#testimonibyrcw images and videos

#PencuciGoyangSegar WANGI ! 😍
.
.
Pencuci Goyang Segar byRCW (feminine wash) wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya dan pastinya akan lebih WOW 😍😍😍 . .
.
Kandungan pencuci goyang segar:
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani

Fungsi:
-Membersih
-Merapat
-Menyegar
-Mewangi
-Merawat
-Menstabilkan PH
-Menganjal
-Memberi keyakinan kepada si pemakai
.
.
📲 Whatsapp : 011 1123 3874 .
.
AGENT / MINI STOKIS WANTED
.
.
@rozitachewan1 @byrcw @byrcwtestimoni
.
.
#byrcwtestimoni #testimonibyrcw

rahsia che ta bergetah mcm anak dara terbongar.

perkenalkan pencuci goyang segar by rcw.penyelesaian bagi setiap wanita..merawat masalah seperti berikut.

faraj berair
faraj berbau
kegatalan
keanjalan
mencerahkan

#pencucigoyangsegarbyrcw
#produkcheta
#byRCW
#testimonibyrcw
#stokistrcwshahalam

dapatkan Sekarang.. sekarang...dengan harga yg mampu milik ianya hanya rm 29.00 110ml.

whsp 018 2655187
cod shah alam subang klang puchong
pos 1 msia

CYST DAH TAK DAK !!! #testimoniJusGoyangRapat
.
.
Khasiat #JusGoyangRapat :
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara ✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉2 sudu pagi dan malam,
👉Minum banyak air suam/panas,
👉Ibu mengandung tidak digalakkan,
👉Menyusu badan untk bayi 4 bulan & ke ats
👉 Waktu period stop consume kejap . Selepas habis period boleh consume seperti biasa.
👉Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka .
.
📲 Whatsapp : 011 1123 3874
.
.
@byrcw @byrcwtestimoni @rozitachewan1 .
.
#testimonibyrcw

Repost from @cherosbeauty @TopRankRepost #TopRankRepost #testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 011 1123 3874
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni

#testimonibyrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiat:
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara ✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan .
.
@byrcw @byrcwtestimoni Pengambilan:
👉 2 sudu pagi dan malam
👉 Minum banyak air suam/panas 👉Ibu mengandung tidak digalakkan
👉 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸
-
📲 Whatsapp 011 1123 3874
-
#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #sayajual #produkproginal #gorgeousbyrcw #byrcw #losyenputihajaib #rozitachewan #sayanakcantik #sihat #byrcwtestimoni

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost "Tak suka makan jamu!!.. pahit..!!" Tu la ayat akak bila mak paksa makan jamu.. TAPI ITU DULUUU.. since kenal #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 dah 4botol consume.. takyah peringat.. memang ingat time nak makan oke.. rasa laici.. no more pahit2.. yg penting.. akak dapat body time dara2 .. cewah.. bukan takat body.. akak pun hari2 dara.. hahaahaaa... i love u jus goyang rapat..
#byrcw #testimonibyrcw

Repost from @mizznina98 @TopRankRepost #TopRankRepost "Kalau taknak buncit, bengkong!" Sapa pernah kena ayat ni.. ayat mak mak dulu dulu kan.. la ni dah tak perlu nak bengkong bagai, rimas oiii.. tu belum bab salai.. nak bagi pulih dalaman, jamu2 hutan lagi.. NO MORE, NO MORE... dengan adanya #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 perut tak buncit! Badan langsing! Kekal dara! Bertenaga!!.. pakej semua😍😍.. testimoni diri sendiri tawww😁😁😁
#byrcw #testimonibyrcw

Just sharing the goodness.. 2015 semasa meidina dalam kandungan doktor sahkan ada hematome membrane dalam rahim. Memang tak boleh buat apa ketika tu sbb pregnant kan. So besarlah dia bersama Mei dlm rahim.. 1/5/2015 selepas meidina selamat dilahirkan. Ketulan darah beku yg terkumpul itu tetap disitu. Sehingga saya pun lupa bahawa dia disitu.. haha.. sejak @rozitachewan1 keluarkan jus goyang rapat, saya menjadi penggunanya. Period pertama selepas pengambilan, keluar ketulan darah kecil. Saya pun berjumpa doktor hari ini. Alhamdulillah.. darah itu adalah darah dari hematoma membrane yg dah lama melekat. Hari ini dengan happynya dia telah pergi dari rahim saya!!! Alhamdulillah.
#takcubataktahu #1stjamukucuba #jusgoyangrapatterbaik #byrcw #testimonibyrcw

