#produktempatan images and videos

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY TIADA ALCOHOL. HANYA DIASASKAN DARIPADA PATI BUNGA ROS, LEMON DAN TEH HIJAU.
.
Kebiasaannya breath spray yang ada kat market mostly ada alcohol dan ada saccharin. Saccharin ni boleh menyebabkan kanser. Bahaya kan? 😱😱😱😱
.
Tapi dalam Nora Essential TIADA ALCOHOL DAN SACCHARIN. Ia 100% natural dan diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi. Sebab tu Nora Essential selamat digunakan daripada peringkat kanak-kanak hingga tua.
.
👉Hanya RM85, 30ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #mulutberbau #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #supportlocal #dexandra #11streetmy #shawl

.
.
MENSIVE® MOUSTACHE & BEARD OIL
.
Penggunaan yg konsisten untuk kesan maksima👍
.
Dapatkan minyak jambang anda.
.
Whatsapp 📲+60135044527

#mensive #moustacheandbeardoil #beardoil #beardlife #minyakjambang #jambang #janggut #misai #begamot #maskulin #lelaki #mens #mensstyle #mensivestyle #sunnah #lokalah #tempatanfest #azrelismail #azrelnizers #bazaarpaknil #produktempatan #jualonline

Tinggal 2 je pomade ni! 100 biji terjual dalam masa 1 minggu!
Satu rm30

Ambk 2 kita bagi rm50 sekali postage!!!!!!! Siapa. Cepay dia dapat!

012-5441585
011-28510990

Postage RM 8(sm) RM12 (SS)

#pomademalaysia #hpcodseremban #pompadour #Pomadekedah #pomadeipoh #sayajual #pomadeseremban #berropomade #pomadeJohor #pomadeshahalam #pomadeMelaka #pomadePenang #poisonpomade #jadioc #pomademurah #amranfans #produktempatan #pomadenegerisembilan #zoods #mengrooming #thezoods

Nak menganjalkan payudara? Nak menghaluskan kulit payudara? Nak mencerahkan puting payudara? PM sekarang atau whatsapp 013 6920 850 @ 012 2145 622
#princesskastula
#breastfirmingessence
#brestfirming
#menganjalkan
#payudara
#produktempatan
#halal
#organicproduct
#bazaarpaknil

Dream Custard Label
Saiz : 90mm x 80mm
Material : Mirrorkote Sticker + Gloss Laminate
Qty : 500pcs
----------------------------------------------------
Untuk pertanyaan & tempahan Sticker Label anda boleh Call atau Whtapps 0173181519 / 0173180721. ----------------------------------------------------
>>Kami juga menyediakan servis Design untuk anda jika anda tidak mempunyai design lagi
#geopbytesresources #kotak #kotakmurah #kotakpackaging #printingkotak #printing #designkotak #kotakspecial #kotakcustom #cetakkotak #tempahkotak #eliquid #vapebox #kotakkosmetik #kedaicetak #bazarpaknil #visitmyigmalaysia #klang #malaysia #produktempatan #packaging #stickers #sticker #labelsticker #transparentsticker #tempahsticker #stickercomel #stickerlabel #labelstickermurah

Fruit Fantasy Sticker label
Saiz : 90mm x 80mm
Material : Mirrorkote Sticker + Gloss Laminate
Qty : 500pcs
----------------------------------------------------
Untuk pertanyaan & tempahan Sticker Label anda boleh Call atau Whtapps 0173181519 / 0173180721. ----------------------------------------------------
>>Kami juga menyediakan servis Design untuk anda jika anda tidak mempunyai design lagi
#geopbytesresources #kotak #kotakmurah #kotakpackaging #printingkotak #printing #designkotak #kotakspecial #kotakcustom #cetakkotak #tempahkotak #eliquid #vapebox #kotakkosmetik #kedaicetak #bazarpaknil #visitmyigmalaysia #klang #malaysia #produktempatan #packaging #stickers #sticker #labelsticker #transparentsticker #tempahsticker #stickercomel #stickerlabel #labelstickermurah

Dapatkan gelang dri Nifty Bracelets skrg jg!
.
.
.
🎗 Rm15 only!
.
.
Wsp ☎ 0109697121

#gelangmurah #sayajualmurah #pelbagaipilihan #maribeli #marimari #borneo #produktempatan #moden #niftybracelet #beads #charms

Dapatkan gelang dri Nifty Bracelets skrg jg!
.
.
.
🎗 Rm15 only!
.
.
Wsp ☎ 0109697121

#gelangmurah #sayajualmurah #pelbagaipilihan #maribeli #marimari #borneo #produktempatan #moden #niftybracelet #beads #charms

Dapatkan gelang dri Nifty Bracelets skrg jg!
.
.
.
🎗 Rm15 only!
.
.
Wsp ☎ 0109697121

#gelangmurah #sayajualmurah #pelbagaipilihan #maribeli #marimari #borneo #produktempatan #moden #niftybracelet #beads #charms

Segarkan mata yang penat dan ngantuk di petang hari dgn #lipsmatteRomiez .....
Warna Warna yang sgt cantikkkk.......
kalau uols pakai...lagi cantikkkk......haaa gitewwww.....
Jangan segan2 contact yan klu berkenan
wasap jer yan 0134263043

#lipsmatteRomiez
#bebaskimia
#produktempatan

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

SOALAN: Kenapa berbaloi membeli pewangi mulut Nora Essential?
.
JAWAPAN: 🌹Nora Essential diperbuat daripada 100% pati ros. Tahukah anda untuk menghasilkan 1 liter pati ros memerlukan 1 lori kelopak bunga ros.
🌹Selain itu Nora Essential diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti lemon, teh hijau dan lain-lain.
🌹Sebotol Nora Essential boleh bertahan sehingga 3 bulan bersamaan 400 kali semburan. Jimat & berbaloi!
🌹Nora Essential terbukti berkesan mengatasi masalah mulut berbau. Kami ada lebih 1,000 testimoni berjaya.
.
Jom cuba pewangi mulut Nora Essential! 😊
.
✦RM85 sebotol, 30 ml.
✦Tahan sehingga 3 bulan.
✦Jimat & berbaloi!
✦Halal, lulus KKM, keluaran syarikat bumiputra, bebas bahan kimia, tanpa alkohol, mesra solat.
.
TAMPIL SEGAR & YAKIN DENGAN NORA ESSENTIAL!
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya
#pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #jomwangi #perfumemurah #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #jerbazaar #jervendor #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #mesrasolat #produkhalal #kkm #shaklee #vivix #vitaminc #bukupreloved #dexandra #vivix #shaklee #shawl

.
.
Assalamualaikum.. 😘💖 .
.
😎 STOKIS SAH UMAIMA HERE ✌👋😎 .
.
😃NAK DAPATKAN #UMAIMA ??
✔COD BOLEH... UTK AREA BERDEKATAN
✔POS PON BOLEH.. SELURUH MALAYSIA .
.
😃NAK JADI AGENT UMAIMA ??
✔BOLEH SANGATTT.. JOM TAMBAH PENDAPATAN !
✔JOM SAMA2 MARTABATKAN PEMAKANAN SUNNAH ! .
.
😉ANDA BERMINAT ?? BOLEH PM/ WASAP SYA UTK MORE INFO DAN ODER YAA 😍 .
.
☎019 2586608
☎019 2586608 .
.
Cod :: ■ KUALA LUMPUR / BDR TUN RAZAK / BDR SRI PERMAISURI /CHERAS / PUTRAJAYA .
.
■■ SELANGOR : EQUINE PARK / PUCHONG / BDR KINRARA / BANGI / KAJANG / KERINCHI / PANTAI DALAM / BANGSAR / PETALING JAYA / SUBANG / SHAH ALAM .
.
♥♥ POS seluruh Malaysia.. 😍 .
.
#sayajual
#bazarpaknil
#Susukambing
#MakananSunnah
#collagen
#stemcell
#whitening
#beauty
#healthy
#murahmeriah
#produktempatan
#produkmuslim
#halalanthoyyiban
#terbaik
#supplements
#kedaionline
#visitmyig
#kesihatan
#kecantikan

Mineral Loose Powder ni ape?

