#yanasamsudin images and videos

.
@Regrann from @hitsutusan - @hitsutusan KHAMIS 19 Januari 2017
Selepas dikurniakan cahaya mata comel diberi nama @aisymateen, semakin sepi pula nama @yanasamsudin di persada seni. Abang @fadzilzahari tak beri green light ke untuk kembali aktif? Atau sibuk jadi usahanita berjaya?
#yanasamsudin #fadzilzahari - #regrann

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

@hitsutusan KHAMIS 19 Januari 2017
Selepas dikurniakan cahaya mata comel diberi nama @aisymateen, semakin sepi pula nama @yanasamsudin di persada seni. Abang @fadzilzahari tak beri green light ke untuk kembali aktif? Atau sibuk jadi usahanita berjaya?
#yanasamsudin #fadzilzahari

JOm wAngi2 kan diri Uuuollsss dengAn pErfume @yanabyhanasuva.. pErfume nie special utk wAnita2 yg suka bAuan yg tErsAngAt2 Lembut.. 💐💐💐
↪ READY STOCK ↩
💝 RM60 FOR 35ML
🚘 COD : JB TOWN
✅ HALAL PERFUME
📱 017-769 6987
#thecelebrityjb
#yanasamsudin
#yanabyhanasuva
#johorbahru
#johordarultakzim
#singapore

#Repost @yanabyhanasuva with @repostapp

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

Tengok tu.. Suke nye.. 😁
.
Lepas mandi cuci muke bagai.. Kalau rajin bubuh toner sekali ye untuk bersihkan pori dan mesti letak serum lepastu... Barula senang serum tu meresap dalam kulit tanpa ragu lagi.. Gituu. .
Ape je cela kulit di muka macam jerawat ke cepat gile kecut lepas sapu serum Dr Norman ni.. Kalau ada jeragat pun boleh.. Rajin sapu rajinla jeragat tu hilang tak tau pegi mane.. Kihkih.. .
Bukan tu je.. Muke berparut dek jerawat tu pun boleh hilang.. Kulit kusam, berminyak, kering, sensitif ke pun boleh gune.. Selamat, halal, diyakini dan berkesan.. .
Tengok @yanasamsudin
Happy banget guna serum ni bersama founder serum @drnormannorawi 😉😉 🚩0168880684🚩
#beautybyscience #drnormanskincare #drnorman #nanoedailyserumgel #yanasamsudin #dutaserumdrnorman #serumdrnorman #serummuka

Tak tau suddenly kul 4pagi terasa nk #smule lagu #tomok dgn #yanasamsudin ... Hahah
Boleh putus anak tekak aku... @yanasamsudin @tomokofficial #cintatakpergi #lagumelayu ada #feelings

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

Sapa yang buat?
Selamat ke?????
Berkesan ke???
Dari mana muncul??
Apa kandungannya???
Apa kelebihannya?????
Kenapa disukai ramai???
.
Ada jerawat? Jeragat? Parut? Kusam? Tona tak sekata? Kesat? Berminyak? Kering? Pori besar? Kedut? Mengelupas? Kemerahan? Sensitif? Dan lain2 masalah...?? Cuba serum ni.. insyallah boleh bantu masalah cela di wajah anda secantik kulit @yanasamsudin 😘
.
whatsapp ☎ 0168880684..
.
#testimoni #serumwajah #serum #vitaminC #vitaminE #klinik #awetmuda #yanasamsudin #cerahkankulit #nanoedailyserumgel #pelembap #drnormanskincare #jerawat #jeragat #parutjerawat #acne #pimple #drnorman #klinikkecantikan #cantik #cantiksihat #beautybyscience #cantikkanmuka #serumdrnorman #serumyanasamsudin #skincare

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

#ayanaraisha .
.
Bayangkan korang nak pergi kerja dapat bersiap dalam 1 minit... you will definitely look ELEGANT INSTANTLY .
WHATSAPP : +601132621699 DM :
@ayanahijab @ayanakatalog
Rm79.00 SM/ SS Rm84.00 . 💰SGD /BND 28.00 .
#YanaSamsudin #InstantShawlWithInner #ayanabyyanasamsudin #ayanahijab @ayanakatalog #ayanatutorial #CaraNakPakaiTudungAyana

Serlahkan keyakinan anda dengan menggunakan YanabyHanasuva
.
Bau bunga yang sangat lembut pasti akan membuatkan orang yang tersayang menyayangi anda 😍 .
Kotak perfume yg sangat exclusive setanding dgn harga dan bau yg harum..
.
30ml
EDP
Mesra solat
rm60
Postage Rm8SM/11ss
.
Whatsapp 0129159532
Whatsapp 0129159532
Whatsapp 0129159532
.
.
#yanasamsudin #hanasuvaperfume #perfumeartismalaysia #sayajual #sayajualperfume

