#codpenang images and videos

#feedbackkdollbeauty
Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau .

Ws saya 01124135447

Cod penang ; kulim hi tect

#kdollpenang #kdollbeauty_penang #kdollbeautyskinborong #kdollbeauty4in1murah #kdollbeautymurah #kdollbeauty #kdollbeauty4in1 #kdoll4in1murah #testimonikdoll4in1 #testimonikdollbeauty #testimonikdoll4in1 #makeupkitmurah #makeupkorea #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #syukurselalu #syukuralhamdulillah #feedbackkdollbeauty #feedbackkdollbeautymurah #codpenang #codkulim #codutara #bazzarpaknil #codkedah

Glow glowing baru . 100% original yer . Ambil dari hq

Walau package baru tapi yang bestnya harga tetap sama rm45 1set .. kesan dia memang macam tak caya . Banyak cust repeat order katanya menjadi pakai glow glowing ni ... tapi nak pesan sikit yg pack lama byk yg fake tau . Jgn sbb nak murah terkena hat fake rosak muka hampa .. meh beli kt kami mmg ori . Cod area kulim hi tect , ptsb n penang .
Rm45 je tau ... pos tambah rm8sm rm12ss

#glowglowingbarumurah #glowglowing4in1original #glowglowingmurah #glowglowingbaru #glowglowingbaru4in1 #codpenang #codkulim #codkedah #codutara #glowglowingoriginal #ptsb #ptsb16

Siapa lagi kat sini nak kulit wajah ploles sihat dan cantik . Semestinya kena cuba kdoll beauty 4in1 ni . Kami ada banyak testimoni yang berjaya ... korang comfirm tak rugi tau ... cepat2 grab satu rm70 free pos lg tau ... ws saya cpt 01124135447

#kdollpenang #kdollbeauty_penang #kdollbeautyskinborong #kdollbeauty4in1murah #kdollbeautymurah #kdollbeauty #kdollbeauty4in1 #kdoll4in1murah #testimonikdoll4in1 #testimonikdollbeauty #testimonikdoll4in1 #makeupkitmurah #makeupkorea #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #syukurselalu #syukuralhamdulillah #feedbackkdollbeauty #feedbackkdollbeautymurah #codpenang #codkulim #codutara #bazzarpaknil #codkedah

SILERA CHIA SEED 200gram FREE TUBE TRAVEL super cute ;)
.
Untuk info, chia seed kami memang takde dijual dalam packaging lain tau.. nak beli timbang3 ni kami tak jual. Maaf sangat ya.
.
#silerachiased ni EXCLUSIVE di pack di kilang siap dengan pemantauan pihak yang sepatutnya. Kami takde repacking sendiri dekat rumah tau. Dijamin kualiti dan kebersihan chia chia kami pada tahap terbaik.
.
Nak makan kena la pilih yang confirm BERSIH kan. bayar lebih sikit untuk kualiti tak salah kan :D
.
Rm33 je untuk 200gram.
.
#codpenang #codpenangisland
.
Wassap : 013-433 3652😍😍
-
#taburtaburkurus #dietsihat #dietatkins #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #chiaseeddiet #nakkurus #naksihat #nakcantik #jomkurus #chiaseedpenang #chiaseedmurah #chiaseedmalaysia #chiaseedorganic #chiaseedorganikmurah #chiaseedhalal #silerachiaseed

• • •
READY STOCK!
.
Semua perfume artis yang sis jual ni memang wangi wangi belaka! Yang bestnya setiap bau ada cirinya yang tersendiri, maksudnya kalau awak beli perfume lofa, orang tahu itu perfume lofa! Bukan saja lofa tauuu, semua perfume artis ni okayyy. Whatsapp sekarang untuk order, sebab semuanya terlajak laku tau!
.
.
Whatsapp us now to order: +60175774297
.
.
#sayajualperfume #neelofaperfume #perfumeartis #vendorutara #codpenang #sayajual #sweetnessbymiaahmad #lovablebyerrafazira #forgetmenotbyerrafazira #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #hanasuvaperfume #bunkfaceperfume

• • •
Dah puas tengok IG sis? Rambang mata tak? Hee, jom order cepat. Whatsapp sis sekarang. Sebab semua produk sis masih lagi READY STOCK ni. Tak rugi beli dengan sis. Sis tawarkan alhamdulilah servis yang memuaskan. Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti repeat lagi. In sha Allah.
.
.
Whatsapp now to order: +60175774297
.
.
#sayajual #sayajualperfume #neelofaperfume #perfumeartis #vendorutara #codpenang

