#byrcwtestimoni images and videos

👑TESTIMONY CUSTOMER LIVE👑
.
Baru sebentar tadi nisa Cod & interview customer nisa yg repeat order jus goyang rapat, pencuci goyang segar, lotion putih ajaib by RCW .. Alhamdulillah
.
Ni Testimony dia & mak cik dia yg telah try jus @rozitachewan1 .
RAMAI WANITA SANGAT BERPUAS HATI DGN RESULT YG POSITIF PRODUCTS @byrcw @byrcwtestimoni @hqputihajaibbyrcw
.
.
Uols bila lagi?..nak tggu dah tua kerepot baru nk try ka?.. 😅 .
.
.
😘😘Whatsapp😘
0104030232
0104030232
0104030232
.
#sayajualprodukrcw
#agentwanted
#ipoh
#kesihatanwanita
#byrcwtestimoni
#byrcw
#rozitachewan1
#kesihatandalamanwanita

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost INI SOALAN PENTING UNTUK PARA ISTERI:.
Berapa ramai isteri yang mahu pastikan mereka "goyang & rapat"? .
.
JUS GOYANG RAPAT byRCW DAPAT MEMBUATKAN anda .
"WOW DIMATA SUAMI "!!!!
#byrcw #byrcwtestimoni #produkcheta

#PencuciGoyangSegar WANGI ! 😍
.
.
Pencuci Goyang Segar byRCW (feminine wash) wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya dan pastinya akan lebih WOW 😍😍😍 . .
.
Kandungan pencuci goyang segar:
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani

Fungsi:
-Membersih
-Merapat
-Menyegar
-Mewangi
-Merawat
-Menstabilkan PH
-Menganjal
-Memberi keyakinan kepada si pemakai
.
.
📲 Whatsapp : 011 1123 3874 .
.
AGENT / MINI STOKIS WANTED
.
.
@rozitachewan1 @byrcw @byrcwtestimoni
.
.
#byrcwtestimoni #testimonibyrcw

👑🔹TESTIMONY CUSTOMER/AGENT🔹👑
.
Alhamdulillah.. congrats dear @azwa_nur preggy! Selepas minum SATU botol JUS @rozitachewan1 @byrcw azwa TerPreggy okeh. Hihi.. 😘
.
Bukan dia sorang kata best. KAWAN dia yg cuba jus & pencuci rasa perbezaan! RASA KETATT!! WOW dimata Suami 😍
.
NAK CUBA? NAK JADI AGENT NISA?
.
W/A. DM. PM 0104030232
.
@byrcwtestimoni
#sayajualprodukrcw
#heartmyagents
#happy
#byrcwtestimoni

INI SOALAN PENTING UNTUK PARA ISTERI:.
Berapa ramai isteri yang mahu pastikan mereka "goyang & rapat"? .
.
JUS GOYANG RAPAT byRCW DAPAT MEMBUATKAN anda .
"WOW DIMATA SUAMI "!!!!
#byrcw #byrcwtestimoni #produkcheta

Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost #testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 011 1123 3874
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni

#testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 011 1123 3874
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni

PERFUME PRECIOUS by RCW 🍁🍁
-
🌹 Bauan setanding perfume antarabangsa
🌹 Tahan sehingga 8 jam
🌹 Halal dan Mesra Solat
🌹 Mudah dibawa kemana mana
🌹 Bauan yg sangat menggoda
-
📌 RM29.90 SM/ RM31.90 SS
-
💯 ORIGINAL
-
📲 Whatsapp 017 6870338
-
#bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaria #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegar #byrcw #byrcwtestimoni #sayajualminyakwangioriginal #perfumecollection #perfumemurah #perfumeoriginal #queenbumpants #bumpants #corset

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

😍TESTIMONI GEMPAK 😍
.
JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk @byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik! .
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
Sekarang kite Buat YEAR END SALE! Sape2 nak beli/borong/nak jadi Agent/Stockist
.
📞Watsapp +601121525464!
📞Watsapp +601121525464
📞Watsapp +601121525464
.
PROMO MENARIK MENANTI ANDA
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #igers #bazarpaknilprodukkecantikkan

#testimoni #LotionPutihAjaib
.
.
Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib by Rcw... (MUKA TAK BOLEH PAKAI ) 'Sememangnya Ajaib'. Gabungan :
✔Organik
✔Kolagen
✔Vitamin E
✔Bahan yg diluluskan ✔Halal

Kesannya :
✔Putih serta merta ✔Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔Gebu
✔Lembut
✔Perlindungan UV
✔Haruman PRECIOUS by Rcw

Pemakaian :
✔Tangan ✔Badan
✔Ketiak
✔Siku
✔Lutut
✔Celah paha
✔Mana2 tempat yg nak bagi putih
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 now now
.
.
#byrcw #byrcwtestimoni

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

@Regrann from @rozitachewan1 - JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +60179047201
📞Watsapp +60179047201
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan - #regrann

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
#Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6012 6286709
📞Watsapp +6012 6286709
📞Watsapp +6012 6286709
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk @byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
Sape2 nak beli/borong/nak jadi Agent/Stockist
.
📞Watsapp +601121525464!
📞Watsapp +601121525464
📞Watsapp +601121525464
.
PROMO MENARIK MENANTI ANDA
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #igers #jjbrcw #bazarpaknilprodukkecantikkan

#testimoniPencuciGoyangSegar .
.
Pencuci Goyang Segar byRCW (feminine wash) wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya dan pastinya akan lebih WOW 😍😍😍 . .
.
Kandungan pencuci goyang segar:
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani

Fungsi:
-Membersih
-Merapat
-Menyegar
-Mewangi
-Merawat
-Menstabilkan PH
-Menganjal
-Memberi keyakinan kepada si pemakai
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 now now
.
.
#topstokisrcw #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #pencucigoyangsegarbyRCW #perfumecheta #jusgoyangrapatbyrcw #LotionPutihAjaib #rozitachewan #produkprodukbyrcw #byrcwtestimoni

💟🌟💟COMBO 2💟🌟💟
.
💟2 BTL JUS GOYANG RPT & 1 PENCUCI GOYANG SEGAR.
.
COMBO NI PALING LAKU 🔥HOTT!! UNTUNG GILER2 LA YG SUKA MINUM JUS & GUNA PENCUCI NIHHH .
. 💟HARGA: ?? W/A 0104030232 😘😘😘
.
👉FREE GIFTS
.
👉FREE COD AREA IPOH .
#jusgoyangrapat
#pencucigoyangsegar
#byrcw
#byrcwtestimoni
#officialministokisRCW
#TEAMIEKAGURL

PERMINTAAN CUSTOMERS YG SGT WOWW! COMBO SET IS BACK!! DGN HRGA KASIH SAYANGGG 😍😘
.
🌈COMBO 1 🌈 .
💖YG PALING LAKU KERAS! 💖
.
JUS GOYANG RAPAT + PENCUCI GOYANG SEGAR + FREE GIFTS 🎁 .
W/A 0104030232 SEKARANG
.
jgn lupa ye 2 sudu (sblm bfast & sblm tidoq) Jus Goyang Rapat & pencuci Goyang Segar untk kekal segar bertenaga sepanjang hari 😍 .
.

Minum air yg secukupnya sekurang²nya 3 liter sehari okayy untk kesan letups ! .
.
Jadikan setiap malam anda umpama malam pertama ❤
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #jusgoyangrapatbyrcwperisalaici #jusgoyangrapatbyrcw #byrcw #byrcwtestimoni #10012017#ipoh #puo #kptm #awetmuda

Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan

Repost from @nissa_gorgeousbyrcw_ipoh @TopRankRepost #TopRankRepost Thank you so much dear 😘😘 beli #pencucigoyangsegar byRCW
.
Lepas jenjalan.. kami p Cod kt area ampang. .
Harga: RM 29.00
Tahan lebih dr 4 bulan. (Time period tkleh guna sbb ia mengetatkan miss V)
.
Order 0104030232

Wangi sgt! MashaAllah... Rasa freshhh no more rasa gatal garu smpai berkudis2.. masam kepam or keputihan melampau. .
Thank you @rozitachewan1 for this product.
.
@byrcw @byrcwtestimoni .
#bazaarpaknil
#ipoh
#sayajualprodukcheta
#byrcwtestimoni
#ampang
#pencucigoyangsegar

Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost #byrcwtestimoni .
.
Peminat tegar bau perfume che ta uolsss 😘😘 .
.
Mmg dh jdi fenomena dh skrg perfume Che Ta , rugi klu grab ! .
.
Bau mewah tahan lama dgn hrga yg sangat murahhhh .
.
Whatsapp 011 1123 3874 now now
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionPutihAjaib #jusgoyangrapatbyrcw #pencucisegarrapatbyrcw #93byAE #juscherahayyu #byrcwtestimoni #produkrozitachewan #rozitachewan #perfumecheta

Repost from @byrcwtestimoni @TopRankRepost #TopRankRepost Repost from @stockist_rcw_ipoh @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk @byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik! .
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
Sekarang kite Buat YEAR END SALE! Sape2 nak beli/borong/nak jadi Agent/Stockist
.
📞Watsapp +601121525464!
📞Watsapp +601121525464
📞Watsapp +601121525464
.
PROMO MENARIK MENANTI ANDA
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #igers #bazarpaknilprodukkecantikkan