Wahh tengok ni.. .
Bersama duta @yanasamsudin dalam Hlive semasa pelancaran Nano-E Daily Serum Gel.. .
🎐0168880684🎐
#yanasamsudin
#beautybyscience
#drnormanskincare
#nanoedailyserumgel
#dutaserumdrnorman

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

Feeeweett... 😍😍
.
Ada jerawat? Jeragat? Parut? Kusam? Tona tak sekata? Kesat? Berminyak? Kering? Pori besar? Kedut? Mengelupas? Kemerahan? Sensitif? Dan lain2 masalah...?? Cuba serum ni.. insyallah boleh bantu masalah cela di wajah anda secantik kulit @yanasamsudin 😘
.
whatsapp ☎ 0168880684..
.
#testimoni #serumwajah #serum #vitaminC #vitaminE #klinik #awetmuda #yanasamsudin #cerahkankulit #nanoedailyserumgel #pelembap #drnormanskincare #jerawat #jeragat #parutjerawat #acne #pimple #drnorman #klinikkecantikan #cantik #cantiksihat #beautybyscience #cantikkanmuka #serumdrnorman #serumyanasamsudin #skincare

MAKAN DAH BANYAK TAPI BERAT BADAN TAK NAIK-NAIK?
.
Dah cuba pelbagai cara utk naikkan berat bdn tapi masih tetap tak naik2. Kini ada produk terbaru yang dinamakan KILO-UP dimana mampu menaikkan berat badan anda.
.
Mujur ada formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
✓ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
✓ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
✓ Melaraskan kadar metabolisma badan
✓ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
✓ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
▸ Kelihatan lebih sihat
▸ Bdn solid mula terbentuk
▸ Selere mkn lebih stabil
▸ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
▸ Transformasi diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Berminat nak tahu lebih lanjut??
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052
📲Whatsapp 011-25699052 Sekarang!!

Repair #toyotavellfire
Insyaallah lewat ptg ni boleh collect.. Tq saudara @fadzilzahari
0189035117 (Nas)
0184000511
Whatsapp for fast respond
Tq support #nalcgarage

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

AGENT WANTED 😍

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly #Longlasting##sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

AGENT WANTED 😍

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly #Longlasting##sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

AGENT WANTED 😍

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly #Longlasting##sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

TESTIMONI PENGGUNA😍😍
.
Ada jerawat? Jeragat? Parut? Kusam? Tona tak sekata? Kesat? Berminyak? Kering? Pori besar? Kedut? Mengelupas? Kemerahan? Sensitif? Dan lain2 masalah...?? Cuba serum ni.. insyallah boleh bantu masalah cela di wajah anda...
.
whatsapp ☎ 0168880684..
.
#testimoni #serumwajah #serum #vitaminC #vitaminE #klinik #awetmuda #yanasamsudin #cerahkankulit #nanoedailyserumgel #pelembap #drnormanskincare #jerawat #jeragat #parutjerawat #acne #pimple #drnorman #klinikkecantikan #cantik #cantiksihat #beautybyscience #cantikkanmuka #serumdrnorman #serumyanasamsudin #skincare

TESTIMONI PENGGUNA😍😍
.
Ada jerawat? Jeragat? Parut? Kusam? Tona tak sekata? Kesat? Berminyak? Kering? Pori besar? Kedut? Mengelupas? Kemerahan? Sensitif? Dan lain2 masalah...?? Cuba serum ni.. insyallah boleh bantu masalah cela di wajah anda...
.
whatsapp ☎ 0168880684..
.
#testimoni #serumwajah #serum #vitaminC #vitaminE #klinik #awetmuda #yanasamsudin #cerahkankulit #nanoedailyserumgel #pelembap #drnormanskincare #jerawat #jeragat #parutjerawat #acne #pimple #drnorman #klinikkecantikan #cantik #cantiksihat #beautybyscience #cantikkanmuka #serumdrnorman #serumyanasamsudin #skincare

TESTIMONI PENGGUNA😍😍
.
Ada jerawat? Jeragat? Parut? Kusam? Tona tak sekata? Kesat? Berminyak? Kering? Pori besar? Kedut? Mengelupas? Kemerahan? Sensitif? Dan lain2 masalah...?? Cuba serum ni.. insyallah boleh bantu masalah cela di wajah anda...
.
whatsapp ☎ 0168880684..
.
#testimoni #serumwajah #serum #vitaminC #vitaminE #klinik #awetmuda #yanasamsudin #cerahkankulit #nanoedailyserumgel #pelembap #drnormanskincare #jerawat #jeragat #parutjerawat #acne #pimple #drnorman #klinikkecantikan #cantik #cantiksihat #beautybyscience #cantikkanmuka #serumdrnorman #serumyanasamsudin #skincare

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

AGENT WANTED 😍

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly #Longlasting##sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

AGENT WANTED 😍

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #TahanLama #wudukfriendly #Longlasting##sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes