#icmjan2017 images and videos

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
My goal is to build a life I dont need a vacation form 😁.
.
#icmjan2017 #langkawi #produkprodukbyrcw #icm #rozitachewan #cheta #cakcakcheta #woman #bussineswoman .
πŸ“· @qmlrl

Ok saya nampak cik da di situ @ida.riswana #andalusia
@Regrann from @rozitachewan1 - Kagum sangat dengan kehebatan wanita disebelah saya ni.. 😘😘😘😘 nice to meet u Hajjah Ida
#icmjan2017 #icm #langkawi #produkprodukbyrcw #andalusia .
.
πŸ“· @qmlrl - #regrann

Jangan sekali - kali berhenti berharap kerana anda tidak akan tahu keajaiban yang berlaku setiap hari .
-drazizanosman- .
.
#rozitachewan #cheta #cakcakcheta #woman #bussineswoman #icm #icmjan2017 #langkawi .
.
πŸ“· @qmlrl

My goal is to build a life I dont need a vacation form 😁.
.
#icmjan2017 #langkawi #produkprodukbyrcw #icm #rozitachewan #cheta #cakcakcheta #woman #bussineswoman .
πŸ“· @qmlrl

Kagum sangat dengan kehebatan wanita disebelah saya ni.. 😘😘😘😘 nice to meet u Hajjah Ida
#icmjan2017 #icm #langkawi #produkprodukbyrcw #andalusia .
.
πŸ“· @qmlrl

You have to start somewhere to make it anywhere .
.
#langkawi #icm #innercirclemeeting #icmjan2017 #rozitachewan #cheta .
.
πŸ“· @qmlrl

Dont stop when you are tired.
STOP when you are DONE!
#langkawi #11jan2017 #icm #icmjan2017 #rozitachewan #cheta .
. πŸ“· @qmlrl

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
GossipingπŸ€πŸ˜‚ #icm #icmjan2017 #langkawi .
.
πŸ“· @qmlrl

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Our titanium group at #icm #icmjan2017 .
.
πŸ“· @qmlrl

GossipingπŸ€πŸ˜‚ #icm #icmjan2017 #langkawi .
.
πŸ“· @qmlrl

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Quality time with this #litleprincess before mummy bz dengan class 😘 .
#kids #babygirl #aaisyahdhiarana #langkawi #westinlangkawi #icmjan2017 .
.
πŸ“· @qmlrl

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Good to be back here😘 for #icmjan2017 .
.
πŸ’„ @kasihcicie .
πŸ“· @qmlrl

Our titanium group at #icm #icmjan2017 .
.
πŸ“· @qmlrl

Quality time with this #litleprincess before mummy bz dengan class 😘 .
#kids #babygirl #aaisyahdhiarana #langkawi #westinlangkawi #icmjan2017 .
.
πŸ“· @qmlrl

Good to be back here😘 for #icmjan2017 .
.
πŸ’„ @kasihcicie .
πŸ“· @qmlrl

Bila kami berkenalan & berkawan dr situ kami lbh kenal dgn peribadi @rozitachewan1 , seorg yg sgt baik, happy go lucky, x sombong dan peramah yg amat secantik dan semanis tuan punya badan,.. esok jumpa dlm kelas yea😘.
.
Bila berada dgn circle positif & hebat insyaallah kita juga akan ke arah itu, jauhi circle negatif, skrg dah 2017, zaman makin maju, semua kena cpt dan bertindak , kejar mengejar dlm perniagaan, carilah ilmu utk lbh maju & berjaya, insyaallah.
.
#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Saya Tak dapat nak luahkan perasaan bila berada dikalangan orang- orang hebat kecuali anda sendiri berada ditempat saya.. antaranya Tuan @justjerryrizal , Pengasas Kosmetik Terkenal Dynas @faziani_rohban , Pengasas Fitrah Al Haj ,Maging Steak .. .
.
InsyaAllah jika anda ada impian , keinginan , tindakan serta mentor anda pun boleh !!! .
.
#icmjan2017 #icm #langkawi
.
#power2017

Saya Tak dapat nak luahkan perasaan bila berada dikalangan orang- orang hebat kecuali anda sendiri berada ditempat saya.. antaranya Tuan @justjerryrizal , Pengasas Kosmetik Terkenal Dynas @faziani_rohban , Pengasas Fitrah Al Haj ,Maging Steak .. .
.
InsyaAllah jika anda ada impian , keinginan , tindakan serta mentor anda pun boleh !!! .
.
#icmjan2017 #icm #langkawi