Thank you so much dear 😘😘 beli #pencucigoyangsegar byRCW
.
Lepas jenjalan.. kami p Cod kt area ampang. .
Harga: RM 29.00
Tahan lebih dr 4 bulan. (Time period tkleh guna sbb ia mengetatkan miss V)
.
Order 0104030232

Wangi sgt! MashaAllah... Rasa freshhh no more rasa gatal garu smpai berkudis2.. masam kepam or keputihan melampau. .
Thank you @rozitachewan1 for this product.
.
@byrcw @byrcwtestimoni .
#bazaarpaknil
#ipoh
#sayajualprodukcheta
#byrcwtestimoni
#ampang
#pencucigoyangsegar

Sebelum tidoq... nisa minum jus goyang rapat.. bukan utk org yg dah kawen je tau.. hihi.. anak dara 20 thn keatas dh blh minum..
.
Slurppp! Sedapp! Rasa laici. Lg sedap bila simpan dalam peti ais. 😘😘
.
Esok pagi cnfrm p toilet.. hihi.😹😹
.
Harga RM 45 .
Whatsapp 0104030232
.
#byrcw
#byrcwtestimoni
#Jusgoyangrapat
#anakdarabolehminum
#rozitachewan
#rahsiatemurunfamilycheta
#bazaarpaknil
@byrcw @byrcwtestimoni @rozitachewan1

#byrcwtestimoni .
.
Peminat tegar bau perfume che ta uolsss 😘😘 .
.
Mmg dh jdi fenomena dh skrg perfume Che Ta , rugi klu grab ! .
.
Bau mewah tahan lama dgn hrga yg sangat murahhhh .
.
Whatsapp 011 1123 3874 now now
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaronline #PreciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionPutihAjaib #jusgoyangrapatbyrcw #pencucisegarrapatbyrcw #93byAE #juscherahayyu #byrcwtestimoni #produkrozitachewan #rozitachewan #perfumecheta

Thank you darling! @nadya_deen 😍😍😍 .
Bawal satin Che Ta Color Tun Teja Teal cantik!! & Lotion Putih Ajaib wangi 😍😍.
.
Uols nak gak? .
Whatsapp 0104030232
.
Cepat2 sebelum habihh...
.
#byrcwtestimoni
#byrcw
#mumubawalsatincheta
#hqlotionputihajaib

@hqputihajaibbyrcw @byrcwtestimoni @mumuscarves

@hqputihajaibbyrcw interview oleh @rubychewan yea uols. Haha! 😅😅😂😂 .
TESTIMONY Nisa sendiri selepas pakai Lotion Putih Ajaib .Bukan sekadar memutihkan, ia juga merawat kuit yg kusam, melembutkan semula kulit2 yg kasar, kesan2 parut lama yg susah nk hilang.
.
.
Nak order 0104030232
.
.
Nak jadi agent dibawah nisa? Boleh! Lekas dm/pm/text
.
#putihsertamerta
#kelulusanKKM
#byrcw
#byrcwtestimoni
#rozitachewan
#agentwanted
.
from @hqputihajaibbyrcw - Alhamdulillah kami ada sharing bersama pengguna yg puas hati sgt dengan kesan Putih Ajaib sampai atuk nenek pun guna ! TQ for your trust Nisa😘 .

@preciousbyrcw.iekagurl

Uols yg Masih belum cuba Product by RCW Ni..Sangat2 Rugi.. NAK TRY? Nak Wow Dimata suami?..Ada masalah Period? .
Anak dara boleh minum ka? BOLEHHH!! .
🤗Apa tunggu lagi? W/A 0104030232 sekarang 😘😘 Cod Area ipoh
. 🔹Pencarian Agen seluruh Malaysia 🇲🇾
.
.
#byrcwtestimoni
#byrcw
@byrcw
@byrcwtestimoni
@rozitachewan1

Repost from @byrcwtestimoni @TopRankRepost #TopRankRepost Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost #testimonibyrcw .
.
COMBO WOW DI MATA SUAMI
.
❤ JUS GOYANG RAPAT
❤ PENCUCI GOYANG SEGAR
.
Byk lagi combo yg iollsss adaaaa 😍
.
.
DECEMBER SALE ❗
pembelian 2 brg & ke ats , FREE POSTAGE SEMENANJUNG 😍 .
.
Jom whatsapp skrg 011 1123 3874 untk order ! .
.
FREE POS SM ! FREE GIFT ! .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #PutihAjaibbyRcw #PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #JusCherahAyyu #NeelofaPerfume #FashaSandhaDubaiSeriesbyDhajaPerfume #AGENTWANTED #MiNiStokisWANTED #byrcwtestimoni