Ok.memandangkan sy dah cuba,nak share sikitlah.Fungsi #MineralLoosePowder ni seakan2 bedak compact lah.Lepas sapu #GlowingDdMoistCake(foundation),boleh terus sapu #MineralLoosePowder ni pd muka.Haa senangkan! 👉Loose powder ni dalam bentuk debu tau.Bukan macam bedak compact biasa tu. 👉Nak terus pakai loose powder tanpa guna Dd Moist Cake pun takde masalah 👉Akan menambah seri jika pakai combination #GlowingDdMoistCake dan #MineralLoosePowder .Nanti kulit muka akan extra cantik,extra gebu dan extra mulus gituuu😍

Korang nak extra berganda dengan harga promosi berganda2?

jom pm/wasap sy ye.Tinggalkn no di ruang komen pun boleh😉

#013-4856580
#nurraysa
#produkmesrasolatdanwuduk
#produktempatan
#promosinewyear

[MINT menenggelamkan bau ROS]
.
Nora Essential mmg takde rasa berangin. Jangan expect ni macam listerine or ubat gigi. Sebab mint dan ros tak boleh bersama. Mint akan menenggelamkan bau ros. Memang takdirnya begitu. Lumrah alam. Ramai juga yang suruh kami letak mint. Tapi tak boleh bercampur. Sebelum siap produk ni lagi kami dah buat R&D. Hasil kajian berbulan juga tunggu produk siap. Takpe takde mint yang penting wangi. Nak mint bersepah ubat gigi. Nak wangi guna #noraessential la apa lagi. 😍😍
.
Jom cuba Nora Essential! 😁
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

[MINT menenggelamkan bau ROS]
.
Nora Essential mmg takde rasa berangin. Jangan expect ni macam listerine or ubat gigi. Sebab mint dan ros tak boleh bersama. Mint akan menenggelamkan bau ros. Memang takdirnya begitu. Lumrah alam. Ramai juga yang suruh kami letak mint. Tapi tak boleh bercampur. Sebelum siap produk ni lagi kami dah buat R&D. Hasil kajian berbulan juga tunggu produk siap. Takpe takde mint yang penting wangi. Nak mint bersepah ubat gigi. Nak wangi guna #noraessential la apa lagi. 😍😍
.
Jom cuba Nora Essential! 😁
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

[MINT menenggelamkan bau ROS]
.
Nora Essential mmg takde rasa berangin. Jangan expect ni macam listerine or ubat gigi. Sebab mint dan ros tak boleh bersama. Mint akan menenggelamkan bau ros. Memang takdirnya begitu. Lumrah alam. Ramai juga yang suruh kami letak mint. Tapi tak boleh bercampur. Sebelum siap produk ni lagi kami dah buat R&D. Hasil kajian berbulan juga tunggu produk siap. Takpe takde mint yang penting wangi. Nak mint bersepah ubat gigi. Nak wangi guna #noraessential la apa lagi. 😍😍
.
Jom cuba Nora Essential! 😁
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

[PEWANGI MULUT DENGAN HARUMAN & PERISA ROS PERTAMA DI PASARAN]
.
Nora Essential adalah pewangi mulut dengan haruman dan perisa ros. 🌹 Pernah dengar tak? Confirm tak pernah dengar kan. Selalunya yang ada di pasaran cuma perisa pudina je kan.
Unik tak? 😱 Jom cuba sebotol! 😉
.
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

🎀🎀Oppulent Perfume..🎀🎀
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🎗SEBOTOL EDP RM89.00🎗
🎗2 BOTOL EDP RM150.00 FREE 1BOTOL 2ML🎗 🎗FREE POSTAGE🎗 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 💝OPPULENT PERFUME UTK LELAKI YANG
DIINSPIRASIKAN DARI 💖BVLGARI EXTREME
💖POLO BLUE 💖ACGUA DI GIO
💖DUNHILL DESIRE RED 💝OPPULENT PERFUME UTK WANITA YANG
DIINSPIRASIKAN DARI 💖GUCCI FLORA
💖RALPH LAUREN RALPH
💖BRITNEY SPEARS FANTASY
💖SALVATORE FERRAGAMO INCANTO SHINE ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Jenama baru dipasaran yang membawakan wangi-wangian harum diinspirasikan dari jenama - jenama terkenal. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Melalui proses pengekstrakan yang suci dan bersih serta melalui ujian makmal yang mengesahkan minyak wangi kami 🌟tiada kandungan logam berat
🌟tiada mengandungi lemak haiwan
🌟tiada mengandungi mna2 pun bahagian drpd haiwan
🌟tiada kehadiran bakteria
🌟kehadiran vitamin c secara semulajadi
🌟tahan selama 8 jam hingga 12 jam ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🌝manakala alkohol kami diekstrakkan dari bahan semulajadi iaitu pokok nilam ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀OPPULENT PERFUME Juga 🎊mendapat serta mempunyai sijil pengiktirafan HALAL dari JAKIM 🎊insyaAllah boleh dibawa solat ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Perfume kami berkualiti PREMIUM setanding dgn jenama2 terkenal di dunia ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Penghasilan minyak wangi OPPULENT dibuat serta dikilangkan di Malaysia dan 100% bumiputera 🎀Yakinilah produk kami ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ☑BERMINAT INBOX KAMI /
📲 WHATSAPP KAMI 0194885049 ☑BERMINAT INBOX KAMI /
📲WHATSAPP KAMI 0194885049 ☑BERMINAT INBOX KAMI / 📲WHATSAPP KAMI 0194885049