"Tak suka makan jamu!!.. pahit..!!" Tu la ayat akak bila mak paksa makan jamu.. TAPI ITU DULUUU.. since kenal #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 dah 4botol consume.. takyah peringat.. memang ingat time nak makan oke.. rasa laici.. no more pahit2.. yg penting.. akak dapat body time dara2 .. cewah.. bukan takat body.. akak pun hari2 dara.. hahaahaaa... i love u jus goyang rapat..
#byrcw #testimonibyrcw

"Kalau taknak buncit, bengkong!" Sapa pernah kena ayat ni.. ayat mak mak dulu dulu kan.. la ni dah tak perlu nak bengkong bagai, rimas oiii.. tu belum bab salai.. nak bagi pulih dalaman, jamu2 hutan lagi.. NO MORE, NO MORE... dengan adanya #jusgoyangrapat by @rozitachewan1 perut tak buncit! Badan langsing! Kekal dara! Bertenaga!!.. pakej semua😍😍.. testimoni diri sendiri tawww😁😁😁
#byrcw #testimonibyrcw

Tak pernah pun risau kalau perfume habis.. sebab perfume precious ni harganya memang kami mampu walaupun belum gaji.. apa yang buat kami jatuh cinta dengan perfume ni?? Mai mai dekat sikit nak habaq.. sebab bau dia masyaAllah wangi, mewah dan tahan sampai lusa!.. tak payah susah2 nak cari point nadi2 segala.. spray ja tang mana suka.. nak jugak??? Whatsapp kami cepat2.. 0169011062 #byrcw
#PreciousbyRCW #testimonibyrcw #chetadiehardfan

1st of jan buka botol baru..lembaran baru... semoga kehidupan 2017 lebih 💥💥WOW💥💥. che ta @rozitachewan1 tanya azam tahun baru kan? Kami nak orang tengok kami ja teringat #jusgoyangrapatbyrcw 😍😍 sebab niat kami nak tolong wanita2 yg mana ada masalah dalaman & nak tampil cantik, anggun & hebat...😘😘😘
#byrcw #testimonibyrcw

Minum dak #jusgoyangrapatbyrcw pagi td? Jangan lupaaa minum tauuuu. Baikkk untuk kesihatan dalaman kita org pompuannn. Hee 😙😙 #JusGoyangRapatbyRCW tbaik
#produkprodukbyRCW
#byrcw #testimonibyrcw
#byrcwstokiskedah

Repost from @rozitachewan1 @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @byrcwtestimoni with @repostapp
・・・
Repost from @preciousbyrcw_cheras @TopRankRepost #TopRankRepost JUS JAMU MUJARAB! 😍😍
.
Alhamdulillah hampir hari2 tak menang tangan duk packing produk-produk #byrcw . Antara yg HOT selling Jus Goyang Rapat! Memang customer duk puji kaw kaw kehebatan Jus Goyang Rapat nie. Terbaik!
.
🤔Ramai yg tanye Macam mane minum?
.
➡Hah 2 sudu besar sebelum makan pada waktu pagi dan waktu malam
.
➡Jangan lupa minum air suam banyak2 tau 😘
.
🤔Anak Dara boleh minum ker?
.
Bolehhhhhhhh sangat!. Boleh mengurangkan masalah keputihan,Sakit segugut, period tak menentu dan bnyak lagi!
.
🤔Ada pantang larang tak?
.
➡Hah kalau time period ❌minum
.
➡Mengandung ❌minum
.
➡Menyusukan anak kurang dari 4 bulan tak digallakkan sebab jamu nie panas! Kalau dh lebih 4 bulan sangat digalakkan boleh tambah air susu dalam badan!
.
.
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508
📞Watsapp +6013 4009 508 .
.
#byrcw #byrcwtestimoni
#testimonibyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyRCW #LotionPutihAjaib #GorgeousbyRCW #PreciousbyRCW #cheta #bazarpaknilprodukkecantikkan