KULIT ANDA BERJERAWAT, BERJERAGAT, KUSAM, BERMINYAK, SENSITIF???🙋
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.
.
X PERLU PENING2 DAH..💓PURELY BEAUTE💓BOLEH MEMBANTU..X YAH DAH BELI KRIM,SERUM,TONER BAGAI DAH..SPRAY2 JE DAH DPT KULIT CANTIK..PUTIH..GEBU GEBAZ DAH..WOW..X TERUJA KA??
.
Set 💜Purely Beaute💜Mengandungi 3 Botol Air BerpH Yg Berlainan Fungsi:
. .
Fungsi BEAUTY WATER (pH 5.5)
🎀Melembap & menganjalkan kulit
🎀Mencerahkan kulit
🎀Merawat kulit kusam
🎀Mengecilkan liang &,pori terbuka
🎀Mengatasi kulit berminyak
🎀Spray pd wajah utk MAKEUP TAHAN LAMA & GLOWING

Fungsi ANTISEPTIK (pH 2.5)
🎈Mengecut dan merawat jerawat
🎈Cepatkan penyembuhan masalah kulit spt gatal2 & eczema dll
🎈Utk penyembuhan luka
🎈Merawat ulser
🎈Menjaga kebersihan kawasan intim
.
.
Fungsi CLEANSER (pH 11.5)
🌼Makeup Removal
🌼Membersihkan Sisa Kotaran & Myk Pd Wajah
🌼Boleh Dijadikan Eyemoist
🌼Meredakan Bengkak2
🌼Mengecutkan Jerawat Batu @Bernanah
🌼Menghilangkan Black@White Head
.
.

HARGA ?? RM40 1SET Jur + Free Cleanser pH 11.5
Jom Dptkan PB Sempena CNY SALE!
.

Produk Baik Harus Dikongsi Bersama..
DJAMIN TANPA PENGELUPASAN & KESAN SAMPINGAN..(💯% PURE WATER)
.

DAH CUBA CONFIRM JATUH CINTA NYER..🙊😘 Dah la MURAH..TAHAN LAMA pulak tu..BERBALOI BALOI😉

Whatsapp/dm📲019.515.8405
.
#purelybeaute#hilangparut
#beautywater #bebaskimia
#kulitcantik #picit2jedahcantik
#putih#jerawat
#sayapakaisayajual
#AuraInsta #bazarpaknil #codpenang #komtar #lokalah #lofattah
#brunei#singapore #uitm #syukurselalu
#like4like #isterituanihsan
#instapenang #surihatimrpilot

Kalau ada di antara anda berminat untuk menjadi salah seorang distributor kami, boleh whatsapp 012-4252348 untuk maklumat lanjut ataupun tinggalkan nombor telefon anda di ruangan komen. 😁😁
.
Dan jangan lupa untuk dapatkan diskaun istimewa sebanyak 10% untuk setiap jam MEM sempena Raya Cina ini. 😎 Promosi sah sehingga 31/1/2017 sahaja.
.
Whatsapp je 012-4252348 😊

ROSE TYARA TRIAL 5G
#RM25 POS SM8 SS12

3 KOD
-LILY
-ROSE
-VOILET

WASSAP 010-3734130
#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang #kosmetikmurahpenang #rosetyara

Bulan January 💚
Aktiviti cek mcm ni ye..✌
Nk selit cod boleh order ye😉
📲0112-4031533

#codpenang #bayanbaru #bayanlepas #bukitjambul #usm #padangkota #walkin #sgpetani #karnivalmpspk #onlineseller

SET SLIMMING TERLARIS SHAKLEE .
Assalamualaikum and hai !
Kat sini ada beberapa set slimming yang khas disediakan untuk mereka yang lebih berat badan, obese, inginkan berat dan impikan bentuk badan yang cantik :) so supplement dari set slimming shaklee boleh membantu anda untuk mendapatkan badan idaman yang CANTIK dan KURUS! 👍🏻
.
LECITHIN & OMEGA (BAKAR LEMAK) 🔥
• Membakar lemak berlebihan yang tidak diperlukan.
.
ALFAFA & HERBLAX (BUANG LEMAK) 💩
• Membuang toksin ( badan kita mestilah detoks dulu kerana toksin menghalang badan dari menyerap khasiat yang baik dari suppelement.
.
CINCH & ESP (BINA SEMULA) 💪🏻
• Membina otot
• Meningkatkan pembakaran lemak
• Elakkan badan menggeleber
• Memberi rasa kenyang dan mengawal nafsu makan.
.
Perlu tak anda ambil kesemua set slimming ??? Jawapannya TIDAK
Untuk mengetahui supplement yang sesuai untuk anda yang nak KURUS & CANTIK,
Jom pm saya laju laju
Benda benda SPECIAL menanti anda ! :D
.
Nad
+60174647531

#slimmingset #setkurus #setkurusshaklee #kurus #diet #omegaguard #herblax #shakleeeffect #shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleeforlife #tipkurus #tipcantik #tipkurusdancantik #shakleebynad #shakleesgpetani #shakleebutterworth #trustedseller #bandarputerijaya #codbandarputerijaya #codkedah #codpenang #codsgpetanikedah #tellmeyourwish #tellme #bebasjerawat #kurus #diet #eatclean #zumbafitness

Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ?
.
HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! 😋

Jom saya share sikit kebaikan ESP ;
.
🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu.
🌱 Memudarkan parut.
🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat.
🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat.
🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang.
🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang.
🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan.
🌱 Menguatkan rahim.
🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara.
🌱 Membantu penyembuhan luka.
🌱Menyokong sistem imunisasi badan.
🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan.
.

WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan
Psst ! *bisik* Ada special offer untuk 5 org terawal tauu 😉
.
Your trusted SID
Nad
+60174647531

#shaklee #shakleesgpetani #padangserai #sgpetani #cantik #healthyfood #kurus #kecantikankulit #bandarputerijaya #tamansejati #makanan #jjcm #amanjaya #sidsgpetani #kgselamat #smkks #shakleepenang #butterworth #baganluar #codpenang #codkedah #shakleebutterworth #shakleebandarputerijaya #shakleemurahsgpetani #shakleemurah

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

BERCELONA NECKLACE #RM50 POS SM8 SS12

WASSAP 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang

VIRAL SPONGE!!! STOK TERHAD!!! 100% daripada silicon yang lembut dan tak bahaya kepada kulit lagi best dari sponge yg ada masa kini.
APA YANG BEST DENGAN SILISPONGE NI? ❤️boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER ❤️bakteria tak melekat pada sponge ❤️boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder ❤️tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih licin dan tak bercapuk ❤️senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir bawah dagu supaya tak bercapuk
❤️mudah dicuci
❤️tak mudah terkoyak ❤️mudah digunakan CARA NAK PAKAI? dap-dap foundation macam span/beauty blender jer. Dap secara slow supaya makeup nampak flawless Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap foundation mcm guna span yg ada sperti span blender. 😘😘 1for RM6
3for RM15

#spansilicon #beautyblender #spanviral #borongmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikutara #codfree #codpenang #walkinbooth #sgpetani

TOO FACED
NIKKITUTORIALS diberi nama 👏❤
Set jimat ni...ada eyeshadow ,blusher,brozing ,highlight..
Bawak 1kit ni kemana2 aje..
Cover die pon...Lawa angat !
Set laku keras nk habaq oiiiii...😊😋 RM25 aje✌

#nikkietutorials #toofaced #setjimat #codpenang #bayanbaru #bayanlepas #bukitjambul #walkinsgpetani #mpspk #karnivalmpspk #dewankenangan #wargautara #sukamekap

KYLIE matte Lipstick (Cover Gold)
Bg peminat color2 nude..Edition lipstick ni.byk color cmtu..soft2 gitu..1-2color je yg gelap...meh la pilih meh.. 1 x RM10
3 x RM7
(Boleh je nk campur²❤) #lipstickkylie #kylie #kosmetikmurahmalaysia #lipstickmurah #codpenang #kosmetikmurah #sgpetani #bayanbaru #butikonline #boothkosmetik

SAPA NAK SELIT ORDER RINI CEPAT WASSAP . SEMPAT LAGII YEAA

WASSAP 010-3734130

#bynaamey
#trustedseller #igshoppenang #codpenang

KYLIE Eyeliner Bermata seperti marker..senang korang nk lukis kan...
X comotkan mata..bersifat waterproof... Juga terdapat di @kasyaf.imani

#eyeliner #liquideyeliner #zaarrakosmetik #codpenang #walkinbayanbaru #walkinsgpetani #boothmpspk #january #sayasukamekap #butikvendor #dropshipwanted

Promo Chinese New Year😀😀
10% of untuk semua jenis jam.. whatsapp 012-4252348 utk details 😁😁 Valid sehingga 31/01/2017