#rozitachewan images and videos

. "Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" .
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!! .
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . βœ…100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. βœ…100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. βœ…100produk organik dan natural. βœ…100tanpa bahan terlarang. βœ…100dijamin selamat. βœ…100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. βœ…100GMP certified. βœ…100buatan tempatan. . .
Nak harga PROMOSI?? .
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! .
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

. "Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" .
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!! .
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . βœ…100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. βœ…100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. βœ…100produk organik dan natural. βœ…100tanpa bahan terlarang. βœ…100dijamin selamat. βœ…100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. βœ…100GMP certified. βœ…100buatan tempatan. . .
Nak harga PROMOSI?? .
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! .
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
β–  Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
β–  Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
β–  Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
β–  Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
β–  Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
β–  MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
β–  Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
β–  Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
β–  Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
β–  Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
β–  Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#telekungmurah #perfumeborong #telekungdewasa #raver #ikanbakar #hipster #pavilionkl #butikmuslimah #jualmurah #vendorboutique #telekunghaji #butikvendor #telekungborong #rozitachewan #limitededition #tadika #umrah #littlecaliphs #anaksoleh #laraaishah #legendofthebluesea #upinipin #unikl #selangor #butikcouture #malaywedding #weddingplanner #uia #uitmdungun #bazaar

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
β–  Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
β–  Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
β–  Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
β–  Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
β–  Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
β–  MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
β–  Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
β–  Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
β–  Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
β–  Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
β–  Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#telekungmurah #perfumeborong #telekungdewasa #raver #ikanbakar #hipster #pavilionkl #butikmuslimah #jualmurah #vendorboutique #telekunghaji #butikvendor #telekungborong #rozitachewan #limitededition #tadika #umrah #littlecaliphs #anaksoleh #laraaishah #legendofthebluesea #upinipin #unikl #selangor #butikcouture #malaywedding #weddingplanner #uia #uitmdungun #bazaar

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
β–  Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
β–  Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
β–  Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
β–  Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
β–  Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
β–  MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
β–  Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
β–  Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
β–  Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
β–  Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
β–  Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#telekungmurah #perfumeborong #telekungdewasa #raver #ikanbakar #hipster #pavilionkl #butikmuslimah #jualmurah #vendorboutique #telekunghaji #butikvendor #telekungborong #rozitachewan #limitededition #tadika #umrah #littlecaliphs #anaksoleh #laraaishah #legendofthebluesea #upinipin #unikl #selangor #butikcouture #malaywedding #weddingplanner #uia #uitmdungun #bazaar

New Arrival ! New Stock !
Sigma Beauty
Extravaganza Copper Kit
Professional Brush Collection

Ready Stock
12 pcs in 1 set
Available in Black & White

High Quality
Super Comfort
Super Fluffy
Sangat LEMBUT
Tak Mudah Tanggal Bulu

Inspired 99%
Ready Stock

Whatsapp #0182305244
#sigma #sigmabeauty #sigmacooperkit #sigmabrush #sigmabrushes #sigmamurah #sigmamalaysia #sigmabrushmurah #berusmakeupmurah #muaπŸ’„ #mua #muamalaysia #muakualalumpur #bazaarpaknilmurah #kosmetikmalaysia #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #noradanish #aydajebat #MeleTOP #neelofa #rozitachewan #jannanick #fashasandha #amyrarosli #emmamaembong #sayangpapasayatak

New Arrival ! New Stock !
Sigma Beauty
Extravaganza Copper Kit
Professional Brush Collection

Ready Stock
12 pcs in 1 set
Available in Black & White

High Quality
Super Comfort
Super Fluffy
Sangat LEMBUT
Tak Mudah Tanggal Bulu

Inspired 99%
Ready Stock

Whatsapp #0182305244
#sigma #sigmabeauty #sigmacooperkit #sigmabrush #sigmabrushes #sigmamurah #sigmamalaysia #sigmabrushmurah #berusmakeupmurah #muaπŸ’„ #mua #muamalaysia #muakualalumpur #bazaarpaknilmurah #kosmetikmalaysia #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #noradanish #aydajebat #MeleTOP #neelofa #rozitachewan #jannanick #fashasandha #amyrarosli #emmamaembong #sayangpapasayatak

.
Assalamualaikum & Selamat Pagi!
.
@perabotidaman_hargakilang dengan sukacitanya ingin memaklumkan bahawa kini mereka akan menambah satu lagi koleksi perabot yang boleh anda dapati di PERABOT IDAMAN πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Gambar ni sebagai teaser dahulu, tapi terang dan nyata dah ni rasanya perabot baru tu jenis yang macam mana, kan? πŸ˜‚
.
Dan seperti biasa, PERABOT IDAMAN menjanjikan bahawa perabot dengan design yang cantik & menarik, serta kualiti yang bakal memuaskan hati anda, tetapi mampu didapati pada harga yang rendah berbanding harga pasaran 😱😱😱
.
Dalam minggu ini nanti insya-ALLAH gambar perabot baru akan dinaikkan di instagram @perabotidaman_hargakilang & di facebook page 'PERABOT IDAMAN' πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Jadi teruskan momentum kesetiaan anda kepada kami, kerana kami sentiasa berusaha menyediakan yang terbaik, hanya untuk anda 😘😘
.
#ctdk
#perabotrumah
#perabotmalaysia
#interiordesign
#homesweethome
#ikea
#weddingplanner
#bazaarpaknil
#kualalumpur
#johor
#melaka
#negerisembilan
#furniture
#noradanish
#rozitachewan
#decoration
#newlyweds
#engagement
#bridalboutique
#bride
#chesterfieldsofamalaysia
#lofattah
#bridetobe
#butikbaju
#lokalah

. "Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" .
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!! .
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . βœ…100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. βœ…100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. βœ…100produk organik dan natural. βœ…100tanpa bahan terlarang. βœ…100dijamin selamat. βœ…100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. βœ…100GMP certified. βœ…100buatan tempatan. . .
Nak harga PROMOSI?? .
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! .
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

. "Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" .
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!! .
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . βœ…100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. βœ…100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. βœ…100produk organik dan natural. βœ…100tanpa bahan terlarang. βœ…100dijamin selamat. βœ…100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. βœ…100GMP certified. βœ…100buatan tempatan. . .
Nak harga PROMOSI?? .
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! .
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

@preciousbyrcw - I do believe that using fragrance is a plus. It's one of our senses and it's be a waste not to use our sense of smell. I also think smell is something that tells a lot about a person .
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM
.
#PreciousbyRCW #perfume #precious #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #blessed #grateful #January2017 #rozitachewan - #regrann

Bercakap fasal fesyen artis tahun lalu, ramai yang suka Dato' Siti & Rozita.
Ya kami bersetuju, tetapi bagi kami ada banyak lagi penampilan yang lebih wow daripada mereka, yang lebih stylo, lebih elegan & bergaya. Kita lihat 50 Best Look Celebrity & High Society 2016!

Click link pada bio atau search wworld.asia

#wworld
#onlinemagazine
#fashion
#lifestyle
#wworldasia
#wirdaadnan
#princesskastula
#redcarpetlooks
#celebrity
#highsociety
#hautecouture
#zianazain
#dayangnurfaizah
#zaidaibrahim
#marioncounter
#fathialatiff
#kavitasidhu
#angelakarto
#jovianmandagie
#rizmanruzaini
#rizalmanibrahim
#fiziwoo
#rozitachewan
#sitinurhaliza
@zianafolks_official

@preciousbyrcw - SCENT Mysterious of Perfume and The Smell of Happiness .
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM
.
#GorgeousbyRCW
RM45 WM
RM48 EM
.

AGEN JOHOR BAHRU
WA 0137202200
WA 0137202200
WA 0137202200
. .

#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #Januari2017 #rozitachewan

JANGAN BELI JIKA ANDA MASIH BELUM HABIS MEMBACA TENTANG KELEBIHAN-KELEBIHAN YANG TERDAPAT PADA PRODUK INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Vitiligo Organics telah dicipta daripada kesungguhan untuk menawarkan produk tulen bagi penyakit kulit yang dialami oleh masyarakat dari seluruh dunia.
.
Kebanyakkan produk/ ubat-ubatan konvensional kebanyakkannya tidak berfungsi atau mempunyai kesan sampingan yang serius kepada pengguna , Tetapi Vitiligo Organics secara semulajadinya dapat menangani masalah tersebut.
.
Anda boleh mempercayai kualiti produk kami. Produk kami dihasilkan di bawah Kod Amalan Perkilangan Baik (GMP). Vitiligo Organics dihasilkan di sebuah kilang yang diiktiraf GMP yang mempunyai tanda aras antarabangsa bagi produk-produk kesihatan yang berkualiti tinggi.
.
Semua produk dihasilkan dan dibungkus di bawah persekitaran yang teratur dan bersih. Peraturan GMP memerlukan pendekatan yang berkualiti kepada pembuatan, membolehkan syarikat-syarikat untuk mengurangkan atau menghapuskan keadaan pencemaran, campuran serta kesilapan yang memudaratkan. Hal ini akan melindungi pengguna daripada membeli produk yang tidak berkesan dan berbahaya.
.
KELEBIHAN VITILIGO ORGANICS:
√ Lulus KKM + HALAL
√ Mempunyai Pengiktirafan GMP (Amalan Perkilangan Baik).
√ Dihasilkan dari sumber 100% Bahan Semulajadi.
√ Kegunaan luaran sahaja (Tiada kesan sampingan jika tertelan).
.
JENIS PRODUK:
Vitiligo Organics (30 ml)
Vitiligo Organics (50 ml)
Vitiligo Organics (125 ml)
.
Sila SMS/ Whatsapp +60195440021. Harga PROMOSI menanti anda 😁😁😁.
.
Terima kasih πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#sopak #ubatsopak #vitiligo #ubatvitiligo #penawarvitiligo #penawarsopak #sakitsopak #sakitvitiligo #sakitkulit #kulitsihat #kulitcantik #rozitachewan #mirafilzah #gegarvaganza #laraalana #noradanish #zizanrazak #sopakmalaysia #vitiligomalaysia #johordt #naelofarhijab #naelofar #jdt #surihatimrpilot #aaisyahdhiarana #quputeh #aurawhite #parut #jerawat

Repost from @nurul_arina_azman @TopRankRepost #TopRankRepost @Regrann from @byrcw - Kekalkan wangian sepanjang masa. ❀
.
.WA 0179047201

BELI 2,FREE POSTAGE!!
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw - #regrann

LOOKING FOR A GIFT 🎁 FOR BELOVED ONE ? Here PRECIOUS BY RCW . PERFUME EDP ONLY AT RM29.90 SEMENANJUNG | RM31.90 SABAH/SARAWAK FREE POSTAGE AROUND MALAYSIA 😘
.
.
#Repost @preciousbyrcw with @repostapp
・・・
The right scent can make you feel a little more stylish, but it should never eclipse who you are. It should complement who you are
.
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM
.
#PreciousbyRCW #perfume #precious #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #blessed #grateful #January2017 #rozitachewan

LETS GRAB PRECIOUS BY RCW . PERFUME EDP ONLY AT RM29.90 FREE POSTAGE 🌹
.
.
#Repost @preciousbyrcw with @repostapp
・・・
Nothing is more memorable than a smell
.
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM
.
#PreciousbyRCW #perfume #precious #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #blessed #grateful #January2017 #rozitachewan

CLEARENCE SALE FREE POST PRECIOUS BY RCW STILL AVAILABLE .
.
GO GRAB FOR YOUR BELOVED ONE ONLY AT RM29.90 .
.

#Repost @preciousbyrcw with @repostapp
・・・
I do believe that using fragrance is a plus. It's one of our senses and it's be a waste not to use our sense of smell. I also think smell is something that tells a lot about a person .
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM
.
#PreciousbyRCW #perfume #precious #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #blessed #grateful #January2017 #rozitachewan

.
PANAS SEJUK PANAS!!!
.
'Finally jumpa jugak produk yg betul2 berkesan, dulu dah ribu2 habis'...
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
πŸ“ŒMenyamaratakan tona warna kulit.
πŸ“ŒMenghalus dan melembutkan kulit.
πŸ“ŒMenganjal dan melembapkan kulit.
πŸ“ŒMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ“ŒMengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ“ŒTiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. πŸ“ŒAnti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ“ŒEczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ“ŒWhitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
KOMEN PALING PANTAS UNTUK HARGA OFFER HANYA TINGGAL BEBERAPA JE LAGI !!!...
p/s : esok belum pasti harga sama!!
.
WHATSAPP @ INBOX admin dulu ye..
=======================
FAST RESPOND!!
WHATSAPP = οΌ‹6014-5449666.
=======================
.
#kedaionlinemurah #diet #dietsehat #dietherbal #dietherbalife #slimmingworld #buanglemak #sihat #sihatdancantik #igshop #igshopmalaysia #igshopping #igshopmurah #igshopmy #beratbadanturun #rozitachewan #jualbajumurah #jualanmurah #jualmurah #jual #jualtasbranded #jualanonline #jualmakeup #jualkosmetik #jualhijab #jualbajuanak #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum

Nahh. Kakak belanja satu gambar customer donning sneak handbag.
Macam comel aje, macam cantik aje.
Hehe.
RM34 EXC POS.
.
whatsapp +6019 936 6685

#handbag #handbagmurah #handbagcantik #totebag #bazaarpaknil #lofattah #neelofa #fattahamin #laraalana #rozitachewan #aaisyahdhiarana #aamirarosli #amarbaharin #coco #kingcoco#laraaishah #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu

"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
βœ…100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
βœ…100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
βœ…100produk organik dan natural.
βœ…100tanpa bahan terlarang.
βœ…100dijamin selamat.
βœ…100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
βœ…100GMP certified.
βœ…100buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
πŸ“²whatsapp οΌ‹6014-544 9666
πŸ“²whatsapp οΌ‹6014-544 9666
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

Sehebat-hebat design blouse ni,
.
hebat lagi cinta kite pada awk encik shuben 😜😜
.
nampak x cara halusss nk mintak belanja..?πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
DROPSHIP DIPERLUKAN !
.
whatsapp -> 016-4708018
.
.
Klik : www.soffarsoffy.com
.
.
#bazaronline #bazarmalaysia #neelofa #keranaanisa #sayajualblouse #warda #surihatimrpilot #biarakujadipenunggu #fattahamin #fattahlofa #sayajualblouse #sayangpapasayatak #rozitachewan #emmamaembong #blouseplussize #blousesaizbesar #fashionterkini #blouseterkini

I ❀ YOU TO THE MOON SPECIAL OFFER !!
.
.
DESI DAMAYANTI SKIN CARE cv TABITA SET
.
TRIAL SMALL - np : RM130 [PROMO RM120]
Tempoh penggunaan : 1 bulan+
- FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 30ml
- Smooth lotion 30ml
- Night cream 8g
- Daily cream 8g
.
TRIAL LARGE - np : RM170 [PROMO RM160]
Tempoh penggunaan : 1.5 bulan - 2 bulan+
-FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 60ml
- Smooth lotion 60ml
- Night cream 12g
- Daily cream 12g
.
REGULAR SET - np : RM270 [PROMO RM250]
Tempoh penggunaan : 3 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 25g ( neto 15g )
- Daily cream 25g ( neto 15g )
.
EXCLUSIVE SET np : RM300 [PROMO RM280]
Tempoh penggunaan : 4-5 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 40g ( neto 20g )
- Daily cream 40g ( neto 20g )
.
FREE πŸ’
🎁PATI IBU PUTIH/STRAWBERRY
🎁 POSTAGE SM/+5SS
.
LOOSE ITEMS AVAILABLE!
*Facial Foam
*Smooth Lotion
*Day Cream
*Night Cream
*Pati Ibu Putih / Strawberry
.
🌷OTHER DDSC PRODUCTS -
.
*Serum
*Acne Cream
*Body Lotion
*Matt Finishing
*Powder
*Special Cream
*Eye Cream
*Body Scrub
*Toner Super
.
PM / Whatsapp/ SMS , Ika sedia membantu anda untuk mendapatkan kulit impian
.
PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778
.
πŸ”†PLEASE LIKE & FOLLOW OUR OFFICIAL SIDE πŸ‘‰
.
🏰 FB : www.facebook.com/ddsctabita
.
πŸ“· IG : desi_damayanti_tabita
.
.
.
.

#desidamayanti #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #noradanish #neelofa #putihgebu #rozitachewan #tatiskincare #dianzvitamin #tabita #tabitamurah #tabitaoriginal #ibuputih #tabitamalaysia #desydamayanti #suntikputih #patiibuputih #glutax #putihgebu #uitm #kcolly #aurawhite #dnars #uia #skincaremurah #beautytips #lervecosmetic #ukm #kosmetikmurah #nakcantiktak

Gabungan Meletop Lets Cantik Supplement dengan Jangan Mengata Skincare. Dalaman dan luaran kite sapu bersih uollsss. Baru orang kata glowing dari dalam gittewww. 😘
.
.
WA Cik Yann : 012-2203819
.
☘️ Jangan Mengata Skincare
RM 115 SM / RM 120 SS include pos
.
☘️ Bengkong Lets Cantik
RM 84 SM / RM 99 SS include pos
.
☘️ Lets Cantik Supplement (rm190.80)
RM 190.80 SM / RM 200 SS include pos
.
Loose item : .
☘️ Sabun RM 45 SM / RM 50 SS include pos
☘️ Serum RM 94 SM / RM 96 SS include pos
☘️ Bb Cushions RM 94 SM / RM 96 SS
.
.
#janganmengata #letscantik #letsbengkong #nursajat02 #letsbengkong #nursajatbeauty #sayajual #kulitputihgebu #jomshoppingonline #sabunpink #igshopmalaysia #bbcushionmalaysia #putihgebu #kulitputih #rozitachewan #cantikjom #merve #frmvee #jamumoden #jusjamu #sayapakaisayajual #mua #sayajual #bazarpaknil #cheta #organicproduk #naturalbeauty #nofilter #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #7harimencintaiku #nursajatbeauty

I ❀ YOU TO THE MOON SPECIAL OFFER !!
.
.
DESI DAMAYANTI SKIN CARE cv TABITA SET
.
TRIAL SMALL - np : RM130 [PROMO RM120]
Tempoh penggunaan : 1 bulan+
- FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 30ml
- Smooth lotion 30ml
- Night cream 8g
- Daily cream 8g
.
TRIAL LARGE - np : RM170 [PROMO RM160]
Tempoh penggunaan : 1.5 bulan - 2 bulan+
-FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 60ml
- Smooth lotion 60ml
- Night cream 12g
- Daily cream 12g
.
REGULAR SET - np : RM270 [PROMO RM250]
Tempoh penggunaan : 3 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 25g ( neto 15g )
- Daily cream 25g ( neto 15g )
.
EXCLUSIVE SET np : RM300 [PROMO RM280]
Tempoh penggunaan : 4-5 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 40g ( neto 20g )
- Daily cream 40g ( neto 20g )
.
FREE πŸ’
🎁PATI IBU PUTIH/STRAWBERRY
🎁 POSTAGE SM/+5SS
.
LOOSE ITEMS AVAILABLE!
*Facial Foam
*Smooth Lotion
*Day Cream
*Night Cream
*Pati Ibu Putih / Strawberry
.
🌷OTHER DDSC PRODUCTS -
.
*Serum
*Acne Cream
*Body Lotion
*Matt Finishing
*Powder
*Special Cream
*Eye Cream
*Body Scrub
*Toner Super
.
PM / Whatsapp/ SMS , Ika sedia membantu anda untuk mendapatkan kulit impian
.
PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778
.
πŸ”†PLEASE LIKE & FOLLOW OUR OFFICIAL SIDE πŸ‘‰
.
🏰 FB : www.facebook.com/ddsctabita
.
πŸ“· IG : desi_damayanti_tabita
.
.
.
.

#desidamayanti #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #noradanish #neelofa #putihgebu #rozitachewan #tatiskincare #dianzvitamin #tabita #tabitamurah #tabitaoriginal #ibuputih #tabitamalaysia #desydamayanti #suntikputih #patiibuputih #glutax #putihgebu #uitm #kcolly #aurawhite #dnars #uia #skincaremurah #beautytips #lervecosmetic #ukm #kosmetikmurah #nakcantiktak

I ❀ YOU TO THE MOON SPECIAL OFFER !!
.
.
DESI DAMAYANTI SKIN CARE cv TABITA SET
.
TRIAL SMALL - np : RM130 [PROMO RM120]
Tempoh penggunaan : 1 bulan+
- FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 30ml
- Smooth lotion 30ml
- Night cream 8g
- Daily cream 8g
.
TRIAL LARGE - np : RM170 [PROMO RM160]
Tempoh penggunaan : 1.5 bulan - 2 bulan+
-FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 60ml
- Smooth lotion 60ml
- Night cream 12g
- Daily cream 12g
.
REGULAR SET - np : RM270 [PROMO RM250]
Tempoh penggunaan : 3 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 25g ( neto 15g )
- Daily cream 25g ( neto 15g )
.
EXCLUSIVE SET np : RM300 [PROMO RM280]
Tempoh penggunaan : 4-5 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 40g ( neto 20g )
- Daily cream 40g ( neto 20g )
.
FREE πŸ’
🎁PATI IBU PUTIH/STRAWBERRY
🎁 POSTAGE SM/+5SS
.
LOOSE ITEMS AVAILABLE!
*Facial Foam
*Smooth Lotion
*Day Cream
*Night Cream
*Pati Ibu Putih / Strawberry
.
🌷OTHER DDSC PRODUCTS -
.
*Serum
*Acne Cream
*Body Lotion
*Matt Finishing
*Powder
*Special Cream
*Eye Cream
*Body Scrub
*Toner Super
.
PM / Whatsapp/ SMS , Ika sedia membantu anda untuk mendapatkan kulit impian
.
PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778
.
πŸ”†PLEASE LIKE & FOLLOW OUR OFFICIAL SIDE πŸ‘‰
.
🏰 FB : www.facebook.com/ddsctabita
.
πŸ“· IG : desi_damayanti_tabita
.
.
.
.

#desidamayanti #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #noradanish #neelofa #putihgebu #rozitachewan #tatiskincare #dianzvitamin #tabita #tabitamurah #tabitaoriginal #ibuputih #tabitamalaysia #desydamayanti #suntikputih #patiibuputih #glutax #putihgebu #uitm #kcolly #aurawhite #dnars #uia #skincaremurah #beautytips #lervecosmetic #ukm #kosmetikmurah #nakcantiktak

I ❀ YOU TO THE MOON SPECIAL OFFER !!
.
.
DESI DAMAYANTI SKIN CARE cv TABITA SET
.
TRIAL SMALL - np : RM130 [PROMO RM120]
Tempoh penggunaan : 1 bulan+
- FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 30ml
- Smooth lotion 30ml
- Night cream 8g
- Daily cream 8g
.
TRIAL LARGE - np : RM170 [PROMO RM160]
Tempoh penggunaan : 1.5 bulan - 2 bulan+
-FREE ibu putih/strawberry 8g
- Facial soap 60ml
- Smooth lotion 60ml
- Night cream 12g
- Daily cream 12g
.
REGULAR SET - np : RM270 [PROMO RM250]
Tempoh penggunaan : 3 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 25g ( neto 15g )
- Daily cream 25g ( neto 15g )
.
EXCLUSIVE SET np : RM300 [PROMO RM280]
Tempoh penggunaan : 4-5 Bulan+
- Free ibu putih / strawberry 8g
- Facial soap 120ml
- Smooth lotion 100ml
- Night cream 40g ( neto 20g )
- Daily cream 40g ( neto 20g )
.
FREE πŸ’
🎁PATI IBU PUTIH/STRAWBERRY
🎁 POSTAGE SM/+5SS
.
LOOSE ITEMS AVAILABLE!
*Facial Foam
*Smooth Lotion
*Day Cream
*Night Cream
*Pati Ibu Putih / Strawberry
.
🌷OTHER DDSC PRODUCTS -
.
*Serum
*Acne Cream
*Body Lotion
*Matt Finishing
*Powder
*Special Cream
*Eye Cream
*Body Scrub
*Toner Super
.
PM / Whatsapp/ SMS , Ika sedia membantu anda untuk mendapatkan kulit impian
.
PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778

PM / Whatsapp/ SMS πŸ“² 019-671 8778
.
πŸ”†PLEASE LIKE & FOLLOW OUR OFFICIAL SIDE πŸ‘‰
.
🏰 FB : www.facebook.com/ddsctabita
.
πŸ“· IG : desi_damayanti_tabita
.
.
.
.

#desidamayanti #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #noradanish #neelofa #putihgebu #rozitachewan #tatiskincare #dianzvitamin #tabita #tabitamurah #tabitaoriginal #ibuputih #tabitamalaysia #desydamayanti #suntikputih #patiibuputih #glutax #putihgebu #uitm #kcolly #aurawhite #dnars #uia #skincaremurah #beautytips #lervecosmetic #ukm #kosmetikmurah #nakcantiktak