#future images and videos

Think positive...
#future

Stanley Park stuns us yet again with this incredible track 'Intoxicating'! #EDM #FutureHouse #Future #House #Deep #Electronic #Dance #Music #Soundcloud #Network #Support #EDMHouseNetwork #Artwork

Mon bebe tu as trop de flow !!❤
Ya des fois comme ca ou tu es plus loin que moi 😍
#lisa #passion #dancing #dance #hiphop #future #dancer

#Repost @ubongking with @repostapp
・・・
HOW #HUNGRY ARE YOU? A #poor man only thinks about eating today, the #rich think about what they will each tomorrow. Being rich is not a function about how much you have now but how much you can creat for you and others in the #future... It all starts with a dream. A #Dream is not what you see when you sleep, a dream is that that does not allow you sleep.... Stop sleeping and start dreaming. #Trouble that sleep. #Troublemaker signing out.

#samsung will be having a press conference on January 23rd to announce the reason as to why the Note 7 has been bursting up in flames spontaneously

#note7 #samsung #technology #tech #future #explore #like #followforfollow #follow #phone #iphone #android #worldstar #press #news #update #business #media

"Presidents come and go but God is the constant sovereign God." -PC #hope #inauguration #future #whatnow #whatnext

Future Tech : Keyboard tapi bukan Keyboard !
The Tap Strap. Inilah sebutan dari benda inovatif dari TAP System
.

Konsepnya yang inovatif ini memberikan experience mengetik yang berbeda bagi para usernya. Kita dapat mengetik disemua permukaan dalam kondisi apapun
.

Untuk dapat menggunakan device ini, kita pun harus adaptasi dan belajar kombinasi cara membuat suatu karakter/huruf dulu nih guys. Karena penggunaannya pun memang berbeda dari keyboard yang biasa kita gunakan. TAP System sudah menyediakan software untuk melatih jari-jari kita supaya lebih mahir lagi dalam menggunakan Tap Strap ini
.

Tap Strap ini support di berbagai device mulai dari smartphone iOS & Android, laptop & PC serta smart TV
.

Barangnya ini masih dalam development dan belum dijual, tapi menurut pandangan gue , ini bakalan jadi device yang menarik buat orang yang suka dengan hal-hal baru terkait teknologi,
Namun beberapa kekurangannya yaitu adaptasi yang mungkin agak sulit bagi sebagian orang. Karena kita harus belajar kombinasi tap untuk membuat suatu karakter. Mungkin bakalan lama deh buat ngetik. Hahaha
.

Gimana guys? Pada penasaran buat coba? Kira-kira mau nggak beradaptasi yang memakan waktu demi teknologi baru yang unik ini? 😃
. -Rio-

#future #teknologi #indozone #indonesia #tech #keyboard

Aunque estemos fuera de fecha, esta foto no podía faltar en mi cuenta... Significa mucho para mí porque esas personas que hay junto a mí son mi familia, la gente que me ha dado alas y ha luchado por mí y conmigo, la que quiere solo bien para mí, la que me guía por el buen camino, personas en las que se que puedo confiar y nunca me van a fallar, son mi vida, y hoy les quiero agradecer todo el esfuerzo que están haciendo por mi, el sacrificio y sudor, el que sean tan grandes y maravillosos... Los quiero con locura, y sé que siempre va a estar a mi lado al igual que yo al suyo, porque juntos somos uno. 👨‍👩‍👧‍👦❤️
#EverythingIsPossible
#Music#Song#Singer#Songwriter#Madrid#Spain#Live#Life#Love#Happy#Smile#Dream#Future#StayStrong#Lovatic#DemiLovato#NeverSayNever#Musician#Guitar#Voice

Tempat baru,suasana baru dan semoga semangatnya juga baru.
#teamwork #hardwork #integrity #loyalty #success #future #quality #5R

PhLa PhLa kiSmaT NaKhrA😏 kRdi HuNdi 😎

ToHr 😉 veKh hiKk LokA Di 🔥SadDi HuNdi 💯💯✔ #ccd #coffee #time #winter #thinking #about #future #wmk🙏

Thrive has become a part of my daily life now. I feel so much happier and physically better about myself. These nutritional gaps make a difference! You can thrive for free just ask me how! I love changing people's lives and seeing how happy they get when they realize how amazing it feels to be thriving and reaching their goals :) #thrive #thrivelife #level #weightloss #fitness #stronger #bodybuilding #healthy #nutrients #nutrition #supplements #muscle #zyzz #venividivici #entrepreneur #money #business #mentalhealth #future #growing #changinglives #everyday