#langkawi images and videos

I've felt like Robinson Crusoe when I came to that island. But being there is priceless. Your completely alone.. only you and the animals. Nature in its purest!!

Otw Ft . Nama pun kena dah dengan perangai yang "otw , otw.." . #taksukabolehjalan #wefie #gila #futsal #vsco #selfie #langkawi #takhebatmanapun

Malayziyanın şimal-qərb sahillərində Andaman dənizində yerləşən Lanqkavi 99 adanın arxipelaqıdır 😍
Located off Malaysia’s northwestern coast in the Andaman Sea, Langkawi is an archipelago of 99 islands 🏖
Lanqkavi, Malayziya/Langkawi, Malaysia 🇲🇾

ランカウイ島のケーブルカー。
Langkawi's cable car is amazing.
#マレシア #ランカウィ#malaysia #malaysiatravel #instamalaysia #malaysiatrip #langkawi #cablecar #hill

Goodnight semua
Masuk 3 hari buat kerja2 sales dkt pantai cenang.selepas seminggu di taman buaya utk kerja2 #salesandmarketing #newpackage Hitam muka we olss. Duduk sebelah org comey lg bertambah gelap.haha
And thankyou pd yg book car rental/package/hotel dgn i olss. Raya cina akan tiba. Tak menang tgn iolls reply whatsapp customer customer. Thankyou. Good experience for me
Alhamdulillah
#sayajual #bazaarpaknil#instashopmalaysia #visitmyig#pakejmelancongbajet#pakejpercutianmurah#pakejpulaulangkawi#pakejlangkawimurah #pakejlangkawi#pakejpelancongan #langkawi #murah #sevenwondersoflangkawi #helicopter#geoforestpark #aerialview#langkawimalaysia #tourism#tourismmalaysia #malaysia#cuticutimalaysia #scenictour#visitkedah #honeymoon #heligeek#snorkeling #atv

One with the man who scared of heights! Lol 😄 thank u for playing tourist with me 😎 @discus1755 #throwback #langkawi

Tempat ni last pit stop untuk Island Hopping. Kalau nak pakej yang murah, boleh cari dekat area Pantai Cenang. Pakej AB hotel. RM25 untuk 4 jam. Diorang bawa singgah dekat Pulau Dayang Bunting, Pulau Singa Besar (tempat bagi makan helang putih), dan last Pulau Beras Basah. My tips -- dekat Pulau Dayang Bunting, kalau nak mandi-mandi dekat tasik boleh bawa/pinjam life jacket dari boat. So x payah lagi sewa life jacket dekat tasik. #day6 #10daysinlangkawi #langkawi #explorelangkawi #malaysia #cuticutimalaysia #exploremalaysia

~ House Of Bundle ~

Lee
Made in Usa
Condition comeii
Kain 100
Postage Rm10
0172588336
0174065328

#bundle #Langkawi #Malaysia #Langkawiisland #kakishopping #st #kakishoppingonline #malaysiashop

~ House Of Bundle ~

Adidas
Made in Usa
Kain 100
Condition comeii
Jahit single
Postage Rm10
0172588336
0174065328

#bundle #bundlemurah #Malaysia #Langkawi #Langkawiisland #malaysiashop #kakishopping #kakishoppingonline #starbucks

Feeding the white eagle. -- Helang putih ni, bila dia nak telan makanan dia akan singgah dulu dekat pohon. Baru dia telan makanan yang dia ambil tu. #day6 #10daysinlangkawi #langkawi #explorelangkawi #malaysia #cuticutimalaysia #exploremalaysia

Inilah dia, tasik Dayang Bunting. Mati-mati ingat airnya masin, rupanya air tawar. #day6 #10daysinlangkawi #langkawi #explorelangkawi #malaysia #cuticutimalaysia #exploremalaysia

للراغبين بالدراسة في ماليزيا... 🇲🇾📚 دورات لغة انكليزية
بكالوريوس ماجستير دكتوراه
ماعليك الا التواصل معنا

واتساب او فايبر :

00601111786782 .. .. @universityguide
@universityguide
@universityguide .
#bahrain #travel #tourism #reservation #البحرين #سفر #حجوزات #عروض#الصيف #رحلات #اجازة #summer #holiday #offer #turkey#asian #langkawi #kualalumpur #malaysia #تركيا#لنكاوي #كوالالمبور #ماليزيا_كوالالمبور #ماليزيا#دعم_المشاريع_البحرينية

Tatkala terasa bosan...kita p mancing ketam sambil santai2 di tepi pantai.... "Masa muda jangan pernah sia-siakan...
Simpan sebagai memori untuk jadikan poloroid "
#mancingketam #pantaitengah #langkawi

Okay this was taken from the glass bottom sky cab in Langkawi, looking down over the rainforest.. but doesn't look like a load of broccoli heads?? 😂
#instatravel #day11 #langkawi #skycab #birdeye #view #instalike #pedicure #feet #tropics #rainforest #broccoli #weird #glass #bottom #jetlag #up #tbt #green

Jangan geli @ jijik..cuba teka ni apa?😕kalau betul boleh buat menantu nih 😂😆 clue #Langkawi

Pulau Dayang Bunting -- Legenda mengatakan bahawa seorang lelaki bernama Mat Teja bertemu dan jatuh cinta dengan puteri Mambang Sari di tasik (kedua-dua mereka bunian). Mereka akhirnya berkahwin dan puteri melahirkan seorang anak lelaki. Walau bagaimanapun anak mereka tidak hidup lama dan meninggal dunia. Setelah berdamai dengan nasib malang mereka, mereka mengambil keputusan untuk meletakkan anak mereka di dalam air tasik dan membenarkan beliau untuk berehat dengan aman. Puteri pengasih juga memberkati semua wanita yang mempunyai kesukaran untuk hamil kanak-kanak. Mereka akan menjadi subur sebaik sahaja mereka berenang ke dalam air tasik.
--
The legend says that a man named Mat Teja met and fell in love with the princess Mambang Sari at the lake. They eventually married and the princess gave birth to a son. However their son did not live long and soon died. Having reconciled with their misfortune, they decided to lay their son in the water of the lake and allow him to rest in peace. The gracious princess also blessed all women having difficulty in conceiving a child. They would become fertile once they take a dip into the water of the lake.

#day6 #10daysinlangkawi #langkawi #explorelangkawi #malaysia #cuticutimalaysia #exploremalaysia

Miss this place so much right now... 🌴 #malaysia #langkawi #beach #sunset #dinner #cocktail #tbt

Kuala Lumpur is really amazing! Can't wait to go to Langkawi tomorrow, hopefully it will be just as great 😄👌🏼 #malaysia #lifeisgood #happy #kualalumpur #2017 #langkawi