#produkbumiputera #adasijilhalaljakim #pembuatanikutsyariatislam #produktempatan #sucidanbersih #bolehdibawasolat #gunabahansemulajadi #tiadakehadiranlogamberatnmerkuri #adalabtestlg

[PEWANGI MULUT DENGAN HARUMAN & PERISA ROS PERTAMA DI PASARAN]
.
Nora Essential adalah pewangi mulut dengan haruman dan perisa ros. 🌹 Pernah dengar tak? Confirm tak pernah dengar kan. Selalunya yang ada di pasaran cuma perisa pudina je kan.
Unik tak? 😱 Jom cuba sebotol! 😉
.
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

[PEWANGI MULUT DENGAN HARUMAN & PERISA ROS PERTAMA DI PASARAN]
.
Nora Essential adalah pewangi mulut dengan haruman dan perisa ros. 🌹 Pernah dengar tak? Confirm tak pernah dengar kan. Selalunya yang ada di pasaran cuma perisa pudina je kan.
Unik tak? 😱 Jom cuba sebotol! 😉
.
👉RM85, 30 ml.
👉Tahan sehingga 3 bulan.
👉Berkesan, jimat & berbaloi!
👉Halal, lulus KKM, 100% natural.
.
Whatsapp +6017-3953140.
.
#noraessential_yantyafiliya #pewangimulut #perfumemulut #igshopmalaysia #shopeemy #perfumemurah #jomwangi #ampang #wangsamaju #gombak #selayang #setapak #batucaves #jerbazaar #jervendor #jerswapreview #pokemall #fragrancemurah #supportlocal #produktempatan #buatanmalaysia #lokalah #dexandra# #11streetmy #shawl #jubah

Guys, korang wajib usha ig @the9state 👆🏻👆🏻👆🏻
.
Pomade dia memang DOPE, water base, senang basuh, strong hold, long lasting & paling best murah giler kot!!
.
Yass, cuma RM 20.00 sahaja!!! 😱😱😱😱
.
Memang tengah boom & banyak demand. Ada macam macam flavour, tapi yang cepat habis candy blue dengn strawberry.
.
Kepada pakwe2 yang tengah carik pomade tu aku recommend korang beli ni terus!
Interested? whatsapp je owner dia: 011-37252036!!
.
#supportlocal #reviewikhlas #barangbaek #theninestate #the9state #pomade #lokal #produktempatan #pomademalaysia #igmalaysia #igonlineshopping #malaysia

Kelly's Secret Skincare + Miracle Water .
.
Dah try produk bebas kimia ni? Rugi tau. Produk ni
🌿 Dapat menyembuhkan dan mengatasi masalah jerawat batu & jerawat pasir serta menghilangkan kesan parut jerawat
🌿 Mengatasi masalah penuaan, pigmentasi (jeragat) & masalah tona tidak sekata
🌿 Membantu menghidratkan semula kulit anda dari dalam
🌿 Membantu kesan rekahan & pori terbuka
🌿 Mengurangkan kedutan
🌿 Membantu mencerahkan kulit wajah
🌿 Menambahkan nutrien kepada kulit dari lapisan yg paling dalam
🌿 Mengatasi masalah kekeringan kulit yang terlampau
🌿 Mengecilkan liang pori
🌿 Melindungi kulit wajah dari sinaran matahari
.
.
Cara penggunaannya : 🌿 Day Time : Facial Treatment Cleansing Gel ➡ Miracle Water ➡ UV Apple Stem Cell Cream .
🌿 Night Time : Facial Treatment Cleansing Gel ➡ Miracle Water ➡ Treatment Cream
.
.
Jom whatsapp 0199174763 sekarang. Jangan lepaskan peluang sebelum anda menyesal.

#kellyssecret #whitegold #skincare #kellyssecretskincare #miraclewater #miraclewaterbykellyssecret #serumajaib #serumterbaik #airajaib #produkterbaik #produktempatan #produknatural #produkkecantikan #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow