#instaseleb images and videos

PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN
.
Khasiat Vitalea Chew For Children
.
🍭Vitamin B : Memabntu dalam pembesaran minda, penghasilan tenaga dan fokus.
.
🍭Kalsium dan Vitamin D : Membantu dalam kesihatan tulang
.
🍭Iodine : Pertumbuhan yang normal dan penghasilan hormon
.
🍭Zink : Sistem imunisasi dan merawat luka
.
🍭Vitamin A : Untuk penglihatan
.
🍭Magnesium : Untuk kesihatan tulang dan mengekalkan sistem saraf dan otot yang normal.
.
🍭Vitamin C : untuk kesihatan gusi, gigi dan kulit yang sihat
.
☎Whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil #vitaleaforchildren #vitaleaforkids #vitaleaforkids

Job photobooth hari ini

Yuk yg minat session photo personal atau endors bisa
atau yg mau rental kamera + lensa lgsg DM ya
Info cp atau studio da d profil
Buruan ya.....mumpung lg promo.... #kediriendorse
#kedirilagi
#kedirihits
#kedirihitz
#instaseleb
#jeans
#mckediri
#mckedirimalang
#endorse
#photooftheday
#modelkediri
#kediriclothing
#kedirihype

Liat keatas sekali2 gpplah pokok jgn liat kebelakang😸
#latepost #like #likeme #fashionhijab #ootd #ootdhijab #instaseleb

part 2

Mau foto kamu di repost? 😊,syarat wajib follow akun kita dan spamlike ya.. 😍😍
#Repost @sekarang_banget__ with @repostapp
・・・
.
.
Dan jangan lupa follow dan like terus instagram kami. Dan tag sebanyak banyaknya ke temen" kamu ya. 😊
.
@sekarang_banget
#sekarang_banget
.
_____________________________________
.
support by:
@sekarang_banget
@anakhitsmasakini__
@anak_hitsindo
@kekinian.bangets
@anak_hitzbgt
@gilobakodak
@lagikekinian__
@mancungkekinian
@anakkekinian2
.
.
_____________________________________
.
.
_____________________________________
_____________________________________
.
#anakhitsmasakini__ #anakkekinians #lagikekinian__ #gilobakodak #trendmasakini #trendpelajar #kecebgt #anakhitsindo #instagramhits #sosmedindo #pelajarkekinians #kecepoll #anakhits #lagihits #hitsbanget #kekinianbanget #anakhitsmasakini #anakikutikutan #anaksoksibuk #masama #indoschool #lfl #fff #indohits #pelajarhitskekinian #instaseleb #selebgram #paidpromot

From :
Yuk like dan follow terus si kakak yang hits ini. ☺😚

Kan dah cakap MYLEA freckles serum ni bukan je rawat masalah jeragat tapi ianya sesuai utk masalah lain. InsyaAllah kalau tak percaya Jom tengok sdri. Baru beberapa hari je dengan freckles serum terus kecut semua jerawat. Kulit pn dah tak berminyak. Yang paling best parut semakin pudar. Anda nak tahu lebih lanjut mengenai MYLEA freckles serum watsapp ke 012-2454085

#sayajual#paparicky#mylea#myleafrecklesserum#laraalana#aaisyahdhiarana#muslimproduct#halal#original#buatanmalaysia#instadaily#igers#malaysiaonline#onlineshopping#freckles#serum#jeragat#igbiz#igbeauty#bazaarpaknil#onlineshopping#instaseleb#instarartist

