#innercirclemeeting images and videos

Lets focus on keep giving our best value , share our result and connect with the people who need it.
I love this circle ❀

#TitaniumCircle
#ICMLangkawi2017
#IraSado #YoungEntrepreneurOfTheYear #InnerCircleMeeting #Alhamdulillah #Syukur

You have to start somewhere to make it anywhere .
.
#langkawi #icm #innercirclemeeting #icmjan2017 #rozitachewan #cheta .
.
πŸ“· @qmlrl

#GPRepost,#reposter,#notetag @yusri_ismail via @GPRepostApp ======> @yusri_ismail:.
BISNES ANDA HEBAT MELONJAK LONJAK BUKAN SEBAB ANDA BIJAK LAH SANGAT TAPI...
.
Alhamdulillah syukur Mood Republik yang Ceo dan saya belai mulai julai 2014 membesar dan berkembang dengan pantas. Kami sendiri hari ini bagaikan mimpi.
.
Masih ingat lagi tamparan mentor @drazizanosman dalam #TITANIUMPREMIER #INNERCIRCLEMEETING di Kota Kinabalu baru baru ni.
.
Dr kata perasan tak semua anak didik yang dia coach majoritinya bisnes naik meletop letop dalam masa yang singkat? Dan ramai lagi bisnes owner luar sana yang dalam situasi macam tu? Pernah tak terfikir kenapa?
.
Perasan tak ramai yang buat bisnes lebih kurang sama, marketing lebih kurang sama je, yang produk sejibik pon ada! Tapi kenapa ada yang sukses terbang macam jet?
.
Ramai yang rasa sebab marketing diorg kuat, pandai copywriting, ada sistem yang hebat, ada good business model, TAPI sebenarnya TAK!.
.
Reason sebenar sebab ALLAH pilih!
.
So jangan perasan sangat diri tu hebat! Amacam? Sentap tak???
.
Kalau sentap Share lah ! πŸ˜‰

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
Focus is more valueable than intelligence .
-RobinSharma - .
#innercirclemeeting #sept2016 .
.
πŸ“· @eddy_aidil

Focus is more valueable than intelligence .
-RobinSharma - .
#innercirclemeeting #sept2016 .
.
πŸ“· @eddy_aidil

Alhamdulillah harini saya sah menjadi stokist cataberrina collagen drink

#Repost @ayuyusofbee with @repostapp
・・・
New authorized stokist in Johor Bahru.
Tq @ohdyra. Work hard and we pray that Allah will always bless us no matter what we do.
Anyone interested?

Yg baik datang drpd Allah yg buruk drpd saya sendiri.

Ayu YusofBee
Pengasas AyuLaBonitaβ„’
#theceointhemaking
#titaniumpartner
#innercirclemeeting
#comeback
#ayulabonitamarketingsdnbhd

.
ILMU
.
Apa yang membezakan kita dengan orang sebelah kita? JAWAPANNYA ILMU.
.
Orang yg punyai ILMU, hidup senantiasa ada peningkatan, tahu arah hidup untuk lebih memberi manfaat terhadap ramai lagi org, tidak suka akan perkara & sejenis perkawanan NEGATIF, akan FOKUS kepada apa yg dia mahukan, & bila anda punya ilmu, anda boleh BANTU ramai orang. Kalau ada ILMU , tapi tidak punyai the power of movement pun tak berguna juga ye tak? Maka harus FOKUS. Jgn sombong dengan ILMU, feeling feeling diri anda sahaja yg hebat di muka bumi.
.
Di MALAYSIA,seorang insan teranugerah talent luar biasa, membantu jutaan orang, ada yg hadir seminar secara percuma yang di tanggung total oleh beliau, beliau telah byk membantu menambah nilai terhadap ramai kehidupan orang lain, termasuklah kami di MR. The power of giving antara ILMU yg kami praktikkan sehingga kini. Click #MOODREPUBLIKCHARITY . Even kami CEO & COO masih mencari ILMU berganti silih hari dan APPLY .
.
Pembangunan Maahad Mood Republik serta banyak lagi telah terbangun & rizki serta pahala akheerat ini milik kita semua. Kejayaan itu bukanlah berpaksi wang semata, walhal ia berkaitan sebanyak mana anda MEMBERI ? The moment kamu mula memberi dan mensyukuri , selautan sebumi selangit rizki bakal mendatangi. Thats it !.
.
Hari ini 1st day #innercirclemeeting bersama satu circle indah yang di namakan #titaniumpartners oleh jurulatih kejayaan No 1 Asia , @drazizanosman . Singapore, Bali, Langkawi , KL dan kali ini di Thailand. Ya Allah betapa bangsa ku semuanya di sini hebat semuanya. Terasa kerdil kami. Andai kita berkelompok dgn seorang penjual minyak wangi, andai tak tercalit pun minyak wangi, tak pepasal kita turut berbau wangi, TAPI andai kita berkawan dengan makhluk perosak, contoh perompak,pasti SOONER LATER akan belajar untuk mencuri.
.
Mudahan CEO akan share ilmu hebat ini bersama usahawan Mood Republik semasa #MOODREPUBLIKOPENDAY nanti. Hari terbuka sekali tahunan setiap NOVEMBER untuk book booth event 2017 . Kesemua booth tahun ini 2016 SOLD OUT terjual semasa open day part 4 pada 2015.
.
Bersyukur usahawan menjadi ahli keluarga MR 2016 kan? TATKALA ribuan lagi masih menunggu.
.
#titaniumpartners #drazizanosman

