan .. its a magic perfume okay!
Nak jadi agents come come whatsapp me for best price okay!
019.269.5532 - Che Thalia bukan Che Ta ya hehe 😘#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #putihajaibbyrcw #byrcw

PENCUCI GOYANG SEGAR

FUNGSI
✅ Membersih
✅ Merapat
✔ Menyegar
✔ Mewangi
✔ Memberi keyakinan kepada si pemakai.
✅ Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita.
✅ Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina.
✔ Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut.
✔ Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina.
✅ Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan
.
.
👉 HANYA RM35.00 SAHAJA
📮ADD POSTAGE RM7.00 (SM) : RM11.00 (SS)
.
📲 WhatsApp 📞 014-372 5670

#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #femininewashbyrcw #harum #segar #berkeyakinan #putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #magiclotion #putih #ayu #popular #hot #jusgoyangrapat #jusgoyangbyrcw #byrcw #jusgoyangbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw

Untuk isteri2 di luar sana..tau tak mcm mana nk pikat suami anda dgn berkesan❓❓❓ Salah satu caranya ialah dgn memakai koleksi2 nightwear👗👗 dari @lingerie_malaysia 💋💋 Pasti akan menarik perhatian si suami😍😍 Getting excited❓❓❓
Interested❓❓❓❓
For more information❓❓❓
💟Kindly CONTACT :018-9022313 💟whatapps : 018-9022313 0️⃣1️⃣8️⃣➖9️⃣0️⃣2️⃣2️⃣3️⃣1️⃣3️⃣ -------------------------------------------💟Description:
💕FREE SIZE (suit for S,M,L,XL)
💕Buy 4pcs and above RM100min, free postage to Penisular. T&C apply: valid on "PR"

#bajunikahmurah #honeymoon #bajutidotermurah #yearendsales #suamiisteri #husbandandwife #sleepwear #banjir #sleepwearmurah #isterituanihsan #ilofayou #pikatsuami #izhamia #aaisyahdhiarana #laraalanaa #laraaisyah #iphone7 #apple #thehousemy #robe #jubahtidor #byrcw #biarakujadipenunggu