part 1

Mau foto kamu di repost? 😊,syarat wajib follow akun kita dan spamlike ya.. 😍😍
#Repost @sekarang_banget__ with @repostapp
・・・
.
.
Dan jangan lupa follow dan like terus instagram kami. Dan tag sebanyak banyaknya ke temen" kamu ya. 😊
.
@sekarang_banget
#sekarang_banget
.
_____________________________________
.
support by:
@sekarang_banget
@anakhitsmasakini__
@anak_hitsindo
@kekinian.bangets
@anak_hitzbgt
@gilobakodak
@lagikekinian__
@mancungkekinian
.
.
_____________________________________
.
.
_____________________________________
_____________________________________
.
#anakhitsmasakini__ #anakkekinians #lagikekinian__ #gilobakodak #trendmasakini #trendpelajar #kecebgt #anakhitsindo #instagramhits #sosmedindo #pelajarkekinians #kecepoll #anakhits #lagihits #hitsbanget #kekinianbanget #anakhitsmasakini #anakikutikutan #anaksoksibuk #masama #indoschool #lfl #fff #indohits #pelajarhitskekinian #instaseleb #selebgram #paidpromot

From :
Yuk like dan follow terus si kakak yang hits ini. ☺😚

PROMOSI JANUARI 2017
.
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Sempena Tahun baru 2017, saya nak ucapkan selamat tahun baru untuk semua. Saya juga nak kongsikan promosi untuk Januari 2017 iaitu vitamin yang terbaik pernah shaklee keluarkan iaitu vivix shaklee. .
Meraikan 2017, Shaklee buat promosi berikut iaitu
.
🌸Vivix Beli 6 Percuma 1
.
🌸Vivix Beli 2 Diskaun 5%
.
🌸Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
.
☎️Whatsapp ➡️️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak

Tes kamera...
Canon 60d
Lens 50mm f1.8 stm

Yuk yg minat session photo personal atau endors bisa
atau yg mau rental kamera + lensa lgsg DM ya
Info cp atau studio da d profil
Buruan ya.....mumpung lg promo.... #kediriendorse
#kedirilagi
#kedirihits
#kedirihitz
#instaseleb
#jeans
#mckediri
#mckedirimalang
#endorse
#photooftheday
#modelkediri
#kediriclothing
#kedirihype

Tes kamera...
Canon 60d
Lens 50mm f1.8 stm

Yuk yg minat session photo personal atau endors bisa
atau yg mau rental kamera + lensa lgsg DM ya
Info cp atau studio da d profil
Buruan ya.....mumpung lg promo.... #kediriendorse
#kedirilagi
#kedirihits
#kedirihitz
#instaseleb
#jeans
#mckediri
#mckedirimalang
#endorse
#photooftheday
#modelkediri
#kediriclothing
#kedirihype

Tes kamera...
Canon 60d
Lens 50mm f1.8 stm

Yuk yg minat session photo personal atau endors bisa
atau yg mau rental kamera + lensa lgsg DM ya
Info cp atau studio da d profil
Buruan ya.....mumpung lg promo.... #kediriendorse
#kedirilagi
#kedirihits
#kedirihitz
#instaseleb
#jeans
#mckediri
#mckedirimalang
#endorse
#photooftheday
#modelkediri
#kediriclothing
#kedirihype

FEEDBACK BESHINE DUOTOUCH.
.
Sapa cakap lelaki tak payah pakai skincare?? Lelaki pon kena pakai skincare tawww. Untuk menjagaa kebersihan muka, merawat parut/ jerawat serta mengecilkan pori-pori.
.
Beshine duotouch ini boleh dipakai oleh wanita dan juga lelaki. Adik-adik seawal usia 12 tahun pon boleh pakai.
.
Untuk maklumat dan penerangan lebih lanjut boleh terus wassap admin ye 0135348496.
.
#skincare #skincaremalaysia #foundation #instaseleb #instafood

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
⚪Sembonia
⚪Gred AAA
⚪3 in 1 set
.
⚫Price: Rm115 sm/ Rm 120 ss
📮 include postage
.
Order & Pertanyaan:
📲 whatsapp: 013-4715787
Kami akan reply PM anda secepat mungkin😊
.
#bagmalaysia
#bag #begtanganmurahmalaysia
#begtanganmurah #begtangan #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbag3in1 #instaseleb #begmurah #sayajualmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #bazaarpaknil #igshop #lvmurah #lvmurahmalaysia #trustedseller #hbm