Macam gadis bond pon ada.. memang luarbiasa ilmu yang dapat harini. Seperti yang ceo dan coo janji... ilmu juta2.. aura bersama orang hebat... moga mampu jadi yang terhebat... harini sembang bukan ribu tp juta.. hahahhaha hadoiiii... moga mampu.. DEPA KATA.. SAPA BUKA BUTIK BODO.. HAHAHAHHAA... ADA BENAR TU...
#insyaallah #MRKEY2016 #moodrepublik #ceokimi #cooyusri #memang terkesan kelas utk #innercirclemeeting #innercirclemeetingmoodrepublic

.
Alhamdulillah, ESOK sehingga AHAD adalah #innercirclemeeting , private coaching Mentor No 1 Asia, @drazizanosman bersama #titaniumpartners .
.
Alhamdulillah saya salah seorang anak didik @drazizanosman yang turut serta. Saya pasti ilmu ini bakal menggila dan saya praktikkan sepanjang event Mood Republik bagi 2016 ini.
.
InshaAllah akan saya berkongsi ilmu perniagaan terbaru ini kepada #MRKEY , sekumpulan 50 usahawan yang benar benar dahagakan kejayaan, yang mengambil keputusan luar biasa SIGN UP pakej sepenuhnya untuk join event Mood Republik 2016 , yang saya open semasa acara setahun sekali, #MOODREPUBLIKOPENDAY part 4 november 2015 .
.
#MRKEY Inner Circle Meeting saya yang pertama adalah pada 16 JAN ini , di Mandarin Oriental Hotel KL nanti bersama panel panel jemputan.
.
Satu yang pasti ingatlah pentingnya kita terus menerus TOP UP ILMU. Ikuti lah semua kelas ilmu tetapi pastikan MENTOR ATAU SIFU itu yang benar benar ilmu nya BERASAS dan student nya punyai banyak gile kisah kejayaan yang terinfiniti.
.
@drazizanosman punyai puluhan ribuan PROVEN SUCCESS RESULTS.
.
Banyak yang pelajari sejak saya di uji atas faktor kesihatan baru baru ini. Lebih mensyukuri segala nikmat yang kita dapati, lebih menghargai kehidupan kita di atas muka bumi sebagai hamba NYA yang sungguh kerdil, serta percaya bahawasanya tidak akan pernah bergerak satu zarah pun tanpa keizinan oleh NYA.
.
Allahuakhbar, kau permudahkanlah perjalanan ilmu aku ini ya Allah, untuk aku terus berjuang membantu ramai bangsa ku di luar sana, mencurahkan ilmu buat usahawan aku untuk berniaga ditemani ILMU, menambah nilai terhadap ramai kehidupan usahawan #moodrepublik ku, dan memberi kemudahan paling senang bagi rakyat malaysia untuk berbelanja hemah, serta mewujudkan lebih banyak donasi untuk tabung #moodrepublikcharity bagi 2016. Amin.
.
CEO .

---> #BellariansFC
#BellaNazari
#TogetherWeSupport
#BaliVacation #Repost @bellagochi
・・・
Hi-Tea with this strong lady πŸ’ͺ🏻. NEKAD!! #InnerCircleMeeting #Richworks #Titanium

--> #BellariansFC
#BellaNazari
#TogetherWeSupport
#BaliVacation
#Repost @bellagochi
・・・
Pasrah je bawak diri nak kena baham jerung kt Bali.. 😭😭😭 #Titanium #InnerCircleMeeting #Richworks

Hi-Tea with this strong lady πŸ’ͺ🏻. NEKAD!! #InnerCircleMeeting #Richworks #Titanium

Pasrah je bawak diri nak kena baham jerung kt Bali.. 😭😭😭 #Titanium #InnerCircleMeeting #Richworks